Ankieta: Kto wyjdzie z grupy?
Ankieta jest zamknięta.
Polska 26.47% 9 26.47%
Austria 0% 0 0%
Chorwacja 26.47% 9 26.47%
Niemcy 47.06% 16 47.06%
Razem 34 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FA: Manchester United 1-0 Crawley Town (19.02.2011)
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: FA: Manchester United - Crawley Town (19.02.2011)
daniel napisał(a):Jak nie zagra w dwóch spotkaniach to straci formę? bez jaj. Chyba następny mecz ligowy gramy z Wigan i Bułgar bankowo pojawi się na boisku
Akurat w przypadku Bułgara może tak być. On potrzebuje grać regularnie by grać dobrze. W poprzednim sezonie było podobnie, siadł parę razy na ławkę, zgubił formę i potem był płacz, że grał jak grał.

daniel napisał(a):Jakbyś spojrzał nieco wyżej i Fabio i Chicha i Smallinga i Gibona umieściłem w 11nastce jaką bym chciał na to spotkanie zobaczyć, chodzi mi o szanse dla graczy takich jak Morrison, Pogba czy King, zresztą nie zaszkodzi jak Bebe czy Obertan zagrają w tym spotkaniu, chyba aż tak chujowi nie są by nie dostać szansy gry z półamatorami?
Chyba sam w to nie wierzyć, że Pogba czy Morrison wyjdą w pierwszym składzie? Oczywiście, chętnie bym ujrzał jednego czy drugiego, jednak nie wydaje mi się by SAF zaryzykował aż tak bardzo. Obertan i Bebe pewnie zagrają, bo to są mecze dla nich.

Mój Blog: Pod presją czasu
17-02-2011 21:56
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
daniel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,744
Reputacja: 6
Foster napisał(a):Chyba sam w to nie wierzyć, że Pogba czy Morrison wyjdą w pierwszym składzie?

Szczerze to właśnie bym tak chciał a jak nie od początku choćby po te 20-25 minutowe epizody by zaliczyli, bo choćby debiut Morrisona bodajże w meczu z Wolves to była jakaś kpina. Tak czy inaczej to idealny mecz by dać realną szansę młodym i tym, którzy grają od wielkiego dzwonu. Na ławkę asekuracyjnie dać Naniego czy Berbę i będzie ok.

Too weird to live, too rare too die

http://www.dzwiekumaniak.pl
17-02-2011 22:09
Jaroldz Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,903
Reputacja: 10
Myślę, że możemy jutro zobaczyć coś takiego. SAF mniej więcej powiedział już, kto zagra z Crawley :

---------------- Linda-----------------

Rafael----- Brown----- Smalling------- Fabio

Bebe- Gibson- Carrick- Anderson- Obertan

------------------- Chicharito-------------------

Po wypowiedziach Lindy można się spodziewać, że to on zagra, co będzie oznaczać, że Kuszczak ostatecznie został odstrzelony od SAF-a i latem się z nim pożegnamy.

Co tu dużo pisać. Jutro gramy z amatorami i innego wyniku niż nasze pewne zwycięstwo lub wielkie strzelanie, nie biorę pod uwagę.

Manchester United champions of England for the 19th time!

"We'll keep the red flag flying high, couse Man United will never die"
18-02-2011 19:21
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Foster Offline
Super Moderator

Cytat:Manchester United: Kuszczak, Lindegaard, Rafael, O'Shea, Brown, Smalling, Vidić, Gill, Evra, Fábio, Nani, Bébé, Fletcher, Carrick, Scholes, Gibson, Pogba, Norwood, Tunnicliffe, Morrison, Anderson, Giggs, Obertan, Rooney, Berbatov, Hernández, King
Tak przedstawia się nasza kadra na to spotkanie. Paul Pogba, Oliver Norwood, Joshua King i Ryan Tunnicliffe otrzymali numery i teraz mogą śmiało grywać w pierwszym składzie. Będę mega zadowolony jeśli chodź jeden z nich wejdzie w drugiej połowie (najlepiej Pogba)

19-02-2011 11:08
daniel Offline
Posting Freak

Myślałem, że gorszego meczu niż ten z West Ham w CC długo nie zobaczę, jednak. Żaden to argument, że liczy się awans do kolejnej rundy.

19-02-2011 20:08
matys Offline
Reputacja: 1000

Liczba postów: 3,225
Reputacja: 7
Kiedyś tym meczem będę swoje dzieci straszył. Powiem: "Albo będzie spokój, albo oglądacie mecz z Crawley!"

My mate told me that I just don't understand irony.

Which was ironic because we were at a bus stop at the time.
19-02-2011 20:10
Foster Offline
Super Moderator

Straszna padaka... nie dało się tego oglądać.
Tak na gorąco. Obertanowi już dziękujemy, Bebe póki co niech grywa w rezerwach, Rooney mnie wkurwił niemiłosiernie, wszedł i chuja grał. Fabio to już chyba nigdy nie rozegra pełnych 90 min. Nie pojmuję tego, że co mecz to kontuzja jakaś. Szkoda mi tych młodych, może gdyby nie kontuzje to któryś z nich by wszedł.
Mam nadzieję, że Ferguson ich zjebał w szatni za drugą połowę, bo kurwa to była kpina.

19-02-2011 20:15
fasol Offline
Senior Member

Liczba postów: 291
Reputacja: 0
Oglądałem tylko drugą połówkę. ŻENADA!!! Śmiem twierdzić, że jakby ten mecz nie odbywał się na OT to bysmy go nie wygrali. To co grał Rooney to jest jakiś kabaret. Przeciwko PIĄTOLIGOWCOWI żadnych dryblingów, udanych zagrań. Zresztą nie mieliśmy żadnych klarownych sytuacji w drugiej części, to są jakieś jaja. Obertan, Bebe - do LZS Piotrówka proponuję przyjść w moim województwie, 3 liga. Tam prezes lubi masowo ściągać zmazańców. Grają podobnie :-D
19-02-2011 20:16
Ruuuuuuuuuud Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,083
Reputacja: 48
Przeciez Bebe i Obertan to jakieś cholerne nieporozumienie Obaj prowadzić piłki nie umieją, przewracają się o własne nogi i oni mają być inwestycją w przyszłość? <ściana> Śmiech na sali.
Jedynie Browna wypada pochwalić.Po pierwsze za bramke.Po drugie, że jako jedyny potraktował ten mecz poważnie i zagrał na wysokim poziomie.

"Saha looks lively, Rooney is always a danger, Giggs is evergreen, and Scholes is linking it all up... Chelsea? Who are they?"
19-02-2011 20:18
Jaroldz Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,903
Reputacja: 10
Re: FA: Manchester United 1-0 Crawley Town (19.02.2011)
Tym razem nie ocenię naszych graczy każdego z osobna, bo nie ma to sensu, gdyż graliśmy dzisiaj z amatorami i jak wiemy, każdy zaprezentował się słabo.

Jednak nie wszyscy podeszli do tego spotkania na poważnie oraz kilku- powiedzmy sobie szczerze- nie ma umiejętności, aby przeskoczyć pewny poziom.

Strasznie jestem wkurzony na Rooney'a. W dalszym ciągu wygląda tak, jakby mu się grać nie chciało i miał wszystko w dupie. Jego dzisiejszy mecz to jakieś nieporozumienie. Tak się prezentuje najlepiej opłacany piłkarz w zespole :?: :!:

Gibson znów zaprezentował się słabo, nawet na tle amatorów. Ten facet po prostu nie przeskoczy pewnego poziomu. Dzień, w którym on od nas odejdzie, będzie pięknym dniem. Kiedyś się mówiło, że jedyne, co potrafi, to strzelać z dystansu. Jak widać, zatracił nawet ten atut.

Bebe. Niech on się więcej na oczy kibicom United nie pokazuje. W sumie to mi go żal, bo w końcu ktoś go tutaj sprowadził, więc on winny nie jest tej sytuacji. Dzisiaj prezentował się tak samo, jak ci 5- ligowcy, a być może i gorzej.

Obertan. Liczyłem na więcej w jego wykonaniu. Znów mnie rozczarował. Tak samo, jak w meczu z WHU. Jego transfer to jednak pomyłka i nie dziwię się, że kosztował tylko parę milionów.

Podsumowując, oby jak najmniej takich meczów. Gdyby nie poprzeczka pod koniec meczu, musielibyśmy grać rewanż, a Crawley osiągnęłoby największy sukces w historii, a my największą kompromitację.

Manchester United champions of England for the 19th time!

"We'll keep the red flag flying high, couse Man United will never die"
19-02-2011 20:52
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
Meczu nie oglądałem bo jestem na nartach. Ale jeśli kurwa zmiennikom nie chce sie przyłożyć nawet do takiego meczu to należy im pokazać drzwi. To nie pierwszy taki mecz i wkurwia mnie to niemiłosiernie. Nie chce sie? Niech gra młodzież, proste jak chin!

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
19-02-2011 20:52
Lukas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,737
Reputacja: 9
Ja rozumiem, że był to mecz pucharowy, że szansę dostają zawodnicy zazwyczaj rezerwowi, że nie ma odpowiedniego zgrania, że taka drużyna jak Crawley zrobi wszystko by zaprezentować się dobrze na Old Trafford przeciwko United ale to wszystko i tak nie tłumaczy beznadziejnego spotkania w naszym wykonaniu. Przecież tego nie dało się oglądać. Zwyczajnie się męczyłem widząc nasze poczynania i jak najszybciej chciałem by to gówno, którego byliśmy świadkami wreszcie się zakończyło.
Już nie chodzi nawet o to, że nie strzeliliśmy im n bramek tylko o samą grę. Pierwsza połowa była słaba, a druga to już w ogóle dramat. Śmiać mi się chciało jak w 2 połowie goście nas przycisnęli a my nie mogliśmy na dłuższą chwilę przytrzymać piłki.
Nie chce mi się opisywać wszystkich zawodników, bo szkoda nerwów, ale zwrócę uwagę na niejakiego Anglika: Rooney dostał szansę by zaprezentować się z lepszej strony i pokazać klasę, powinien rozruszać zespół a jedyne co ujrzeliśmy to jakieś nieudolne próby, niecelne zagrania czy też frustrację i faul na kartkę.
Bebe też ciekawy zawodnik :plask: czasami mam wrażenie, że nie chodzi mu o celne dośrodkowanie tylko jednie o sam fakt, żeby piłka tam w pole karne trafiła- bez zbędnego patrzenia, tylko tak na jana.

Fakty są takie, że niektórzy piłkarze powinni zostać w rezerwach a niektórzy mogliby od czasu do czasu do nich dołączyć "w nagrodę" za dobre spotkania.

Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United.
I za to kocham ten klub.
19-02-2011 21:34
daniel Offline
Posting Freak

Lukas napisał(a):Fakty są takie, że niektórzy piłkarze powinni zostać w rezerwach a niektórzy mogliby od czasu do czasu do nich dołączyć "w nagrodę" za dobre spotkania.

A niektórzy po prostu pogonieni. Skoro bez większego żalu pożegnano się z Eikremem to Obertan powinien opuścić OT już 1 lipca. Bebe jest eksperymentem samym w sobie i tu chyba nawet magia Fergusona nie pomoże. Moim zdaniem trzeba było dać szansę młodym, taki King by więcej na ambicji zrobił niż Roo (chociaż przy takiej pomocy :? ). Skoro już mowa o Roo, to chwała mu za niesamowitą bramkę w derbach ale po aferze z kontraktem gra wręcz beznadziejnie, nie oszukujmy się, od graczy takiego kalibru się wymaga, utrzymywanie wysokiej formy niemalże bez przerwy charakteryzuje tylko największych.

19-02-2011 22:53
Mubinio Offline
jestę Scholsę.

Liczba postów: 1,128
Reputacja: 16
Ja sobie nagrałem ten mecz. Był tak nudny, że oglądałem go w prędkości x2. I i tak był w kurwę nudny. Dzięki za uwagę.

Mędrzec bez własnego zdania jest gorszy niż padlina.
20-02-2011 01:55
sebos_krk Offline
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
Ja rozumiem, że ludziom z pierwszego składu nie chciało się grać - nawet mnie to nie dziwi. Ale Ci, którzy walczą, żeby zamiast trybun zasiąść na ławce, czasem zagrać w ligowym to powinni być bardziej zdeterminowani niż goście. Ale w sumie po co. Może im tak dobrze, a może po prostu oni nie umieją.

Fan United od 1992 roku
20-02-2011 08:25
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości