mucha
Posting Freak
Liczba postów: 2,322
Reputacja: 3
|
Re: Kółko wzajemnej adoracji
Akurat kierowanie się ilością komentarzy jest nie na miejscu. Kiedyś na dp było po 200, choć nie było co komentować tak naprawdę. Jak się chce podyskutować to właśnie forum jest do tego najodpowiedniejsze. A co do projektu mufca, to jak dla mnie jest świetnie wszystko rozłożone, a to dla mnie prawie najwazniejsze. A oneunited z całym szacunkiem wygląda bardzo ubogo i w porównaniu do mufc i do każdej innej stronki o United po prostu ssie.
Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road.
|
|
11-08-2008 17:26 |
|
maju
Posting Freak
Liczba postów: 1,351
Reputacja: 0
|
Wygląda ubogo, ale za to przejżyste. na mufcu nawalone jest tyle rzeczy, że jak wszedłem kiedyś to nie wiedziałem co i gdzie jest na stronie głównej. A najbardziej denerwują mnie newsy, których tytuły są napisanę bardzo małą czcionką po prawej stronie. Wygląda to jak menu... Do tego na mufcu te newsy rozdrobnili na transfery, na wideo... i byłoby to fajne, gdyby tych newsów było więcej niż 2... Do tego jakaś wypowiedź jednego z userów, czy tam redaktorów. I żeby dołożyćoliwy do ognia, menu usera jest niewidoczne. zlewa się z resztą menu, które tak na prawdę, nie wiadomo, gdzie się kończy, a gdzie zaczyna.
Nie chciałem pisać dwóch postów pod rząd, a w żadnym innym temacie nie chciałem robić OT. A więc:
czemu każdy, kto ma jakieś pytanie bądź uwagę do mnie, pisze coś w rodzaju "maju1242111235"? Niejednokrotnie wyjaśniałem skąd wzięło się 1309. A jeśli kogoś denerwuje sam fakt, że w nicku są cyfry to na forum jest niejedna osoba z cyframi w nicku, a jakoś nikt się nie przyczepił... Sprawa tyle błacha, co jednak irytująca.
tyle ćpunów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz! szerokimi ulicami zapierdalają z blantami, popatrz, o popatrz!... mmmm... bit, co to mu zapodaje bitem, patrzę mu na postacie wbite w ziemię, o w ziemię!
|
|
11-08-2008 17:38 |
|
mucha
Posting Freak
Liczba postów: 2,322
Reputacja: 3
|
Nie wiem co tu jest nieprzejrzystego. Powodem, dla którego wchodzę na taką stronę są po prostu newsy, a te akurat mam idealnie ułożone. Główna wiadomość, a po prawej stronie newsy. Wszystko jest bardzo dobrze widoczne. I przede wszystkim skromnie, a nie tak jak na niektórych serwisach najebane wszystkiego naraz, że nie wiadomo gdzie co jest.
Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road.
|
|
11-08-2008 17:45 |
|
maju
Posting Freak
|
Cytat:najebane wszystkiego naraz, że nie wiadomo gdzie co jest.
to samo czuję, gdy patrzę na mufc.pl
tyle ćpunów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz! szerokimi ulicami zapierdalają z blantami, popatrz, o popatrz!... mmmm... bit, co to mu zapodaje bitem, patrzę mu na postacie wbite w ziemię, o w ziemię!
|
|
11-08-2008 17:46 |
|
maju
Posting Freak
|
dobra zakończmy tą dyskusję, bo nic po niej, skoro zaczynasz już się telepać ze złości... Z twoich wypowiedzi wnioskuję jednak, że nie pierwszy raz słyszysz coś podobnego.
Chciałbym usłyszeć odp na moje pytanie z posta z godz 18:38 w tym temacie.
|
|
11-08-2008 17:51 |
|