Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wygląd strony
Pejter Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,729
Reputacja: 0

Zgadzam się, że jest bardzo dobra, ale sam przyznaję, że już 'nieco' przestarzała. Czas to zmienić i obiecuję, że czekanie nie potrwa wcale tak długo :wink:
28-04-2007 23:01
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Guest
Unregistered

Nom Pajter szykuje sie na rewolucje? a moze na kosmetyczne zmiany przekonamy sie zobaczymy Co Dla Nas kibiców szykujecie bede cierpliwie czekał na wasze dzieło a moze i FEnomenalne Dizło ale zeby ocenic jaki to trzeba je zobaczycSmile:wink:
28-04-2007 23:13
simson Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 6

KanT napisał(a):
simson napisał(a):hehe nowej strony nie bylo i nie bedzie niema sie co ludzic... ale pozdro ze jeszcze to ciagniecie ledwo co ale jakos...

oj Simon :roll: - skoro nie wiesz jak sprawa wygląda, to się nie wypowiadaj...

ledwo ciągniemy? Z całym szacunkiem dla zioma, ale tylko on na tym forum większe głupoty pisze :twisted:. Newsów pod dostatkiem, chyba że porównać z manusite.pl, gdzie dużo newsów z własnego źródła a i tak w miernej jakości. Owszem, w wylądzie przyda się kilka zmian, ale przecież nie wszystko naraz! Tak więc uspokajam wasze zasępione twarze - możecie być spokojni o przyszłość serwisu Tongue

Potwierdze jeszcze tylko słowa Ciampela - jak wam brakuje bajerów to na DP :twisted:

chlopie ja akurat wiem jak sprawa wyglada najlepiej... jest tak samo do dupy jak bylo za czasow quessa a nawet jeszcze gorzej moze i newsy macie ok... ale reszta nic nie dziala nic nie aktualizowane praktycznie zdjecia w galerii to z 99 roku sa ludzie !! i jak to okresliles ziom nie pisz glupot bo wiem co pisze a ty jak nie wiesz to dorosnij najpierw ok KunT Smile
29-04-2007 07:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Guest
Unregistered

simson jak narazie to ty piszesz głupoty bo jak narazie wszystko zaczyna działac mieli słabe dwa lata ale Wybrneli z tego i sa dalej jedna z najlepszych stron MU a wieszcie mi konkurencja jak na polski rynek jest duza przecisz MAnchester United jak by tak dogłebnie policzyc i nie brac pod uwage sezonowców to mozliwe ze by miał najewiecej kibolów wpolsceSmile.

Jeśli brakuje wam komercyjnych bajerów, zapraszam na DP, tam tego pod dostatkiem. - i tu miał Ciampel znowu racje ale co do tych bakjerów na DP to ja bym neibył taki sklonny tylko przszkadzaja bardziej i jeszcze raz Simson Ci napisze niepodobra Ci sie taj ta strona to po co jej uzywaz ja jestem akurat za pozostawieniem wygladu ale zobaczymy wczoraj Pajter pisał ze szykuj "cos" i nie trzeba bedzie długo czekac a więc zobaczymy moze wypali a moze i nie nikt nie jest jasnowidzem ja oczywiscie zycze calej redakcji manutd.pl i fanom zeby im sie udało
:wink:
29-04-2007 07:52
Stojkovic Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,687

Simson nie obrażaj Kanta bo dobrze ci powiedział1 Dla mnie DP wygląda jak łachmyta! I jeszcze dodam, że nic nie wiesz kompletnie o tym co i jak miało być. Wygląd jeśli ci nie pasi to możesz tak jak inni już powiedzieli nie używać tej strony. Jak masz jakieś pretensje to na PW do Admina i po kłopocie. Jak chcesz szmerków-bajerków to na DP.

[Obrazek: Ole201.jpg]
29-04-2007 07:59
Ciampel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,923

simson napisał(a):chlopie ja akurat wiem jak sprawa wyglada najlepiej... jest tak samo do dupy jak bylo za czasow quessa a nawet jeszcze gorzej moze i newsy macie ok... ale reszta nic nie dziala nic nie aktualizowane praktycznie zdjecia w galerii to z 99 roku sa ludzie !! i jak to okresliles ziom nie pisz glupot bo wiem co pisze a ty jak nie wiesz to dorosnij najpierw ok KunT Smile

Ty widzisz tylko to, co jest na zewnątrz. Nie wiesz, nad czym pracujemy, co zamierzamy zrobić. Wydawanie takich pochopnych opinii, żeby nas zniechęcić do dalszej pracy (?) jest jak najbardziej NIE na miejscu. Jeśli natomiast galeria to dla Ciebie priorytet i wchodzisz na stronę tylko po to, żeby pooglądać fotki, to sam pofatyguję się to dzisiaj albo jutro zaktualizować. Especially for you 8)

capo di tutti capi

MUSC PL
29-04-2007 08:46
Mates Offline
Senior Member

Liczba postów: 311

KanT napisał(a):Newsów pod dostatkiem, chyba że porównać z manusite.pl, gdzie dużo newsów z własnego źródła a i tak w miernej jakości.

Przyznam szczerze, że w tej materii wiele nam do Was brakuje...

Co do reszty tematu, może nie powinienem się wpierniczać, jestem tu krócej niż niektórzy, ale i tak zauważyłem kilka rzeczy, a mianowicie...

Jeśli komuś się nie podoba serwis - trudno, w końcu jedna ze stronek, której nie zależy tylko na ilości odwiedzin. Przyznam szczerze, że na ms również nie zamierzamy wprowadzać żadnych bajerków :/

Po drugie... Jeśli nie podoba Ci się strona, to idź tam, gdzie Ci się podoba, prosze Cie bardzo.

Podziwiam całą redakcję, której chce się tu jeszcze pisać, bo jak wszystko idzie OK, to jest się wielkim przyjacielem, a jak jest chujnia z grzybnią, to nawet przyjaciele nie pomogą.

Słyszałem trochę o sytuacji na stronie od Ciampela, od Stojk i dochodzę do wniosku, że DP mogłaby się schować, gdyby nie Wasze problemy.

Poza tym, nie liczy się tylko oprawa graficzna, za taki poziom forum wielu adminów i modów dałoby się pochlastać! Czy jest tu ktoś z chociażby jednym ostrzeżeniem, maało tego... Atmosfera jest IMO najważniejsza, bo bez niej to kapa kompletna.

Pozdrawiam.
29-04-2007 22:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Guest
Unregistered

Mates napisał(a):Poza tym, nie liczy się tylko oprawa graficzna, za taki poziom forum wielu adminów i modów dałoby się pochlastać! Czy jest tu ktoś z chociażby jednym ostrzeżeniem, maało tego... Atmosfera jest IMO najważniejsza, bo bez niej to kapa kompletna.
dokładnie tak "Mates" forum jest to najlepsze Polskie Forum o problemach mi nic niewiadomo było ale widziałem ze cos sie dzieje bo jeszcze 3 lata temu ta stronka wymiatała puzniej sie cos zacieło a teraz wraca spowrotem jak wubrneli z tych kłopotów to gratulacje dla nich a devipage eh to ja juz wole manusite.pl i oczywiscie atmosfera bo najgorsza jest na devilpage tam to takie bagno pełno ludu ale kogo dzieci do lat 12 :? i co im po tym albo fani innych klubów zarejestrowani tylko po to zeby obrazac innych ludzi Cos o tym wiem MANUTD.PL TRZYMAJCIE SIE !!!!!!!!!!!!!! :wink:
30-04-2007 08:18
Stojkovic Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,687

Ja zawsze skłonny byłem mówić, że wygląd to bardzo ważna sprawa, ale bez przesady. Paradoksalnie, fakt iż mamy archaiczny lay (Keane, Rvn w centrum strony) to pozwoliło nam to pozyskać newsmanów na najwyższym poziomie, którzy piszą nie dlatego, że jestesmy bajeranckim serwisem, ale dlatego, że idziemy w inną stronę niż DP.

[Obrazek: Ole201.jpg]
30-04-2007 09:28
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,336

Jacuzlasu napisał(a):dokładnie tak "Mates" forum jest to najlepsze Polskie Forum o problemach mi nic niewiadomo było ale widziałem ze cos sie dzieje bo jeszcze 3 lata temu ta stronka wymiatała puzniej sie cos zacieło a teraz wraca spowrotem jak wubrneli z tych kłopotów to gratulacje dla nich a devipage eh to ja juz wole manusite.pl i oczywiscie atmosfera bo najgorsza jest na devilpage tam to takie bagno pełno ludu ale kogo dzieci do lat 12 i co im po tym albo fani innych klubów zarejestrowani tylko po to zeby obrazac innych ludzi Cos o tym wiem MANUTD.PL TRZYMAJCIE SIE !!!!!!!!!!!!!!
z
Kolejny Twoj post ktorego nie zrozumiałem...

Tak szczerze to sie nie dziwie niektórym, że czasem wpadną i skrytykują, że nie ma nowego wyglądu itp. Od dawna miał być itd ale łatwo skyrtykować a nic nie robić. Duży plus dla Pejtera za to, że wziął ten burdel w swoje ręce i coś sie stara robić. Wszystko idzie w dobrym kierunku, take it easy.

Under The Boardwalk - United Warriors
30-04-2007 14:13
Guest
Unregistered

Wojtek3 a dokładnie czego nierozumiesz to Ci wytłumacze :wink:

Pejter -> Chodzi o to, że nie stosujesz znaków interpunkcyjnych i nawet nie próbujesz trzymać się zasad ortografii. To ma się zmienić.
30-04-2007 15:51
Gracek_11 Offline
Senior Member

Liczba postów: 703

Na stronce pojawił się nowy top i prezentuje sie bardzo ładnie. Trzeba przyznać, że jest w jakims stopniu uatrakcyjnienie stronki. Bardzo mnie cieszy taki obrót spraw. Dorzucając do tego Galerię, którą ładnie "odświeża" Ciampel można być zadowolonym :wink:

Potêga, która nie zginie... MANCHESTER UNITED...

...aż po życia kres!
01-05-2007 18:00
Ciampel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,923

Top jest moim zdaniem świetny, idealnie wkomponował się w cały design i rzeczywiście pełni role uatrakcyjnienia na stronie, oby tylko przyciągnął rzeszę nowych użytkowników. Osobiste podziękowania składać proszę na ręce Niurka, bez niego tkwilibyśmy ze starym logosem Wink

A co do moich update'ów - jak wszystko skończę, ładnie wam zaprezentuje.

capo di tutti capi

MUSC PL
01-05-2007 19:09
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,336

Fajnie, że sie cos dzieje, galeria, design. Chciałem tylko powiedzieć, że ten nowy design jest w moim przekonaniu słabszy niż poprzedni.

Gołym okiem widać źle skomponowany obrazek z tłem oraz ten napis Manchester United jakimś dziwnym stylem. Fajnie, że sie coś dzieje, jednak mnie sie nie podoba :wink:

Under The Boardwalk - United Warriors
01-05-2007 19:37
Pejter Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,729

Wojtek3 napisał(a):Gołym okiem widać źle skomponowany obrazek z tłem

Wiemy o tym, aczkolwiek poprzednie logo również nie było dobrze wkomponowane w tło. Myślimy jednak nad tym, jak to rozwiązać.

Wojtek3 napisał(a):napis Manchester United jakimś dziwnym stylem

W sumie to kwestia gustu. Zobaczymy, może się jeszcze zmieni.
01-05-2007 20:49
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości