Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CL: Manchester United 4-1 Schalke 04 (04.05.2011)
Lisu Offline
Senior Member

Liczba postów: 289
Reputacja: 2
Re: CL: Manchester United - Schalke 04 (04.05.2011; 20:45)
I mamy awans w bardzo dobrym stylu. Gra nie była jakoś szczególnie porywająca, ale wynik ewidentnie wskazuje, że i w drugim meczu byliśmy o klasę lepsi od swojego rywala. Dobry występ drugiej linii, Dominacja w środku, a także groźne ataki skrzydłowych. Gdybym miał oceniać

VDS 7 - bez zastrzeżeń Smile

O'Shea 7 - pewny występ
Evans 6 - pierwsza połowa bardzo nerwowa, w drugiej troszkę lepiej. Współwinny utracie bramkę wespół ze Smallingiem
Smalling 6,5 - podobnie jak Evans, z tym, że druga połowa była zdecydowanie lepsza.
Rafael 7 - poprawnie

Valencia 8 - chyba najgroźniejszy zawodnik w tym meczu. Nękał Escudero, zaliczył bramkę i asystę. Brawo Antoś Smile
Anderson 8,5 - Nice. Dobra gra w środku pola, dwie brameczki, oby więcej takich meczy Ando Wink
Gibson 8 - wygrał kilka pojedynków w środku pola, bardzo ładna asysta, zdobycie gole, bardzo pozytywny występ Irlandczyka Smile
Scholes 7 - good Smile
Nani 7,5 - groźny, dobry występ choć oczekuję lepszego w niedzielę 8-)

Berbatov 6,5 - imo nienajlepszy mecz Dimiego. Mało widoczny. Na plus to, że nie połakomił się na zdobycie bramki i dojrzał lepiej ustawionego Andersona Smile

Zmiany:
Evra 7 - poprawnie
Fletch 6,5
Owen 6,5

Jeszcze parę słów odnośnie Andersona. Dzisiejszy występ jak najbardziej w porządku, aczkolwiek martwi mnie jego strzał z dystansu. Odkąd tu trafił nie poprawił swojego marnego uderzenia. Już ja jako zawodnik juniorów Wisły Baranów Sand. mam chyba lepsze uderzenie :-D Ciąg na bramkę ma dobry, ale kurczę brakuję tego pieprzenięcia - umiejętność, którą powinien mieć zawodnik grający na tej pozycji Smile

Podsumowując mecz nie był jakoś szczególnie wymagający stąd nasi zagrali trochę zachowawczo - i to dobrze. Trzeba oszczędzać siły, bo w niedziele najważniejszy mecz sezonu 8-)
Wink

Bycie fanem United to nie przyjemność, to zaszczyt
04-05-2011 21:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: CL: Manchester United - Schalke 04 (04.05.2011; 20:45) - Lisu - 04-05-2011 21:56

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości