Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Mubinio Offline
jestę Scholsę.

Liczba postów: 1,128
Reputacja: 16
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
W zasadzie to z bramkarzami nigdy nic nie wiadomo, dopóki nie zaczną grać w danym klubie. Barthez przychodził jako jeden z najlepszych (o ile nie najlepszy) bramkarz na świecie, a odchodził w niesławie. Zobaczymy no, ważne, że taki De Gea jest wysoki, bo ja mam dość niskich bramkarzy (takich jak Foster, Valdez czy Canizares) - niby dobrzy, ale zawsze brakuje centymetrów żeby wyjąć okno czy też złapać wysokie dośrodkowanie.

Choć zaczynam mieć pewne wątpliwości co do tego transferu: my zawsze trzymamy wszystko w tajemnicy aż do samego definitywnego kupna - a tutaj mamy co 3 dni jakieś newsy od agentów, prezesów itd. Coś mi to nie trybi. Plus: w dniach bezpośrednio przed, w trakcie, i bezpośrednio po 1. kwietnia moja ufność we wszystkie newsy znacząco spada. Wink

E: nawet za bardzo nie mamy jak finansowo stracić na De Gei, bo przecież po tym, co już pokazał w PD, nawet jak u nas da dupy, to jakiś Villareal, Valencia czy kto inny odkupi go za, dajmy na to, 15 milionów. Także ryzyko nie jest takie wielkie.

Mędrzec bez własnego zdania jest gorszy niż padlina.
01-04-2011 12:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Mubinio - 01-04-2011 12:04

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości