Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Amadi Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 32
Reputacja: 0
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
El Polako napisał(a):W czasie wtorkowego meczu Milan vs Tot jeden z komentatorów sportowych kanału N mówił iż trener totków powiedział że Bale jest wart tyle co Torres czyli ok 50baniek , trochę dużo ale taniej nie będzie za takiego grajka. Tak samo czytałem gdzieś że z Dortmundu ma przejść do nas Goetze za 10mln co o tym sądzicie?

1) Redknapp może sobie mówić co chce, on nie ma takiej pozycji w klubie jak np Ferguson w United czy Wenger w Arsenalu i nie mu jest dane ustalanie cen za piłkarzy. W dodatku ten człowiek gada ciągle jakieś bzdury. No może przesadzam, ale na pewno wyolbrzymia potencjał i umiejętności swojej drużyny, i to bardziej niż inni trenerzy.
2) Przed chwilą wyczytałem w Manchester Iwning Nius Tongue, że Goetze ma zastąpić Scholesa? Mi się wydaje, że koleś gra właśnie na skrzydle, a w środku jest Sahin-Kagawa-Kehl. No ale mimo wszystko bardzo dobry zawodnik, stosunkowo tani i ma dopiero 18 lat (chyba). Btw. Sahin by świetnie Scholesa zastąpił.
17-02-2011 23:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Amadi - 17-02-2011 23:39

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości