Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Kwas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 974
Reputacja: 12
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Foster napisał(a):A dziwisz się że tak było?
Owszem, dziwię się. Przecież kontuzję trafiają na każdy zespół, a to że dotknęły one "aż" dwóch skrzydłowych nie oznacza, iż należy w chwili desperacji ściągać kolejnych graczy. Bo wszystko fajnie, ale wracają kontuzjowani i co wtedy robimy z kupionym zimą wingerem ? Zresztą rok temu ( wiem, troszkę lagowy przykład ) to dopiero mieliśmy problem z jedną pozycją, ba, formacją i wtedy nikt nie przebąkiwał o nowym defensorze. A teraz wypadł Valencia, potem Park i od razu płacz...

Foster napisał(a):Kto i gdzie chciał wywalać połowę składu?

Kto ? Użytkownik forum, Jaroldz; Gdzie ? Na Redcafe.pl; Kiedy ? Po spotkaniu z WBA.

Nie powiesz mi, iż ludzie nie dramatyzowali, bo szlochali jak się patrzy. A to tego u nas brakuje, a to nie mamy się co liczyć w walce o trofea...

Foster napisał(a):I jeszcze jedna sprawa. To, że obecnie United gra bardzo dobrze i osiąga wyniki jakich oczekujemy nie oznacza, że nie potrzeba nam wzmocnień.
Super, dzięki że mi to powiedziałeś, tak jakbym temu zaprzeczył.

Foster napisał(a):Drużyna gra jak należy, a sezon wkroczył w najważniejszą fazę, więc ludzie wolą się skupić na tym jak gra United, a nie pisać kogo wywalić a kogo kupić.
Nie wolą się skupić, bo to nie jest aż taki problem wylać swoje żale na klawiaturę, które na przestrzeni całego sezonu zdarzały się wielokrotnie, tylko teraz po prostu nie mają się do kogo/czego dopierdzielić, choć jak wiadomo skład jest ten sam.
16-04-2011 07:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Kwas - 16-04-2011 07:53

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości