Fajnie będzie w Championship za rok, pojedynki Millwall z WHU to będzie niezły rozpierdziel
Ale szkoda mi bardzo 'Młotów'. To jest mój 'drugi' zespół w EPL, i kiedy mogę oglądam ich mecze. Szkoda że z taką ekipą żegnają się z EPL i to na ostatnim miejscu. Dzisiejszy mecz podsumował cały seozn.
Co do reszty - ciekawa walka się szykuje. Również chciałbym aby Blackpool się utrzymało, chociaż trzeba mieć świadomość że jak(o ile) Adam odejdzie to ten zespół w następnym sezonie może być roznosicielem punktów. Ale ze względu Iana Holloway'a chciałbym zobaczyć ich w następnym sezonie. Choć z drugiej strony, mam nadzieję że zrobią tę podgrzewaną murawę... Co do reszty - Wigan musi spaść, najgorsze ogóry, na ich stadionie cisza jak w polu w Jędrzychowicach, masa pustych miejsc. Jedyny plus że z nimi zawsze łatwo nam się gra, ale jednak nie chciałbym ich widzieć w EPL. Co do trzeciego zespołu - dziwne by było gdby poleciał Birmingham, który zagra w LE. Pamiętam jeszcze A.Aachen, która jako drugoligowiec grała w UEFA. Chciałbym aby tym nr. 3 były 'Wilki'. Nic do nich nie mam,ale z braku laku niech Oni spadną. Ciekawie będzie za tydzień.