Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
A moim zdaniem w przypadku Parka właśnie wystarczyłoby przekwalifikowanie, to nie jest tak, jakby VDS uczyć grać w napadzie. Po pierwsze Koreańczyk sam często schodzi do środka, gdy jest ustawiony na skrzydle, nie gra jak choćby Antek. Po drugie ma cechy idealne, aby wiele dawać zespołowi swoją grą w środku pola: dobry odbiór, żelazne płóca (musiałem Patryś :* ) i nieźle odnajduje się w grze kombinacyjnej na małej przestrzeni. Teraz musiałby się jedynie nauczyć dyscypliny taktyczne na tej pozycji, kiedy zostać, kiedy pójść do przodu, kiedy się cofnąć itd.

Poza tym w 433 już sporo grał na tej pozycji. Of korse w 442 ta pozycja jest inna, niż w tym z trzema pomocnikami, ale myślę, że już dużo mu nie brakuje, żeby naprawdę solidnie ogarniać tą pozycję. Nie wiem też, czy sam Fergie go nie przygotowuje do tej pozycji. Kiedyś było tylko skrzydło, teraz w 433 niemal zawsze środek, czasem też dostanie szanse w 442. Pożyjemy, zobaczymy, jak to będzie.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
03-05-2011 16:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - RedLucas - 03-05-2011 16:59

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 17 gości