Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uwagi na temat Forum
Seki Offline
Senior Member

Liczba postów: 661
Reputacja: 0

Pejter napisał(a):Zwiększyłem na razie dwukrotnie, zobaczymy, czy wystarczy :wink:

A co myślicie o tym, co pisał KanT? Podoba wam się, czy raczej nie?

No i dobrze zawsze sie przyda Wink

Mi tam najbardziej pasuje opcja "cytaj zaznaczone"

pozdro Tongue

"zobaczyc UNITED bezcenne"

Praga, 2x Mediolan, Budapeszt, 2x Amsterdam, Kopenhaga, Lens, Kijow, Manchester, Rzym, Londyn

RED ARMY
11-02-2007 13:43
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Grzeho Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,257

Seki napisał(a):Mi tam najbardziej pasuje opcja "cytaj zaznaczone"

Mi tez bardzo odpowiada(przed chwila ja uzylem).Bardzo ulatwia zycie i jest bardzo przydatna.Brawo za ta opcje :!:

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
11-02-2007 17:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zashi Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,353
Reputacja: 1

Jak milo, ze nasz Admin dodal wiecej znakow do podpisu. Chcialem kiedys dopisac cos tam, ale nie moglem - malo znakow bylo...teraz moge miec i siga i userbara Smile

amor patriae nostra lex
11-02-2007 17:25
Ciampel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,923

Ta opcja ostatniego postu w dziale została nieco zmieniona i teraz wszystko o wiele lepiej pasuje moim zdaniem. Do podpisów nigdy większego znaczenia nie przywiązywałem, ale skoro jest więcej miejsca, to może sobie coś tam wklepie. Forum rozwija się w bardzo dobrym kierunku, praktycznie dzień w dzień mamy jakieś drobne kosmetyczne zmiany, a do zainstalowania kilka rzeczy jeszcze zostało Wink

capo di tutti capi

MUSC PL
11-02-2007 19:05
Pejter Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,729

Połączyłem tematy: "Nasi ligowi rywale (mecze i nie tylko)" oraz "Barclays Premiership". Wielokrotnie powielała się w nich ta sama rozmowa, więc nie było sensu trzymać ich oddzielnie.

W związku z tym mam do was jeszcze jedno pytanie. Co sądzicie, aby te tematy z działu Rywale ("Liverpool", "Chelsea" itd.) również podłączyć do tematu "Barclays Premiership"? Moim zdaniem, w nich również będzie prowadzona rozmowa na tematy poruszane w "Barclays Premiership". W tym wypadku wezmę po uwagę jednak również waszą opinię. Także wypowiadać mi się tu...
11-02-2007 21:53
Kuba_^^ Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,483

Pejter napisał(a):Co sądzicie, aby te tematy z działu Rywale ("Liverpool", "Chelsea" itd.) również podłączyć do tematu "Barclays Premiership"?

Moim zdaniem można byłoby tak zrobić, bo przecież Barclays Premiership to także nasi przeciwnicy, a czasami o tym samym pisze się w dwóch tematach. A zresztą po co ma być bałagan na forum ? Wink

[Obrazek: 2ex4nde.jpg]
11-02-2007 21:58
Seki Offline
Senior Member

Liczba postów: 661

Zashi napisał(a):Jak milo, ze nasz Admin dodal wiecej znakow do podpisu. Chcialem kiedys dopisac cos tam, ale nie moglem - malo znakow bylo...teraz moge miec i siga i userbara Smile

A kto o to zapytał ? Big Grin

Ja jestem zadowolony że sie coś dzieje na forum znów zaczyna coraz wiecej osób pisać i kilka małych dodatków już mamy Wink Można jeszcze pomyslec nad takimi drobiazgami jak wiek użytkowników, ilosc dni na forum itp itd

"zobaczyc UNITED bezcenne"

Praga, 2x Mediolan, Budapeszt, 2x Amsterdam, Kopenhaga, Lens, Kijow, Manchester, Rzym, Londyn

RED ARMY
11-02-2007 22:04
Grzeho Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,257

Seki napisał(a):ilosc dni na forum
Mozna sobie policzyc, od daty przylaczenia :wink: Tongue

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
11-02-2007 22:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Ciampel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,923

Seki napisał(a):Można jeszcze pomyslec nad takimi drobiazgami jak wiek użytkowników, ilosc dni na forum itp itd

Oczywiście takie drobiazgi też na dniach powinny się pojawić. Ale nie wszystko naraz - i tak ilość zmian, których w ostatnich dniach dokonał Pejter, była oszołamiająca - chyba od momentu powstania forum - roku 02' - tyle rzeczy nie zostało zainstalowanych.

Mam nadzieję, że oprócz tych "pierdołek" szykuje się coś grubszego Wink

Odnośnie połączenia tamtych tematów - podporządkuje się. Ważne, żeby był ład, reszta schodzi na dalszy plan. Głos należy do użytkowników.

capo di tutti capi

MUSC PL
12-02-2007 09:18
Kuba_^^ Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,483

W dziale "Rozgrywki" jest temat o FCUoM, a w "Man Utd Plus" również jest taki. Ja mogę moderować dział "Rozgrywki", ale jakoś tematu nie mogę usunąć :? Czy w ogóle się nie da ?

[Obrazek: 2ex4nde.jpg]
12-02-2007 14:40
Pejter Offline
Posting Freak

W Rozgrywkach jest tylko odnośnik do tego tematu. Są problemy z jego usunięciem, ale postaram się rozwiązać ten problem.

Edit:

Problem rozwiązany :wink:
12-02-2007 16:07
Stojkovic Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,687

Ja mam taką propozycję:
W działach o konkretnych piłkarzach np. C. Ronaldo czy Giggsie, fajnie by było w tematowym poście (tak jak ja to zrobiłem w temacie o Dongu) dać fotkę danego piłkarza. Minimalna zmiana, ale zawsze.

[Obrazek: Ole201.jpg]
13-02-2007 16:55
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,336

Podoba mi sie ta statystyka aktywności na forum, kolejna zmiana na plus. W dziale z meczami też ten podział wpłynie pozytywnie na forum. Niepotrzebne " śmieci " też usunięte. Wszystko ok. Szkoda, że ciągle mało osób pisze Wink

Under The Boardwalk - United Warriors
14-02-2007 16:55
Zashi Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,353
Reputacja: 1

Mam male zastrzezenie, daloby zrobic, aby w dziale Mecze pokazywalo ze sa nowe posty na glownej stronie forum, a nie w podforum? Niby nic, ale mnie troche irytuje...

amor patriae nostra lex
15-02-2007 14:43
Pejter Offline
Posting Freak

Zashi napisał(a):daloby zrobic, aby w dziale Mecze pokazywalo ze sa nowe posty na glownej stronie forum, a nie w podforum?

Właśnie pojawił się ten błąd i na razie nie udało mi się z nim uporać. Mam nadzieję, że nie jest to aż tak wielkie utrudnienie.
15-02-2007 16:55
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 68 gości