Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Mubinio Offline
jestę Scholsę.

Liczba postów: 1,128
Reputacja: 16
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Moim zdaniem PL znacząco się zmieniła w ostatnim czasie. Nie jest już tak, że aby osiągnąć w tej lidze sukces, trzeba być silnym fizycznie, wybieganym, twardym, nieugiętym. Coraz więcej pojawia się chudych, technicznych zawodników, którzy bardzo dobrze sobie radzą! Modric, Nasri, Hernandez, Benayoun - żeby już długo nie wymieniać. Dlatego sądzę, że jeżeli pojawia się zawodnik mający zadatki na zawodnika klasy światowej - np. Ozil (w tamtym okienku), teraz Pastore - czemu od razu z góry zakładać, że sobie nie dadzą rady? Wg mnie daliby sobie radę spokojnie. Wiadomo, Modric i Nasri też od samego początku nie świecili. Ale po kilku miesiącach zaczynali błyszczeć i błyszczą do dzisiaj. Odrębną kwestią jest cena, która za Pastore będzie zapewne ogromnie wywindowana.

Ja akurat najchętniej widziałbym Jacka Rodwella na OT. Zawodnik inny, niż ci opisani przeze mnie wyżej. Silny, wytrzymały, z dobrym strzałem i dość dobrym podaniem. W moim przekonaniu wyrośnie kiedyś (teraz ma dopiero 19 lat!) na tytana środka pola. Chociaż jeden świetny technik do środka pola także by się przydał - ale tutaj już trzeba ostrożnie postępować. Z zawodników będących na rynku najbardziej odpowiedni byłby... Fabregas. Ale to już jest kwestia mieszcząca się w słoiczku z etykietką "Nierealne". Oj, ciężko będzie bez Scholesa kiedyś.

Mędrzec bez własnego zdania jest gorszy niż padlina.
06-03-2011 10:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Mubinio - 06-03-2011 10:36

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości