Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Lasq Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,917
Reputacja: 23
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
michal85 napisał(a):@Kwasie

Byłem jednych z niewielu, którzy nawet po słabszym okresie szukali pozytywów i apelowali o spokój. Nie uznaje się więc za choleryka, który po niepowodzeniu chce wyrzucić pół drużyny. Chciałem jednak skrzydłowego przed sezonem, chciałem nawet go wtedy kiedy był u nas Ronaldo. Czas pokazuje, że nie miałem racji, a Fergie wiedział co robi. Tyle tylko, że kto się spodziewał, że Park będzie nam potrafił mecze wygrywać (mówię o spotkaniach z ogórkami typu Wolves, a nie o meczach na szycie, gdzie zawsze jego waleczność była pomocna)? Kto liczył na to, że Valencia tak szybko wróci do pełni formy? Ja wątpiłem, bo moje 20-sto letnie doświadczenie jako kibica kopanej podpowiadało mi, że to jest mało realne. Stało się inaczej i bardzo dobrze.

Zgadzam się natomiast z tym, że na przestrzeni sezonu mieliśmy wiele głosów krytykujących tą drużynę - zarzutu dotyczy nie tylko samych umiejętności, a również charakteru tej ekipy. Nie będę ukrywał, że postawa w ostatnich tygodniach Giggsa i spółki daje mi chyba najwięcej sastysfakcji od roku 2006, gdzie też wielu wątpiło, a później oglądali mecze Diabłów z rumieńcami na twarzy. Warto wierzyć w United, warto wierzyć w Fergusona.

Aż sobie to normalnie chyba wydrukuję i będę pokazywał wszystkim marudom w pubach Big Grin Big Grin

"Miarą twoich sukcesów jest liczba twoich wrogów."
16-04-2011 13:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Lasq - 16-04-2011 13:03

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 53 gości