Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Kwas napisał(a):Kto ? Użytkownik forum, Jaroldz; Gdzie ? Na Redcafe.pl; Kiedy ? Po spotkaniu z WBA.
Jaroldz to największa maruda na forum, także wiesz. Poza tym nie przypominam sobie by chciał wywalać pół składu

Kwas napisał(a):Owszem, dziwię się. Przecież kontuzję trafiają na każdy zespół, a to że dotknęły one "aż" dwóch skrzydłowych nie oznacza, iż należy w chwili desperacji ściągać kolejnych graczy. Bo wszystko fajnie, ale wracają kontuzjowani i co wtedy robimy z kupionym zimą wingerem ? Zresztą rok temu ( wiem, troszkę lagowy przykład ) to dopiero mieliśmy problem z jedną pozycją, ba, formacją i wtedy nikt nie przebąkiwał o nowym defensorze. A teraz wypadł Valencia, potem Park i od razu płacz...
Po pierwsze, to większość chciała powrotu Toma, a nie kupna nowego skrzydłowego. Po drugie, tłumaczę po raz kolejny, w przypadku Antka to nie była zwykła kontuzja i nikt nie wiedział, jak to będzie wyglądać po jego powrocie.

Kwas napisał(a):Nie powiesz mi, iż ludzie nie dramatyzowali, bo szlochali jak się patrzy. A to tego u nas brakuje, a to nie mamy się co liczyć w walce o trofea...
Kwas napisał(a):Nie wolą się skupić, bo to nie jest aż taki problem wylać swoje żale na klawiaturę, które na przestrzeni całego sezonu zdarzały się wielokrotnie, tylko teraz po prostu nie mają się do kogo/czego dopierdzielić, choć jak wiadomo skład jest ten sam.
Pierwszy rok jesteś na świecie czy co? Przecież zawsze znajdą się tacy co tylko nadarzy się okazja to krytykują, tacy ludzie są, więc nie rozumiem w czym problem. To, że nie mają racji to inna sprawa, ale tak ten świat urządzony już jest.

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
16-04-2011 11:57
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 16-04-2011 11:57

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości