Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CL: Olympique Marsylia 0-0 Manchester United (23.02.2011)
michal85 Offline
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
Re: CL: Olympique Marsylia - Manchester United (23.02.2011)
Cytat:Hernandez słabo na wyjazdach?
Zacytowałeś mój post, ale odnoszę wrażenie, że chyba go nie przeczytałeś. Nie napisałem bowiem o kimkolwiek z ww zawodników, że gra słabo. Napisałem jedynie, że nie zachwycają.

Cytat:A to co, to że nieźle grają na własnym stadionie, znaczy, że na wyjeździe grają tak samo?
Znaczy się, że coś potrafią a nie są pomocnikami o "dupę rozbić". Znaczy się, że przyczyną naszych słabszych występów niekoniecznie musi być tylko i wyłącznie ich kiepska/przeciętna postawa.

Chętnie bym przeanalizował postawę piłkarzy z takiego meczu jak wczoraj do jakiegoś z OT z kamery z lotu ptaka Smile Ile razy wczoraj obrońcy i pomocnicy rozkładali ręce bo nie mieli do kogo zagrać? Co robili wtedy skrzydłowi? Gdzie był Berbatov ? Bułgar potrafi świetnie się utrzymać przy piłce, ale nie szuka tak gry, nie wychodzi czesto na pozycje. To ogranicza manewry pomocnikom kiedy gramy tylko nim w przodzie.

Słabsza postawa CMów to tylko jedna z przyczyn naszej słabszej postawy np. wczoraj, ale nie jedyna.

Ignorowani:
  • under

Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
24-02-2011 15:44
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: CL: Olympique Marsylia - Manchester United (23.02.2011) - michal85 - 24-02-2011 15:44

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości