Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manchester City - Manchester United ( 05.05 City of Man...)
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,336
Reputacja: 0

Red napisał(a):Czyli w skrocie: Kiedy Rooney schodził z boiska fani City rzucili do niego dwa szaliki a on polozyl je na ziemi i podeptal po nich - czyzby mala wojenka? jesli tak bylo naprawde to Roo udowodnił, ze jest diabłem z krwi i kosci

A o tym nie słyszałem, w telewizji też o tym nie mówili, jeśli to prawda to Rooney pokazał swój diabelski charakter, postaram sie znaleźć jakieś zdjęcia na interncie z tego zdarzenia i wrzucić na forum Wink

HE GOES BY THE NAME WAYNE ROONEY!

Under The Boardwalk - United Warriors
05-05-2007 14:58
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Stojkovic Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,687

Oglądałem mecz i byłem potwornie zdziwiony tym, co wyprawiał ten c*** Styles. Takie wejścia które oglądałem to był szczyt już. Bardzo brutalne i poprostu chamskie wejścia zawodników z plebsu. Tyle co sie naklnąłem na sędziego, to chyba przez cały sezon by się nie zebrało. Oglądałem i kibicowałem komuś z naszych, by wszedł jakiemuś pajacowi z City i złamał mu nogę. Zółte kartki które dostał Giggs to poprostu kpina. Już tak się Ryan zdenerwował, że musiał do parteru wziąść kolesia z City, bo z tego co zauważyłem chyba fletcher chciał go dopaść.

Karny to poprostu klasyczne złodziejstwo Stylesa. BVeznadziejny strzał i błyskotliwa obrona Edwina. Pokazaliśmy tym drewniakom kto rządzi w lidze i tym samym odebraliśmy Chelsea wszelką pewnośc na mistrzostwo.

[Obrazek: Ole201.jpg]
05-05-2007 16:37
Ciampel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,923

Zachowanie Balla z drugiej minuty to po prostu szczyt ludzkiej głupoty. Wyraźnie odbiegł od leżącego Ronaldo na dwa kroki, potem wrócił i go nadepnął, żal mi takich - niby profesjonalnych - graczy. Ronnie dostał karnego i na szczęście po raz kolejny udowodnił swoje nienaganne wykonywanie jedenastek - cieszy przede wszystkim jego gol w Premiership, na które musieliśmy ostatnio nieco więcej czekać. Stylesowi chyba dzisiaj za mocno słoneczko przypaliło kapucyn, bo karnego to dojrzał, ale już buta "sprzedanego" przez Balla i wielu innych sytuacji na styku nie widział. Czekamy na jutrzejsze starcie gigantów, może za 24h będziemy mogli spokojnie powiedzieć sobie pod nosem: "We're the CHAMPIONS" 8)

Co do sytuacji z Roo - jeśli za swoje zachowanie otrzyma od FA jakąś karę, a szanowna federacja nie "nagrodzi" Balla za wejście oraz kibiców City (od kiedy można rzucać wszelkimi przedmiotami w zawodników?), będę wyjątkowo zniesmaczony.

capo di tutti capi

MUSC PL
05-05-2007 18:29
Guest
Unregistered

Może mi ktoś powiedzieć gdzie ten sędzia miał oczy po zagraniu tego "frajera" z City koleś zrobił to z premedytacją. Co oni robią na tym boisku. Zdaje mi sie że to było zaplanowane żeby dojechać Ronaldo. Dobry z niego piłkarz i się podniósł i pokazał tym "głupkom" z City że łatwo to go się tak nie pozbędąBig Grin i to było piękneSmile.Oglądam to z powtórki i nie dziwie się Fergusonowi ze miał coś do powiedzenia sędzi! :evil: . Karniak też ładnie strzelony. ładnie wykorzystał wystawioną noge Ball'a najpierw on chiał załatwic ROnaldo teraz on załatwił jego i bardzo dobrzeBig Grin

Wracając do gola ładnie w ostatniej chwili zmienił połażenie stopy i dlatego ten karniak wpadł Smile
05-05-2007 23:09
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości