Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ryan Giggs
spalacz Offline
Member

Liczba postów: 132
Reputacja: 0

"Występ Giggsa pod znakiem zapytania" - newsa pod takim tytułem mogliśmy wczoraj przeczytać na <!-- w -->http://www.ManUtd.pl<!-- w -->. Dziś w przeglądzie Sportowym ukazał się krótki artykuł "Giggs już zdrowy". Trzeba się cieszyć. W dzisiejszym spotkaniu zagramy w optymalnym zestawieniu, a Ryan powinien być (jak zwykle zresztą) kluczowym zawodnikiem naszej drużyny. W PS przeczytałem dzisiaj, że SAF'a boli głowa... "Ale teraz mam ból głowy, bo nie wiem, kogo wystawić. Wszyscy są zdrowi". Najgorzej to Sir Alex ma w środku pomocy. Ale ważne, że Giggsy zagra i wzmocni drużynę.

<!-- m -->http://www.poligames.com/play.php?juego=345<!-- m -->
Bend it like Beckham!
Rekord - 5,12s
04-03-2008 19:34
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
zaga92 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,183

spalacz napisał(a):Ale ważne, że Giggsy zagra i wzmocni drużynę.

Nie zagral i druzyna za bardzo na tym nie ucierpiala. Bo Nani zagral nie zly mecz, byl aktywny. Giggs pewnie wystapi w skladzie w najblizszy meczu ligowym.

WE ARE FUCKING THE BLUES, WE ARE FUCKING THE REDS, WE ARE UNITED AND WE ARE THE BEST!!!
04-03-2008 23:07
Guest
Unregistered

Juz myśle jak będzie wyglądało United Bez Poula, Ryana i Garego
Zobaczymy jak wtedy SAF pokułada druzyne oj zobaczymy. Ale mysle ze Owen Harg. bedzie liderem srodka pola.
06-03-2008 08:16
kono1994 Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 10

Jak Ryan,Poul,Gary skończą kariere to napewno SAF poszuka godnych zastępców naszej legendy UNITED
19-03-2008 15:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Pier Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 37

Jeszcze nie zdążyłeś zauważyć jak United będzie wyglądało bez Neville'a? Rok ci nie wystraczył ?
19-03-2008 15:47
Klek Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 17

Wydaje mi się że Gigs mógłby już spokojnie po wygraniu LM przez Manchester United Big Grin kończyć karierę. Rzadko występuje w podstawowym składzie. Sir Alex Ferguson wystawia go w meczach LM raczej symbolicznie. To prawda że jest Legendą Manchesteru ale wydaje mi sie że nie jest niezastąpiony.
05-05-2008 20:11
Pejter Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,729

Ja bym chciał, żeby Ryan odszedł po wygraniu przez nas Premiership i LM. Wystąpi w tych dwóch meczach i o jeden występ wyprzedzi Charltona - można sobie wyobrazić lepsze zakończenie kariery? :roll:
05-05-2008 21:15
Klek Offline
Junior Member
**

Przydała by się jeszcze 100 bramka w historii. :roll: Ale tak to musiał by jeszcze trochę pograć bo mu tam 6 czy 7 bramek brakuje.
05-05-2008 21:17
Pejter Offline
Posting Freak

Klek napisał(a):Przydała by się jeszcze 100 bramka w historii.

100 bramek w lidze ma, a łącznie ma ich 143...
05-05-2008 21:20
Klek Offline
Junior Member
**

To nie wiem bo wydaje mi sie że jak oglądałem mecz w TV to komentator mówił właśnie o tym i pamiętam jego słowa "no to musi pan poczekać panie Rayanie". Tak mi sie wydaje ale ty jesteś wydaje mi sie pewniejszym źródłem. Big Grin
05-05-2008 21:23
Maciek Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,276

W Premiership ma bodajże 94-95... Waszych herezji o tym, że Ryan powinien odejść nie będę komentował, bo nie wiecie co czynicie.

GIGGSY KING :!:
05-05-2008 21:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Pejter Offline
Posting Freak

http://home.no.net/olavree/?banner=manutdpl.jpg - wejdź sobie w Giggsa i w Goals Details. W lidze ma 100, w Premier League 95 :wink:

Więc ta setka w lidze też ładnie wygląda.

Ryan na najwyższym poziomie pograłby jeszcze co najwyżej sezon, dwa, bo już w obecnych rozgrywkach był widoczny zmierzch jego formy. Dla mnie idealnym momentem byłoby odejście po wygraniu Premiership i LM i "pokonaniu" o taki symboliczny jeden występ Charltona. Gdyby któryś z tych trzech czynników nie "zadziałał" (ewentualnie może być wyrównanie rekordu), raczej chciałbym, żeby Ryan dalej grał.
05-05-2008 21:38
Fred The Red Offline
Member

Liczba postów: 226

Sack Fergie, Sell Giggs 8)

Oj Fred, dobrze wiesz, że nie podchodzimy (przynajmniej ja nie podchodzę) w ten sposób do sprawy :wink: // Pejter

ЯЗPЦБLIК ФF MДИCЦИIД
05-05-2008 21:40
Stojkovic Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,687

Pejter napisał(a):Ja bym chciał, żeby Ryan odszedł po wygraniu przez nas Premiership i LM. Wystąpi w tych dwóch meczach i o jeden występ wyprzedzi Charltona - można sobie wyobrazić lepsze zakończenie kariery?

Ja wcale nie uważam, że Ryan był słabo widoczny w tym sezonie. Zagrał naprawdę parę solidnych spotkań i napewno będzie grał tyle ile tylko będzie mógł. Doświadczenie do drużyny wnosi wraz z Poulem i Garym, a to ważna sprawa w walce o tytuł. Jak zagrać, jak wymusić faul, jak taktycznie realizować cele w meczu. Ronaldo i Nani to wciąż tylko słabo doświadczeni gracze (Ronaldo w Premiership dopiero od ostatnich 2 sezonów pokazuje potencjał który nie pozwala spać po nocach). Park też gra nieźle, ale czasami coś mu się przytrafia (kontuzja). Ryan nie musi odchodzić, nadal wymiata Smile

[Obrazek: Ole201.jpg]
05-05-2008 22:22
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,336

Stojkovic napisał(a):Ja wcale nie uważam, że Ryan był słabo widoczny w tym sezonie. Zagrał naprawdę parę solidnych spotkań i napewno będzie grał tyle ile tylko będzie mógł. Doświadczenie do drużyny wnosi wraz z Poulem i Garym, a to ważna sprawa w walce o tytuł. Jak zagrać, jak wymusić faul, jak taktycznie realizować cele w meczu. Ronaldo i Nani to wciąż tylko słabo doświadczeni gracze (Ronaldo w Premiership dopiero od ostatnich 2 sezonów pokazuje potencjał który nie pozwala spać po nocach). Park też gra nieźle, ale czasami coś mu się przytrafia (kontuzja). Ryan nie musi odchodzić, nadal wymiata

I na pewno nie odejdzie, ale zadaj sobie sam pytanie, czy Giggs'y daje Ci tyle i wnosi do gry co 2-3 lata temu, odpowiedz jest jedna, nie Smile Nadchodzi czas Naniego i Parka by wbijac sie do skladu a Giggs'y teraz coraz czesciej bedzie przygrzewal a bedzie wchodzil wtedy gdy to opisales, wymusic faul itp W ogole tak, nie rozumiem takiej konwersacji, zaczelo sie od jego goli konczy na zakonczeniu kariery. Spokojnie Panowie.

Under The Boardwalk - United Warriors
05-05-2008 23:17
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości