Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Football Club United of Manchester
roo1410 Offline
Member

Liczba postów: 172
Reputacja: 0

bela napisał(a):I bardzo dobrze Smile Tylko się cieszyć że FC UNITED tak szybko się rozwija
No, jak klub powstawał to nie sądziłem, choć po cichu wierzyłem, że będzie poczynał sobie aż tak dobrze. Jednym z celów, jakie postanowili zrealizować założyciele FCUM, jest przedostanie sie do roku 2009 do 6 ligi, czyli jak wygramy ten sezon to cel zostanie zrealizowany.

bela napisał(a):Szkoda że nie wypalił Wam wyjazd do Niemiec

No wielka szkoda bo bardzo chciałem pojechać na ten mecz. Razem z Eric'iem szukaliśmy ekipy do podróży, gł. drugiego kierowce, ale niestety nie znaleźliśmy. Ale trudno.

bela napisał(a):mam nadzieje że nastepnym razem sie zbierzecie Wink
No ja też mam taką nadzieję !!! Big Grin

we're FC United - we're going up
06-06-2008 20:21
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,336

FC UNITED po remisie z Leipzig 4-4 i nie zbyt udanym turnieju halowym w koncu wygrywaja 3-1 z Marburg! Super sprawa, na razie bez wiekszych szczegolow, wszyscy czekaja na powrot ekipy z Niemiec ktory konczy trip dokladnie jutro w Bremie Wink

SOUL IS ONE :!:

[Obrazek: ba8a0e38124dc7f3b86bf16377198de7_2.jpg]

PS. Na razie mam problemy z netem, nie wiem kiedy wroci mi moje szybkie łącze, do tej pory bede pasywny na forum..

Under The Boardwalk - United Warriors
08-06-2008 07:58
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
roo1410 Offline
Member

Spójrzcie na małą imprezkę przed meczem Marburg - FC United.
Nieco grubszy fan FC zaczyna tańczyć obok orkiestry a na to kibice "What the fucking hell is that" a potem " You fat bustard" (oczywiście na żarty) ha ha ha świetnie się bawili !!!
http://pl.youtube.com/watch?v=lTqAP2n77y0
i drugi link ale bez głosu !
http://pl.youtube.com/watch?v=xV1wRe543U0
a to kibice ale słaba jakość obrazu i dźwieku ! nie patrzcie na to że na tym filmiku jest mało kibiców FC bo stali oni w różnych częsciach stadioniku !!!
http://pl.youtube.com/watch?v=fN2GXap4b84

http://pl.youtube.com/watch?v=cEIrkr42IXg

tutaj jeszcze pare fotek z Marburga :
http://mapfm.co.uk/fcumblog/

08-06-2008 23:05
roo1410 Offline
Member

Skład wyjściowy FC United:

Tony Tompos - gracz rezerw
Liam Foster
David Chadwick
Michael Sacks - gracz rezerw
Adam Turner - gracz rezerw
Warren Collier - gracz rezerw
Jamie Rother - gracz rezerw
Rob Howarth
Nicky Platt
Lee Ellis - gracz rezerw
Rory Patterson

Zmiany:
Jake Edwards - gracz Under 18 (for Tony Tompos, 46)
James Holden (? for Jamie Rother, 46)

Gole dla FC: Lee Ellis 24, James Holden 65, Rory Patterson 90

Skład VFB Marburg
Dennis Katz, Andrej Stump, Cornelius Hull, Anton Jencik, Mehmet Akci, Jan Eberling, Billy Hagos-Fassenhai, Masih Saighani, Ingo Czyrzewski, Jürgen Miller, Alexander Miller, Andrej Miller, Eugen Simunov, Eugen Maschke, Thomas Schilling, Johann Wall, Jordan Dimitratkiew, Nico Rau.

Gole dla VFB: Eugen Simunov 67

Kibiców: 750

09-06-2008 07:23
Red Offline
Senior Member

Liczba postów: 591

dokad odszedl ?

We'll never die beacause we're UNITED !! [Obrazek: rpn.gif]
15-06-2008 18:02
Wojtek3 Offline
Posting Freak

RORY :!: :!: :!:

[Obrazek: mysterybackpunkeditno1dk0.jpg]

THE REBELS LEGEND :!:

Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

I ty chcesz Skull jechac na mecz FC United ? :lol: :lol: :lol:

Rory napisał(a):I think people sometimes forget that the tangible effect on lifestyle for the likes of Ferdinand getting a pay rise from, let's say, £110k to £125k a week is practically fuck all, whereas in the case of a lad like yourself, with a young family to support, the money being offered is literally life changing.

Słowa Rorego napisane na forum kibicow FC UNITED. Jak Skull nie rozumiesz to moge Ci przetlumaczyc. I skoncz pierdolic juz lepiej w tym temacie bo tym postem co napisales zblazniles sie na calej linii. Chcesz pokazac swoja nienawisc do FCUM to zaloz sobie konta na portalu interia.pl jak nie rozumiesz przekazu.

15-06-2008 18:03
Skull Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,905

Wojtek3 napisał(a):I ty chcesz Skull jechac na mecz FC United ?

CHCE JECHAC I POCZUC KLIMAT,DLA ATMOSFERY ,A CHUJ MNIE OBCHODZI RORY SKORO POKAZAL DUPSKO I SPIERDOLIŁ. TO ŻE MAM TAKIE A NIE INNE ZDANIE TO JUŻ CO NIE MOGE JECHAC? I MAM WRAŻENIE ŻE DLA CIEBIE FCUM JEST WAŻNIEJSZE OD UNITED :roll:
15-06-2008 18:09
Red Offline
Senior Member

Liczba postów: 591

e a możecie wtajemniczyć troche bardziej? Tongue

We'll never die beacause we're UNITED !! [Obrazek: rpn.gif]
15-06-2008 18:10
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Dla niektorych wazniejsza jest suwerennosc kibicow niz plastikowe naklejki na lodowke z podobizna Ferdinanda.. Moja sprawa co jest dla mnie wazniejsze.

Poczytaj co Rory napisal na forum a potem zacznij pierdolic glupoty.

15-06-2008 18:11
Skull Offline
Posting Freak

Wojtek3 napisał(a):skoncz pierdolic juz lepiej w tym temacie bo tym postem co napisales zblazniles sie na calej linii. Chcesz pokazac swoja nienawisc do FCUM

TO MOŻE NAPISZ CO TY ZROBILES NA GG ,KTO SIE ZBLAZNIL :lol:
PISZESZ DO MNIE ,RORY LEGEND ,PETER NEVER I BLOKUJESZ MNIE?
KTO TU SIE ZACHOWUJE JAK DZIECIAK? A O NIENAWISCI JAKIEJ MOWISZ? BO JA MOWILEM ZE FCUM JEST DLA MNIE CZYSTĄ CIEKAWOSCIA, SYMPATIA,ALE BEZ UCZUCIA CZY JAKIEGOS PRZYWIAZANIA BO W MOIM SERCU JEST MIEJSCE TYLKO DLA JEDNEGO KLUBU - "NA DOBRE I NA ZŁE"
15-06-2008 18:12
Wojtek3 Offline
Posting Freak

To sa zarty, niestety za krotko mnie znasz, zeby wyczaic klimat. Coz Wink I na pewno sie nie zblaznilem.

Rory odszedl do Bradford Park Avenue, zalozyl rodzine, urodzilo mu sie dziecko, mieszkanie. Niestety nie utrzyma rodziny z 125 funtow tyg a FC UNITED wiecej mu nie da.

Dla mnie Skull niestety jestes za krotki w wiedzy FCUM by pisal Rory odszedl dla kasy albo ze jest frajerem :?

I nie pisz z capslockiem, bo skasuje Ci 30 postow 8)

15-06-2008 18:15
Skull Offline
Posting Freak

Wojtek3 napisał(a):To sa zarty, niestety za krotko mnie znasz, zeby wyczaic klimat. Coz

Wojtek3 napisał(a):Dla mnie Skull niestety jestes za krotki w wiedzy FCUM by pisal Rory odszedl dla kasy albo ze jest frajerem

TEZ MNIE KRÓTKO ZNASZ ZE NIE WYCZAILES MOICH ZARTOW, A TO ZE DLA KASY TO PRZECIEZ PRAWDA,JAK SAM NAPISAL,WIEC O CO CHODZI?
TYLKO SMIESZY MNIE JAK ODBIERASZ ZASLUZONYM STATUS LEGENDY A DAJESZ JEMU, MIAL POWODY ODSZEDL,ALE ZA TEN OKRES JESLI MA BYC LEGENDA TO TAK SAMO NIĄ JEST RONALDO. A MOJA WIEDZA O FCUM JEST KRÓTKA,A TO DLATEGO ŻE DARZE TEN KLUB JEDYNIE SYMPATIĄ I NIC WIECEJ.

Wojtek3 napisał(a):I nie pisz z capslockiem, bo skasuje Ci 30 postow

I TAK JE KASUJESZ WIEC CO ZA ROŻNICA?
15-06-2008 18:19
Wojtek3 Offline
Posting Freak

ok napisał(a):You have to take what was by all accounts a very generous offer - you have to consider your family.
It does not matter, why you left your place in FC history is already sealed and you are still a young man -and we are an ambitous club-

ok napisał(a):Rory, you are a fucken legend! So many memories over the past 3 years, most of which involve you! I wish you the best of luck with everything in the future and I hope you win the lottery so you can come back and play for us
good luck lad, quality player and you are an f.c legend. you were great for the club on and off the pitch and i wish you the best of luck, except when you have a shitter of a game against us and we hammer bpa 12-0

ok napisał(a):Best wishes to you and your family Rory. You'll always have our full support and we'll always sing your name

ok napisał(a):Rory you have become a true legend in only 3 years, now how the fuck do you get to do that. On a more serious note, take care mate and give as much to your family as you gave to us daft fuckers and you won't go wrong, and thanks for all those fabulous memories

ok napisał(a):Rory Patterson

You were my Eric Cantona

I'm truly gutted

All the best

bubby

ok napisał(a):You epitomize everything about this club you crazy fucker. Good luck and thanks for everything you have done for the club, not Mr Mystery, more Mr FCUM.

Dalej wklejal nie bede bo nie ma sensu, nie rozumiesz calego FCUM a myslalem ze jest inaczej. Nikt ma za zle mial nie bedzie w klubie ze odszedl dla NIE WIELE lepsze tyg bo najwazniejsza w tym klubie jest MILOSC, milosc do barw a przede wszystkim tez do rodziny. WE LOVE UNITED WE DO, THE SOUL IS ONE. Zrozum przekaz, a nie pieprz, ze odszedl dla kasy.

Co do legend to kazdy na tym forum ma swoje zdanie. PETER nie byl i nigdy nie bedzie u mnie.

15-06-2008 18:25
Skull Offline
Posting Freak

NIE BEDE SIE STARAL NIC ZROZUMIEC I NIE MAM ZAMIARU SIE WIECEJ KLOCIC NA TAKIE TEMATY Z TOBA BO TO NIE MA SENSU.
POWIEM TYLKO ZE NIE ZGADZAM SIE Z TOBĄ Z TYM W JAKI SPOSOB TY PRZYZNAJESZ CZY ODBIERASZ STATUS LEGENDY,I NIE CHODZI MI TU O ROREGO BO ON AKURAT PRZYPADKOWO SIE ZNALAZŁ W TYM OGNIU,ALE O ZAWODNIKÓW UNITED.

NIE ODDALAJ SIE........

nie rozumiesz ? nie wypowiadaj sie bo po pierwsze offtopicujesz, po drugie piszesz z capslockiem, chyba warto przestrzegac regulaminu jak ktos Cie o to prosi ?

Przestrzegac regulaminu? Napisalem na temat i moj post zostal usuniety tylko dlatego ze Wojtek sie z nim nie zgadzal,z tad posty z capslockiem na znak protestu,ale ok nie bede sie tutaj juz wypowiadal.
15-06-2008 18:34
pawlo Offline
Senior Member

Liczba postów: 415

Czy was nie pojebalo juz troche? Skull caps off, wojtku nie baw sie w moda, gdy toczycie dyskusje miedzy soba. I w ogole zluzujcie ludzie.

@skull
status legendy rorego w FC United, to jednak cos innego niz status legendy petera w Man United. Nie zaglebiajac sie juz kto jest a kto nie.

Nie wiem od czego sie zaczelo, bo nie widze posta skulla pierwszego, bo pewnie wojtek wyjebal, ale jak wyjebal to po co prowadzic dyskusje? Im mniej cenzury tym lepiej.

Domyslam sie ze cos w stylu ze rory polazl za kasa. No i to prawda, tylko ze mozna odejsc za kasa jak rory i jak beckham.

A zeby wrocic do tematu to napisze ze jestesmy w dupie kurwa teraz. Bo rory&rudd to imo jedyni, ktorzy realnie moga walczyc te pare lig wyzej.

50 years ago, our team lay in the snow.
Battered and bloodied some of them died,
Some of them survived.
Charlton and Matt Busby,
They took us to Wembley.
And we beaten Benfica and we won the cup,
all those years ago.
16-06-2008 01:47
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości