Ruuuuuuuuuud napisał(a):Zresztą, gdyby to ode mnie zależało to oszczędziłbym wszystkich, którzy są zagrożeni zawieszeniem w finale za następną żółtą kartke.Troche tego towarzystwa sie nazbierało także ich dałbym w odstawke.No i lepiej niech sie nie powtórzy coś takiego jak z Flecherem, głupia czerwona kartka, a później osłabienie w finale :plask:
(Już się nie wypowiadam o O'Shea, żeby nie robić niepotrzebnej sprzeczki

)
Mamy dobrą sytuacje kartkową mimo wszystko. Jedynym zagrożeniem jest zdobycie bezpośrednio czerwonej, lub dwóch żółtych. Jedna żółta chyba dla nikogo nam nie zagraża?
Tomek91 napisał(a):Ruuuuuuuuuud napisał(a):Zresztą, gdyby to ode mnie zależało to oszczędziłbym wszystkich, którzy są zagrożeni zawieszeniem w finale za następną żółtą kartke.Troche tego towarzystwa sie nazbierało także ich dałbym w odstawke.No i lepiej niech sie nie powtórzy coś takiego jak z Flecherem, głupia czerwona kartka, a później osłabienie w finale :plask:
A z tego co napisali inni w temacie meczowym z pierwszego spotkania to tylko czerwona może wykluczyć kogoś z naszych z gry w finale, więc nie ma kogo pod tym względem oszczędzać 
No to mogę swój poprzedni post skreślić ;]