Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wesley Brown
Danny93 Offline
Senior Member

Liczba postów: 540
Reputacja: 0

Dzisiejszy The Mirror podaje że Wes Brown uzgodnił z United,warunki nowego 4-letniego kontraktu,Anglik chciał zarabiać na Old Trafford,50 tys.funtów tygodniowo,ostatecznie zgodził się na...45 kawałków.Tak więc wygląda na to że nareszcie mamy koniec,ciągnącej się sagi z Brownem,myślę że każdy z nas przyjął tą wiadomość z taką miną: Big Grin

CONCILIO ET LABORE
18-04-2008 12:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Kuba_^^ Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,483

Cieszy mnie ta wiadomość, miałem obawy, że Brown odejdzie z klubu, jednak w końcu zdecydował się na podpisanie nowego kontraktu. Świetny sezon Wesa, głównie za sprawą tego, że Neville nie był dysponowany, inaczej Brownowi trudno byłoby się pokazać w pierwszym składzie. Dobrze, że zostaje, w przyszłym sezonie pewnie będzie pełnił znowu rolę zmiennika Neville'a, ale jakoś Wesley nigdy nie marudził na tą rolę Wink Zresztą, na pewno będzie występował często, sezon jest długi i trzeba zagrać mnóstwo spotkań.

[Obrazek: 2ex4nde.jpg]
18-04-2008 13:19
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,336

Nie bylo zadnych szans by odszedl z UNITED, wszystko rozchodzilo sie glownie o tyg i tak sie dziwie, ze UNITED nie dalo mu tych 50 tys bo cholernie mu sie one nalezalo po tym sezonie. Koniec juz tej sagi i wiadomo, ze zostaje, teraz niech Gary sie poci w wakacje w walce o prawa flanke.

Under The Boardwalk - United Warriors
18-04-2008 13:21
Wendland Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 42

Dla Mnie to ważna wiadomość, mimo tego ze Wes nie jest podstawowym graczem to jednak potrafi dobrze zastąpić któregoś gracza z defensywy. Na pewno jego portfel nie ucierpi 45tys to i tak niezła sumka :wink:

Wojtek3 napisał(a):Koniec juz tej sagi i wiadomo, ze zostaje, teraz niech Gary sie poci w wakacje w walce o prawa flanke.

O tak Gary będzie musiał sie nieźle postarać bo Wes może zabrać mu jego miejsce i wtedy Gary będzie patrzył na gre United z ławki.
18-04-2008 15:55
bela Offline
Senior Member

Liczba postów: 267

Wendland napisał(a):mimo tego ze Wes nie jest podstawowym graczem

Taak faktycznie to Gary ciągne naszą gre w tym sezonie na boku obrony Smile
Cytat:i wtedy Gary będzie patrzył na gre United z ławki.

A co teraz robi ? :shock:
19-04-2008 10:33
Kuba_^^ Offline
Posting Freak

bela napisał(a):A co teraz robi ?

Tu chodziło główni o to, że Neville po wyleczeniu kontuzji może będzie siedział na ławce, bo Brown zaliczył dobry sezon i teraz Garyemu trudno będzie się przebić do pierwszego składu. Czytaj ze zrozumieniem.

A tak w ogóle to Gary nie siedział na ławie, tylko na trybunach :mrgreen:

19-04-2008 10:41
bela Offline
Senior Member

Liczba postów: 267

Z calego postu Wendlanda mozna wywnioskować ze Brown siedzi na lawie a Gary gra ^

Wendland napisał(a):mimo tego ze Wes nie jest podstawowym graczem to jednak potrafi dobrze zastąpić któregoś gracza z defensywy.

Wendland napisał(a):O tak Gary będzie musiał sie nieźle postarać bo Wes może zabrać mu jego miejsce i wtedy Gary będzie patrzył na gre United z ławki.

? Brown chcialby zabrac miejsce Garego na ławce ? Bo nie rozumiem ^
19-04-2008 10:45
Kuba_^^ Offline
Posting Freak

Wendland ma na myśli zapewne, że Neville wróci na swoją pozycję w nowym sezonie i Brown znowu będzie jedynie zmiennikiem Wink Zresztą, co ja się za niego tłumaczyć będę :lol:

19-04-2008 10:47
Wendland Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 42

Kuba_^^ napisał(a):Wendland ma na myśli zapewne, że Neville wróci na swoją pozycję w nowym sezonie i Brown znowu będzie jedynie zmiennikiem Wink Zresztą, co ja się za niego tłumaczyć będę :lol:

Kuba nie musisz sie tłumaczyć za Mnie Big Grin . Poprostu miałem na myśli to że jeśli Gary nie wróci do pełni formy to na jego miejscu będzie grał Wes, a w innym przypadku to Wes bedzie grzał ławe i będzie zmiennikiem.
19-04-2008 11:38
Skull Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,905

Dzisiaj bardzo słabe spotkanie Browna, patrząc na cały sezon można go chwalic za dogdne zastepstwo Nevila ,ale dziwi mnie że widzicie go w 11 sezonu :roll:

Jest napewno najslabszym ogniwem naszej defensywy,musi popracowac jeszcze nad kilkoma aspektami! Napewno trzeba sie przyczepic dośrodkowan ,to mu nie idzie,często też ma problemy na skrzydle z dobrymi dryblerami ,dzisiaj zreszta Pedersen wpuscil go w maliny :roll: A to co robil z nim Babel to już poezja :? Na przestrzeni kilku ostatnich lat bardzo poprawil swoją gre,lepiej sie rozumie z partnerami,dobrze zastawia piłke i dobrze gra głową ,ale ciągle mam obawy gdy jakas druzyna szturmuje naszą bramke.
Co by bylo gdyby gral przeciwko Ronaldo? :roll:
Podsumowanie - solidny obronca ,ale według mnie nie ma prawa byc w 11 sezonu,bo napewno lepiej prezentuje sie Sagna z Arsenalu...
20-04-2008 00:38
Wojtek3 Offline
Posting Freak

A ja wręcz przeciwnie, dziwie sie, ze w ogole ktos krytykuje Browna za jakies jego pojedyncze nieudane mecze, a Wesley w UNITED wystepuje od 2000 roku w seniorskim składzie i uwazam, ze wymienienie 3,4 jego slabych meczy w tym sezonie jest obelstwem w jego strone. Kazdy obronca ma słabą strone Skull, dla Ciebie Brown nie potrafi dosrodkowywac, dlaczego nie napiszesz, ze Rio odkąd przyszedl do UNITED popelnia 2 seryjnie karygodne błedy w defensywie, wrecz amatorskie, Vidic nie potrafi w ogole grac lewa nogą a jest STOPEREM w najlepszej druzynie na swiecie, Evra ma tendencje do wypuszczania sie do przodu, dla mnie w tym sezonie co wyprawia Brown przechodzi ludzkie pojecie, bo po pierwsze nie gra na swojej nominalnej pozycji ( Wesley od łepka gram jak srodkowy obronca ), po drugie zagrał najwiecej spotkan w calej druzynie ( 46 ) a po trzecie zastepuje naszego kapitana. Nie wiem jak dla Ciebie, dla mnie nie istnieje powiedzenie, ze w tym sezonie jest naszym najslabyszm ogniwem bo stracilismy raptem 18 goli w Premier League a 29 ogolnie i zapewniam Cie, ze Wesley nie mial nawet udzialy przy polowie a moze i nawet mniej.

Co do 11 sezonu to juz sprawa wyboru, gustu i dupereli, kto co jak widzi, dla mnie Sagna nie pokazal tego co pokazal Brown w tym sezonie i dla mnie tez jest w 11. Wink

Poprotstu dziwi mnie, ze po tym co robi, jeszcze probujesz gdzies tam cos wylapac na jego niekorzysc, kompletnie nie kumam.

20-04-2008 00:47
Skull Offline
Posting Freak

Wojtek3 napisał(a):Poprotstu dziwi mnie, ze po tym co robi, jeszcze probujesz gdzies tam cos wylapac na jego niekorzysc, kompletnie nie kumam.

Zrobilem to tylko po to by dac do zrozumienia że przynajmniej według mnie jeszcze nie zasłużył na jedenastke sezonu ,ale podkreslilem że jest solidnym obronca!

Ale dalej uwazam że jest najslabszym ogniwem w druzynie.
A to że sporo gra i zastepuje Garego do mnie nie przemawia,bo gdyby nasz kapitan nie doznal tej kontuzji to Wes dalej by sie kleił do ławki rezerwowych. Przy kilku golach zawinil,czesto daje sie łatwo robic w konia,nie jest tak pewny jak Rio ,Vida czy Evra ,dlatego jest gorszy od nich mimo iż oni tez nie są idealni ,ale trzymaja jakis poziom przez prawie całe rozgrywki,a Wes początek sezonu mial słabiutki ,pozniej solidne mecze i wasz zachwyt aż do teraz.
20-04-2008 01:01
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Nie przypominam sobie, zeby Wesley miał poczatek słabiutki i zeby zawinił..

Skull napisał(a):Przy kilku golach zawinil,czesto daje sie łatwo robic w konia,

Wyolbrzymiasz Skull strasznie. Wiem, ze wkurwiło Cię, ze Maciek nie dał takiego typu jak Ty w 11 sezonu, ale spokojnie, szukanie na siły jakis minusow u Browna i ubieranie ich w argument, ze daje sie robic w konia jest nie na miejscu i smieszny.

Uwazasz, ze zastapienie Garego to nic takiego ? Wiec zapewne wolalbys, zeby wystepowal tam Fletcher, O'Shea ( o ktorym ostatnie pisales ze moglby byc zmiennikiem ) czy Owen ( :lol: ).

Jak juz sie czepiac to konkretnych faktow i sytuacji, a na chwile obecna fakty sa takie, ze mamy najlepsze defensywe na Wyspach jak juz nie w Europie, a Ty nagle znalazles, ze Brown sie daje robic w konia. Szczerze to dalej nie rozumiem...

20-04-2008 01:06
Skull Offline
Posting Freak

Wojtek3 napisał(a):Nie przypominam sobie, zeby Wesley miał poczatek słabiutki i zeby zawinił..

W wiekszosci bramki ktore wpadly z jego winy to gdy gral na środku za kogos,no a tutaj mowimy o prawej stronie,podalem Ci tylko przyklad ,konkretów już nie pamietam, ale wymienilbym kilku piłkarzy ktorzy bawili sie z nim jak z amatorem, do tego dalej uważam że Brown jest dobrym prawym obronca ,ale wedlug mnie gorszym od pozostalych podstawowych obronców United,dlatego że tamci grają bardzo dobrze i weglug mnie wszystkim trzem nalezy sie miejsce w takiej jedenastce ,a Wes jest co najwyzej trzecim prawym obronca tego sezonu w premiership. Ale to i tak chyba dobre osiagniecie skoro nie gra na swojej nominalnej pozycji? Zreszta uważam że na prawej gra duzo lepiej niż w środku...

Wojtek3 napisał(a):Wiem, ze wkurwiło Cię, ze Maciek nie dał takiego typu jak Ty w 11 sezonu,

:lol: :lol: :lol:
Wkurwilo? lekko przegioles, :lol: Po prostu sie z tym nie zgadzam, tym bardziej ze nie umiescil w niej Evry a znalazl miejsce dla Browna :wink:

Wojtek3 napisał(a):Uwazasz, ze zastapienie Garego to nic takiego ? Wiec zapewne wolalbys, zeby wystepowal tam Fletcher, O'Shea

Teraz to Ty rozgrzebujesz niepotrzebnie ten bajzel,bo powiedzialem że godnie zastepuje Garego i gra solidnie ,wiec o co Ci biega? :roll:

Wojtek3 napisał(a):Jak juz sie czepiac to konkretnych faktow i sytuacji, a na chwile obecna fakty sa takie, ze mamy najlepsze defensywe na Wyspach

Tez tak uważam,ale mimo wszystko to nie otwiera Wesowi drogi do tej jedenastki,bo to zasługa całej defensywy że do tej pory stracilismy najmniej bramek w premiership, sporą role też odegrał w tym Edwin! Opierając sie na takiej argumentacji to w tej 11 powienien byc Rooney lub Tevezmbo przeciez mamy najwiecej strzelonych goli :twisted:

Brown rozgrywa dobry sezon,bywalo że to on byl najlepszym zawodnikiem tej stalowej obrony,ale nie zawsze trzyma równy poziom,dlatego uważam że np Sagna czy Jonhson bardziej zasługują na miano bycia w takim zestawieniu a Brown delikatnie z nimi przegrywa,mimo tego ciągle uważam go za dobrego, ile razy mam Ci to jeszcze napisac byś nie zarzucał mi krytykowania jego osoby?
20-04-2008 01:46
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Ciągle nie podales mi konkretnego argumentu na ktorym ja moglbym zauwazyc, ze Wes gra w tym sezonie slabiej od Evry, Rio czy Vidica. Mysle jednak, ze nie masz racji i szukasz dziury w calym, a ciagle tez piszesz o 11 sezonu ktora w ogole nie ma zwiazku.

Pamietaj tez, ze bramkarza ma kazda ekipa w Premier League i gdyby przed bramkarzem grali tylko pomocnicy to juz tak rozowo by nie bylo.

Czekam ciagle na powazniejszy argument na to, ze Wes w tym sezonie jest slaby, bo robili w konia juz w tym sezonie i Rooney'a, a jest dobry.

20-04-2008 13:13
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości