Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Newsy transferowe
Lucas Offline
Senior Member

Liczba postów: 675
Reputacja: 0
Re: Newsy transferowe
Przesadzacie, od lat z Carrington nie wyszedł żaden młodzian, który mógłby chociaż powalczyć o miejsce w pierwszej jedenastce. Akurat nikt z rezerw nie dorasta Fletcherowi do pięt. Darren to przecież podstawowy piłkarz reprezentacji Szkocji i kapitan. A tacy zawodnicy takiemu klubowi są bardzo potrzebni. Gdyby nie było Fletchera to kto by strzelił te bramki Arsenalowi? W dzisiejszych czasach jak najszersza kadra jest potrzebna do odnoszenia sukcesów. Nie masz 2 piłkarzy na tą samą pozycję i masz problem. Fletcher zostaje!
09-07-2008 17:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Rafcio Offline
Member

Liczba postów: 187
Cytat:Ja akurat napisałem odnośnie talentu, a nie tego kto jest lepszym piłkarzem, bo to widać gołym okiem i po co mi to tłumaczysz.

Bo bronisz kogoś kto twierdzi, że Fletcha można zastapić Chrisem.
A nie mozna. :]

Cytat:Dobra koniec off-topa, możemy sobie o nich pogadać w odpowiednich tematach.

Myslę, że nie ma potrzeby. Z pozostałej części posta jasno dla mnie wynika, że zdanie mamy w miare podobne Wink

Wracając do tematu. Ciekawe co wyniknie z transferów Barcy. Mam nadzieję, że jedno wielkie nic Wink

Pieprzony kłamca
Leń
Idiota
09-07-2008 17:56
Lucas Offline
Senior Member

Hleb w Barcelonie. Ot co.
09-07-2008 17:59
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
No widać, że Barcelona bardzo chce w końcu coś osiągnąć w nadchodzącym sezonie. Wydali sporo kasy na transfery, no ale zobaczymy, czy te wszystkie gwiazdy będą potrafiły porozumieć się na boisku. Jeszcze kilka transferów takich 'gwiazdeczek' i z Barcelony zrobi nam się Real sprzed kilku lat.....

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
09-07-2008 18:06
Oskar Offline
Senior Member

Liczba postów: 420
Cytat:Jeszcze kilka transferów takich 'gwiazdeczek' i z Barcelony zrobi nam się Real sprzed kilku lat.....
Już się zrobił...

Ciekaw jestem co zrobią z Eto'o i Ronaldinho, którzy są bliscy odejścia.

Loserpool, not a Liverpool.
"Przyłóż termometr, 100 stopni na kark, byle by na gramofonie w końcu wcisnąć start"
09-07-2008 18:09
maju Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,351
Jeszcze nie. Real wtedy kupował gwiazdy na prawdę wielkiego kalibru. Znane doskonale na całym świecie. Figo, Zidane, Ronaldo, Carlos, Beckcham, do tego ci, którzy byli w klubie: Raul, Guti, Casillas, Helguera, Makelele. Kogo takiego kupiła Barca? Alvesa (który wg mnie miał średni ost sezon) i Hleba (również). Oraz syn marnotrawny (jak to napisała jedna z gazet) Pique wraz z innymi perspektywicznymi, aczkolwiek drogimi zakupami. To, że klub wydaje dużo, nie znaczy, że robi z siebie drugi Real. Bardziej o nowym Realu można było mówićo United rok temu. Ronaldo, o którego bił się Real, Roo, Ferdinand, vdS, Giggs, Scholes, Tevez, Andy, Nani i Hargo (czterej ostatni kupieni). Co wygląda okazalej? Nasz skład czy Barca? na tej podstawie można mówić o ew. "Realu 2" sprzed kilku lat.

tyle ćpunów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz! szerokimi ulicami zapierdalają z blantami, popatrz, o popatrz!... mmmm... bit, co to mu zapodaje bitem, patrzę mu na postacie wbite w ziemię, o w ziemię!
09-07-2008 18:16
Oskar Offline
Senior Member

Chodzi mi oto, że pełno gwiazd, świetnych zawodników, którzy są w dołku, wiele się od nich oczekuje, a zawodzą.

"Przyłóż termometr, 100 stopni na kark, byle by na gramofonie w końcu wcisnąć start"
09-07-2008 18:22
maju Offline
Posting Freak

No właśnie... czy do Barcy teraz zostały sprowadzone takie wielkie gwiazdy? Powiedziałbym, że zostały sprowadzone przed trzema laty. Mówię o dniu dzisiejszym, bo ktoś na górze zauważył, że z Barcy powoli robi się Real sprzed kilku lat. Myślę, że zauważył niesłusznie...

tyle ćpunów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz! szerokimi ulicami zapierdalają z blantami, popatrz, o popatrz!... mmmm... bit, co to mu zapodaje bitem, patrzę mu na postacie wbite w ziemię, o w ziemię!
09-07-2008 18:24
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Jak dla mnie Hleb ma za sobą naprawdę dobry sezon w Arsenalu. Tak się składa, że oglądałem pare meczy Arsenalu i to właśnie on był siłą napędową 'Kanonierów'. A Dani Alves to już od dłuższego czasu jest uważany za taką rozkapryszoną 'gwiazdczke'.....

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
09-07-2008 18:29
sebos_krk Offline
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
Rafcio napisał(a):Bo bronisz kogoś kto twierdzi, że Fletcha można zastapić Chrisem.
A nie mozna. :]
To mnie nie zrozumiałeś. W tej kwestii to było moje osobiste zdanie dot tych dwóch grajków. I w żadnym wypadku nie pomyślałem o zastąpieniu Darrena Eaglesem. Ja nawet tego postu RedLucasa nie doczytałem do końca i byłem nieświadomy, że ty tak możesz odbierać Wink

Fan United od 1992 roku
09-07-2008 18:31
maju Offline
Posting Freak

Czyli przyznajesz mi rację, że Barca trzy lata temu była "Realem sprzed kilku lat", a nie dopiero się robi?

09-07-2008 18:31
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Po części przyznaję Ci racje. Ponieważ sądzę, że Barca trzy lata temu była i jest 'Realem sprzed kilku lat'.

09-07-2008 18:38
Lucas Offline
Senior Member

Maju, czy Ty uważasz, że MU staje się drugim Realem 'sprzed kilku lat'?

Dobra panowie. Wracamy do tematu, a nie dyskusji kto był Realem sprzed iluś tam lat, bo się robi z tego nabijanie- sebos
09-07-2008 21:09
bartez Offline
Senior Member

Liczba postów: 659
transfery napisał(a):Aston Villa prawdopodobnie wkrótce przeprowadzi pierwsze letnie wzmocnienie - klub z Birmingham zasili pomocnik Chelsea Londyn Steve Sidwell.

Zawodnik The Blues stanowił jeden z głównych celów transferowych Martina O'Neilla, managera Aston Villi. Kwota, jaką klub zapłaci za pozyskanie byłego reprezentanta Anglii U-21 wynosi około 5 milionów funtów.

Transfer 25-latka zależy teraz wyłącznie od testów medycznych. Jeżeli te wypadną pozytywnie, były zawodnik Reading dołączy do swojego nowego klubu przebywającego na zgrupowaniu w Szwajcarii.

Zakup Sidwella może stanowić zapowiedź odejścia z klubu kilku zawodników. Wśród wymienianych piłkarzy pojawiałą się Olof Mellberg, Gareth Barry i Thomas Sorensen.

W zamian niebiescy mogą kupić w/w Barry' ego, który był już wcześniej obiektem ich zainteresowania.
10-07-2008 09:06
Oskar Offline
Senior Member

Barry do Chelsea? Gdzie oni go tam upchają? Mają tak napakowany środek, że żadnego już chyba nie zmieszczą, chyba że chcą się kogoś pozbyć. Niestety Barry prawdopodobnie zasili loserpool, a szkoda, bo dobrze się chłopak zapowiadał :/

A Sidwell to kolejny niewypał Chelsea, Mourinho zacierał ręcę, że będzie miał taki talent rok temu, a widać jak się skończyło

10-07-2008 09:11
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości