Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spadek z Premier League 2010/2011
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
Re: Spadek z Premier League 2010/2011
Ja nie wyobrażam sobie Premier League bez West Hamu. Ten zespół mimo, że od dłuższego czasu o mistrza, albo choćby puchary nie walczył, to jest dla mnie ikoną tej ligi. Pierwszą część sezonu mieli potwornie frajerską, ale teraz ich gra jest na miarę środka tabeli, co niestety jeszcze nie zawsze pokazują wyniki. Będzie im cholernie ciężko, ale liczę, że dadzą radę. Bardzo też bym chciał, aby Blackpool zostało. Dają lidze swój smaczek, potrafią namieszać, grają niezłą piłkę. A za ten początek sezonu to już w ogóle im się należy.

Co do spadku, życzę sobie Wolves. Strasznie irytująca ekipa, nie ma tam jakiegoś grajka za którym bym płakał, do tego wkurzający trener, a i chyba finanse nie za specjalne. Więcej życzeń w tym temacie nie mam. Aczkolwiek bez żalu pożegnałbym się z Blackburn, a Wigan jest mi kompletnie obojętne.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
09-05-2011 18:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: Spadek z Premier League 2010/2011 - RedLucas - 09-05-2011 18:04

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości