Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Osobiście uważam, że nadszedł czas. Oczywiście tylko sam Paul najlepiej wie, czy jest w stanie jeszcze grać na wysokim poziomie, czy też nie i zapewne podejmie słuszną decyzję. Jednak spójrzmy na obecny sezon. Początek naprawdę obiecujący, za pierwszy miesiąc, czy dwa powinniśmy go nosić na rękach, lecz dalej było już tylko gorzej. Ciężko było mu się zbliżyć do tego poziomu z początku sezonu. Od pewnego czasu dobrych występów za często nie widzieliśmy. I chociaż jestem przekonany, że jeszcze jakiś zajebisty meczyk w tym sezonie zagra, to jak widać dzieje się to coraz rzadziej.

Ale tak jak wspomniałem na początku, jeśli czuje, że jest w stanie jeszcze pomagać tej drużynie -niech zostanie. Jeśli nie, to nic na siłę.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
03-05-2011 16:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - RedLucas - 03-05-2011 16:34

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości