Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
pusty Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 4
Reputacja: 0
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Sirius napisał(a):Pisząc o klasie Younga nie chodziło mi o to, że grają na tej samej pozycji czy coś w tym stylu, jedynie, że Modrić jest dla mnie po prostu lepszym graczem.

A konkretniej co ma jeden do drugiego to tak jak już pisałem myślę, że albo jeden albo drugi. Jeśli kupujemy Younga to znaczy, że Giggs schodzi na dobre do środka, a nasze skrzydła to- Young, Nani, Valencia i Park. Jeśli bierzemy Modrića to jednak Giggs będzie musiał dalej udzielać się też jako skrzydłowy. Chyba, że rzeczywiście sir Alex znów zaskoczy i sprowadzimy i skrzydłowego i środkowego pomocnika. Tyle, że wtedy obstawiam, że ktoś będzie musiał nas opuścić.

ja myśle ze na skrzydlach zbyt wiele sie nie zmieni, poniewaz dawno nie mielismy dwoch tak dobrych i co wazne rownorzednych skrzydlowych, sadze ze SAF poczeka na mlodziez ktora mogla by ich zastapic lub konkurowac za pare lat, a tym czasem zajmie sie srodkiem pola bo za malo tam kreatywnosci, jest przebojowosc, ale nie ma wyraznej wizji rozegrania pilki przez takich graczy jak fletcher czy carrick, oczywiscie jest jeszcze stara gwardia, ale trzeba juz im szukac godnych nastepcow
27-05-2011 23:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - pusty - 27-05-2011 23:40

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 49 gości