Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wygląd strony
Kuba_^^ Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,483
Reputacja: 0

Może się czepiam i kozaczę, ale dlaczego nie ma mnie w dziale "Redakcja" na stronie ? Np. Valverde jest jako "moderator na forum", Sterowiec również... Czekam na odpowiedź Smile

[Obrazek: 2ex4nde.jpg]
05-01-2007 16:02
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Pejter Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,729

Drobny błąd, dzisiaj to poprawię Kuba :wink:

Ale to jest temat o nowym wyglądzie jak sama nazwa wskazuje, więc na przyszłość nie tutaj z takimi pytaniami.
05-01-2007 16:34
Kuba_^^ Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,483

Ok, ale dział o serwisie, a nie chciałem robić nowego tematu dla jednego pytania Tongue

Sorry, za OT, chciałem wyjaśnić tylko Smile

[Obrazek: 2ex4nde.jpg]
05-01-2007 17:30
Ronny Ackermann Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 21

skoro już jest ogromna poprawa z newsami idźmy za ciosem i poprawiajmy dalej ten serwis: Valverade, Ciample itp. Odwalają kawał dobrej roboty... czas żebyśmy przestali krytykować i zaczeli oferować pomoc: nawet najmniejszą ale jednak jakąś dla redakcji

Niewiele ma to wspólnego z nowym wyglądem strony. Wypowiadaj się na temat. / Pejter
15-01-2007 16:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Ciampel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,923

Otóż i ta sprawa na dniach powinna się wyjaśnić. Myślę, że będzie to dla wszystkich miłe i pozytywne zaskoczenie. Po reaktywacji strony będzie czas na odnowę forum. Tak, jak mówię - powoli, małymi kroczkami staramy się odbudować wszystko, co zostało do tej pory zniszczone. Potrzeba czasu, tego nie przeskoczymy no i inaczej się nie da. Pomoc? Musiałbym pomyśleć, w jaki sposób moglibyście to zrobić. Ale ruch na stronie (i na forum zresztą też) jest większy. To od razu się rzuca w oczy Wink

capo di tutti capi

MUSC PL
15-01-2007 17:07
Stojkovic Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,687

Ja chciałbym sprostować, że transfer Valverade i Ciampla to tylko niedawne wzmocnienia. Nie wiem czy ktoś pamięta o DeDe i Panzerze, którzy odwalali kawał dobrej roboty jeszcze jak serwis ledwo zipał.

Ok, ale tu mówimy o nowym wyglądzie, nie offtopujcie tyle... / Pejter
15-01-2007 18:57
marcelo Offline
Senior Member

Liczba postów: 717

Ok, co do szaty graficznej strony...
Nie wiem, czemu, ale kolory na stronie wydają mi sie jakby takie wyblakłe. Nie potrafie dokładnie określić, jak należałoby to zmienić, ale taka jest moja opinia. Zwłaszcza chodzi mi tutaj o paski menu.

I jeszcze jedno, pasek z nowościami na stronie powinien być jako bardziej widoczny, bo dobra, wiem, że on tam jest, ale jak ktoś pierwszy raz odwiedziłby stronkę, mógłby go nie zauważyć.

Zmieniam nazwę tematu na "Wygląd strony", bo widzę, że tu każdy na inny temat mówi. Będzie tutaj od teraz można mówić zarówno o obecnym jak i o propozycjach wprowadzenia nowego designu, itp. / Pejter

Takich chwil siê nie zapomina!
20LEGEND
16-01-2007 12:00
Stojkovic Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,687

Tu się zgadzam, może da się zrobić nowy pasek? Większa czcionka? i np. żeby świeciło na różne kolory? Bo ja rzadko kiedy zauważam ten pasek ;/ a co dopiero nowicjusze.

[Obrazek: faq.gif] <--- może taka czcionka z diabłem obok. nie wiem... ale trzeba by to zmienić...

[Obrazek: Ole201.jpg]
01-02-2007 23:15
Guest
Unregistered

galeria
Nie wiedziałem gdzie to napisćc więc pisze tu:

Może dodalibyście jakieś nowe zdjęcia do galerii??
11-04-2007 16:58
simson Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 6

hehe nowej strony nie bylo i nie bedzie niema sie co ludzic... ale pozdro ze jeszcze to ciagniecie ledwo co ale jakos...
26-04-2007 12:49
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,336

simson napisał(a):hehe nowej strony nie bylo i nie bedzie niema sie co ludzic... ale pozdro ze jeszcze to ciagniecie ledwo co ale jakos...

Cóż, obietnice mATT'a poszły sie jebać także o czym tu mówic, zjebał forum i uciekł do Manchesteru zostawiając wszystkich z tym burdelem i z gruszkami na wierzbie. Nie nasza wina, dzieki za wsparcie..

Under The Boardwalk - United Warriors
26-04-2007 13:09
Ciampel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,923

simson napisał(a):hehe nowej strony nie bylo i nie bedzie niema sie co ludzic... ale pozdro ze jeszcze to ciagniecie ledwo co ale jakos...

Obyś się nie zdziwił 8)

Drążyć tematu odnośnie mATTa nie ma już potrzeby - nowy design miał być dosłownie wieki temu, ale na szczęście zdołaliśmy się podnieść. Newsmanów dość, aktualności nie brakuje, a wygląd w ostateczności da się znieść. Jeśli brakuje wam komercyjnych bajerów, zapraszam na DP, tam tego pod dostatkiem.

capo di tutti capi

MUSC PL
26-04-2007 14:16
Zashi Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,353
Reputacja: 1

Ciampel napisał(a):Jeśli brakuje wam komercyjnych bajerów, zapraszam na DP, tam tego pod dostatkiem.

Dobra dobra Ciampel - moze Ty i ja nie zwracamy na to uwagi, ale niektorzy na pewno tak. Mi wyglad manutd.pl nie przeszkadza, ale moglbybyc nowszy.

amor patriae nostra lex
26-04-2007 14:22
KanT Offline
Posting Freak

Liczba postów: 867

oj Simon :roll: - skoro nie wiesz jak sprawa wygląda, to się nie wypowiadaj...

ledwo ciągniemy? Z całym szacunkiem dla zioma, ale tylko on na tym forum większe głupoty pisze :twisted:. Newsów pod dostatkiem, chyba że porównać z manusite.pl, gdzie dużo newsów z własnego źródła a i tak w miernej jakości. Owszem, w wylądzie przyda się kilka zmian, ale przecież nie wszystko naraz! Tak więc uspokajam wasze zasępione twarze - możecie być spokojni o przyszłość serwisu Tongue

Potwierdze jeszcze tylko słowa Ciampela - jak wam brakuje bajerów to na DP :twisted:

[Obrazek: 2rxh5ad.jpg]
26-04-2007 14:38
Guest
Unregistered

Grafika stronki jest wypas!!!!!!!! i nic nie trzena zmienaic ten wglad jest fenomenalni zrobin brawa dla tego co go wymyslił tyle at tu bywam i mi sie nie znudził
28-04-2007 22:54
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości