Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
robaldo Offline
k.robka

Liczba postów: 1,354
Reputacja: 39
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Foster napisał(a):Słówko ode mnie na temat Neuera. Tydzień temu oglądaliśmy bardzo dobry mecz w jego wykonaniu, a wczoraj już tak dobrze nie było i do tego ten babol. Właśnie dlatego nie byłem i nie jestem zwolennikiem jego transferu. W Bundeslidze jest podobnie. W jednym meczu zagra genialnie, a w kolejnym popełni prosty błąd.

Obawiam się, że my możemy szybko nie znaleźć drugiego Van der Sara, czyli kogoś, kto popełnia jeden błąd na sezon lub w ogóle. Sad Nie zastąpiłby go Neuer, ale też myślę, że nie zastąpią go ani De Gea ani Stekelenburg, bo ich dwóch uważam za jedynych poważnych kandydatów. Jak dla mnie nie ulega wątpliwości, że szczyt bramkarstwa na Old Trafford mamy już za sobą, a teraz powinniśmy się jedynie modlić, żeby nie było dużo gorzej. Van der Sar był i jest niepowtarzalny, a te wszystkie ubóstwiane Neuery i inne De Gee, to choć zdolne, to tylko ubogie zamienniki. :|

"Możesz mówić co chcesz o tradycji Barcelony, czy Realu Madryt, ale nikt i nic nie może równać się z historią Manchesteru United"
05-05-2011 07:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - robaldo - 05-05-2011 07:16

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości