Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Football Club United of Manchester
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,336
Reputacja: 0

Skull to jest zdjecie z celebracji mistrzostwa, podczas meczu nie masz prawa stac przy samej bandzie bo zostaniesz wyproszony ze stadionu.

Ten puchar co trzymalem to byl takiego malego Anglika, pozniej podalem go Wrightowi i Pattersonowi i podpisali mu go, chlopak sie ucieszyl niezmiernie 8)

TWO UNITED's BUT SOUL IS ONE :!:

Under The Boardwalk - United Warriors
05-05-2008 23:51
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wojtek3 Offline
Posting Freak

WAZNA INFORMACJA DLA KIBICOW FC UNITED MIESZKAJACYCH W POLSCE

FC United planuje w czerwcu swoja 3 w historii klubu wyprawe za granice, po meczu z Lepzig w 2006 roku i turnieju towarzyskim w pilce halowej w tym roku czas na mecz towarzyski z ekipa z Magdeburga Wink Mecz odbedzie sie 6 czerwca i na meczu stawi sie prawdopodobnie 1,5 tys ekipa RED ARMY. Miasto jest poloze o ile dobrze sie orientuje, ok 100 km na zachod od Frankfurta czyli 120 km od granicy z Polska Smile Eric i reszta macie okazje tym razem skoczyc na meczyk Wink Ja niestety pasuje, z dwoch powodow, mam inne plany na czerwiec i 2, ze dopiero dzis sie o tym dowiedziale, 29 dni przed to jednak dla mnie za malo, damn it.

Teraz podaje link do 10 min skrotu z finalu z Skelmsersdale, jest fantastyczny, zawiera wszystkie gole, ciekawe akcje, 2 czerwone kartki i ponad 1,5 min ujecie na trybune MRE z RED ARMY goraco polecam wsluchac sie w doping, jest mega wyjebisty nie uslyszysz tego na Stretford! 8)

10 MINUTES FC UNITED HIGHLIGHT

Za jakis czas planuje tez zrobic male podsumowanko sezonu oraz zawodnikow grajacych obecnie w FCUM by kazdy mogl dokladnie zapoznac sie z ekipa Wink

07-05-2008 21:59
roo1410 Offline
Member

Liczba postów: 172

Wojtek3 -- jak byś mógł dowiedzieć się w jakich godzinach mecz będzie rozgrywany ? to byłbym bardzo wdzięczny. Ja mieszkam 450 km od Magdeburga a więc moge coś pomyśleć nad tym wyjazdem.

we're FC United - we're going up
07-05-2008 22:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wojtek3 Offline
Posting Freak

roo1410 napisał(a):Wojtek3 -- jak byś mógł dowiedzieć się w jakich godzinach mecz będzie rozgrywany ? to byłbym bardzo wdzięczny. Ja mieszkam 450 km od Magdeburga a więc moge coś pomyśleć nad tym wyjazdem.

Kod:
kick off time to be confirmed.

Czyli jeszcze nie znana, jak sie dowiem napisze Ci PW, zapewne bedziesz jechal autem albo pociagiem, to jakies 4,5 godz drogi takze wysmienicie trafiles. Follow the PM.

UNITED WE STAND.

07-05-2008 22:53
pawlo Offline
Senior Member

Liczba postów: 415

kurwa. ja za tym fc do szkocji pojechalem, a ci mi prawie do domu przyjada na mecz :lol: :lol: :lol:

Wojtek staraj sie pisac ladnie gramatycznie i tak by sie to nadsalo na stronke, bo bedziesz mi w czyms pomagal i jak znajde chwile czasu to ci powiem w czym Smile

50 years ago, our team lay in the snow.
Battered and bloodied some of them died,
Some of them survived.
Charlton and Matt Busby,
They took us to Wembley.
And we beaten Benfica and we won the cup,
all those years ago.
07-05-2008 22:56
Red Offline
Senior Member

Liczba postów: 591

hmm a ktos sie orientuje jak jest cenowo z polaczeniami Katowice-Magdeburg?

We'll never die beacause we're UNITED !! [Obrazek: rpn.gif]
08-05-2008 14:05
roo1410 Offline
Member

Wojtek3 napisał(a):FC United planuje w czerwcu swoja 3 w historii klubu wyprawe za granice, po meczu z Lepzig w 2006 roku i turnieju towarzyskim w pilce halowej w tym roku czas na mecz towarzyski z ekipa z Magdeburga
Ten mecz to chyba z ekipą MARBURGA a to już troche dalej od magdeburga.

08-05-2008 18:59
Wojtek3 Offline
Posting Freak

roo1410 napisał(a):
Wojtek3 napisał(a):FC United planuje w czerwcu swoja 3 w historii klubu wyprawe za granice, po meczu z Lepzig w 2006 roku i turnieju towarzyskim w pilce halowej w tym roku czas na mecz towarzyski z ekipa z Magdeburga
Ten mecz to chyba z ekipą MARBURGA a to już troche dalej od magdeburga.

Panowie moj blad! Oczywiscie bedzie grac z ekipa 1905 VFB Marburg.

09-05-2008 10:42
roo1410 Offline
Member

Wojtek3 napisał(a):Panowie moj blad! Oczywiscie bedzie grac z ekipa 1905 VFB Marburg.
No własnie. A patrząc ze to jest 650 km ode mnie to raczej nie uda mi się tam wybrać bo nie mam tyle funduszy. Mam już wyliczoną sumkę na wyjazd w sierpniu na OT. na porzegnalny mecz Ole !!!! Ale zobaczymy jeszcze może coś kasy wpadnie.... autem nie mam z kim jechać ... i ile za benzyne trzeba by zaplacic. a autokarem to w jedną strone jakies 200 zł + powrot drugie tyle. czyli tyle co samolotem do manchester. :shock:

09-05-2008 13:16
EricRyan Offline
Senior Member

Liczba postów: 270

Ja do Marburga jadę na 99%. Wybieram się swoim autem i mogę zabrać 3 osoby ze sobą. Wyjazd z D.Sląska i koszt paliwa to około 100zł od osoby (przy 4 osobach).
Zainteresowane osoby proszę o kontakt na priv.
09-05-2008 21:59
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Tak jak obiecalem, takie małe review zawodnikow FC UNITED nikomu na forum nie zaszkodzi, jest nas mała grupka ktora wspiera, kocha i dopinguje ten klub, wiec najwazniejsze wiadomosci o kibicach, klubie a przede wszystkim takze zawodnikach wypadalo by znac Tongue

Karl Marginson

[Obrazek: karlmarginsoncy5.th.jpg]

35 letni manager FC UNITED ma juz za soba 5 wygranych pucharow z The Rebels, 1 rozegrane spotkanie jako zawodnik no i ksywe ktora dostal od RED ARMY - Margentina. Zwiazany z FC UNITED od samych poczatkow, w przeszlosci zawodnik druzyn Radcliffe Borough, Rotherham, Maccesfield Town gdzie obecnie gra brat Wayne'a Rooney'a oraz Stalybridge Celtic. Na chwile obecna nie wyobrazam sobie by ktos inny mogl trenowac FC UNITED, silna, twarda osobowosc w zespole czerwonych.

Phil Power

[Obrazek: philpowerpn1.th.jpg]

Asystent managera FCUM, grajacy trener FCUM, urodzony i mieszkajacy w Salford Phil, ma juz za soba wystepy za granica, a dokladnie w maltanskim Sliema Wanderers, po powrocie z Malty gral rowniez z Maccesfield Town. Zaliczyl pare gier w zeszlym sezonie, a 2 lata temu strzelil takze kilka bramek. Phil jest ostrym, twardo grajacym zawodnikiem, czesto na pograniczu, nikogo wiec nie dziwia czeste zolte kartoniki lapane przez niego Smile

Darren Lyons

[Obrazek: darrenlyonsff2.jpg]

Rozegral 1 spotkanie w FCUM 1,5 r temu, caly czas trener FCUM, wczesniej grywal jako zawodnik, a dokladnie skrzydlowy w Altricham, Halifax i Maccesfield Town.

Sam Ashton

[Obrazek: samashtonso6.th.jpg]

W przeszlosci byly bramkarz Bolton Wanderers, jako 20 latek zaliczyl mecz w III rundzie FA Cup przeciwko Watford, ale wszedl na boisko jako... napastnik. Kibic Bolton od małego, swietny bramkarz, skoczny, wysoki, dobrze grajacy nogami. Masa wspanialych parad w tym sezonie, byl kontuzjowany w okresie luty - kwiecien i zastapil go Aaron Grundy. Z FCUM od 2006 roku, debiut w meczu z Bury.

Aaron Grundy

[Obrazek: aarongrundyib1.th.jpg]

Byly zawodnik 4 ligowego FC Bury, jednak gdy byl wypozyczany w tym roku z FCB do FCUM byl 3 bramkarzem tej ekipy. Wniosl bardzo duzo doswiadczenia w poczynania i gre naszej ekipy, debiut 16 lutego w meczu z Skelmersdale 3-0. Bardzo dobry wystep, 1,5 miesiaca na wypozyczeniu i bardzo dobra gra.

David Brown

[Obrazek: davebrownxr9.jpg]

Kawalek czasu z FC UNITED, obronca, jeden ze starszych zawodnikow FCUM, w przeszlosci zaostal zakupiony przez Rona Atkinsona, wtedy jeszcze trenera MAN UNITED do ekipy Czerwonych Diablow w wieku... 15 lat. W tym sezonie pare meczy na poczatku sezonu a pozniej ciezka kontuzja ktora uniemozliwila mu gre do samego konca sezonu przez co okazje mieli sie wykazac mlodzi Turner - kapitan rezerw FCUM a takze Liam Foster oraz Bradley Howard.

01-06-2008 18:34
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Dave Chadwick

[Obrazek: davechadwicklb8.th.jpg]

Kapitan naszej druzyny od 2 sezonow, srodkowy obronca, silny, waleczny, prawdziwy kapitan The Rebels, ktory gdy nie gra w pilke naprawia i wstawia okna do domów Wink Bardzo dobrze gra glowa, co przeklada sie na liczbe strzelonych goli dla FCUM, ok 15. Sympatyczny facet, zawsze znajdujacy czas dla kibicow.

Liam Foster

[Obrazek: liamfosterho6.gif]

Przebojem wbił sie do składu FC UNITED pod nieobecnosc Matthewa Taylora oraz Dave'a Browna, wczesniej zawodnik rezerw, kibic MUFC i posiadacz karnetu na East Stand na Old Trafford, urodzony w Salford, w przeszlosci zawodnik 3 ligowego Stockport County.

Shaun Roscoe

[Obrazek: shaunroscoedf5.gif]

Byly pilkarz 4 ligowego FC Bury, a dokladnie rezerw tej druzyny, szybki obronca, wczesniej zawodnik rezerw debiutujacy w I ekipie FCUM w sezonie 06/07 w domowym meczu przeciwko Newcastle Stars.

Bradley Howard

[Obrazek: bradleyhowardla0.th.jpg]

Nasz skarb, mlody perspektywiczny zawodnik, obronca. W przeszlosci gracz szkolki Boltonu gdzie mial okazje grac m.in z Nickym Huntem i Samem Ashtonem. Jego kuzyn, Mark Howard, mial maly epizod z MUFC.

01-06-2008 19:40
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Jamie Baguley

[Obrazek: jamiebaguleyki8.th.jpg]

Srodkowy pomocnik, ale takze moze grac jako boczny obronca, szybki, duzo widzi, nie wiele pamietam z jego gry, kilka dobrych wrzutek zapamietalem przede wszystkim. Good tackle by him.

Chris Baguley

[Obrazek: chrisbaguleyjt6.th.jpg]

Taki FC UNITED'owski Roy Keane, ostro grajacy, dobry strzal z dystansu, pyskaty, walczacy o swoje. Moim zdaniem drugi kapitan po Davidzie w FCUM. Masa gier w zeszlym sezonie. z FCUM od 2007 roku.

Adam Turner

[Obrazek: adamturnerhf3.th.jpg]

Mlody zawodnik z druzyny rezerw ktory zaliczyl kilka spotkan w tym sezonie w okresie swiat i kontuzji ekipy The Rebels, dostal nawet czerwony kartonik, perspektywiczny mlody obronca, FCUM wiąże z nim duze nadzieje na przyszlosc.

Simon Carden

[Obrazek: simoncardensp9.th.jpg]

Zwiazany z FCUM od dluzszego czasu, bramkostrzelny srodkowy pomocnik, zapamietany przede wszystkim z 5 strzelonych goli Castleton Gabriels w grudniu 2005 roku.

Adam Carden

[Obrazek: adamcardenfq8.th.jpg]

Młodziutki pomocnik FCUM, czesto wchodzacy z ławki, zagral troche gier pod koniec sezonu dzieki m.in kontuzji Pattersona. Dobre pieprzniecie z dystansu.

01-06-2008 20:14
Danny93 Offline
Senior Member

Liczba postów: 540

Wojtek mam pytanie do ciebie,gdyby np.w Pucharze Anglii na przeciwko siebie stanęły FC United i Manchester United to komu byś kibicował :?:

CONCILIO ET LABORE
01-06-2008 21:45
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Danny93 napisał(a):Wojtek mam pytanie do ciebie,gdyby np.w Pucharze Anglii na przeciwko siebie stanęły FC United i Manchester United to komu byś kibicował :?:

Kurde Smile Zawsze sie sam zastanawialem nad ta odpowiedzia sama dla siebie i szczerze Ci powiem, nie znam odpowiedzi. Sam tez nie wyobrazam sobie sytuacji gdzie dwie ekipy RED ARMY staja na przeciwko sie na przeciwnych STANDACH i kibicuja, poprostu sam nie wiem co by sie wtedy dzialo. I naprawde nie mam pojecia komu bym kibicował. Choc, na chwile obecna, mysle, ze stanął bym na standzie wraz z FC UNITED i wspierał ich by dobrze im poszlo w tych rozgrywakch, klub mlody, potrzebuje wsparcia. Ciezko na takie cos odpowiedziec naprawde. Smile Dobre pytanie.

Robert Nugent

[Obrazek: robertnugentfg2.th.jpg]

Srodkowy i skrzydlowy FC UNITED. Zwiazany dlugo z klubem, sporo bramek w barwach FC UNITED, bardzo dobra gra głową, kibic MUFC od dawien dawna. Zdobylem w tym roku jego podpis na koszulce FCUM 8)

Josh Howard

[Obrazek: joshuahowardhb8.th.jpg]

Byly kapitan ekipy U-18 Manchester United, skrzydlowy i srodkowy pomocnik, w tym sezonie mniej wystepow ze wzgledu na dobra forme Baguley'a i Platt'a oraz Cardena. Strzelil gola w finale Challenge Cup w 2006 against Curzon, wybrany pilkarzem sezonu 05/06 przez juniorow FCUM.

Nicky Platt

[Obrazek: nickyplattdi3.th.jpg]

Byly zawodnik szkolki Liverpool'u a takze II ligowego Burnley, z UNITED zwiazany od konca 2006 roku, srodkowy pomocnik, dobry przeglad pola, ladne prostopadle pilki do napastnikow, sporo asyst, staly wykonawca na zmiane z Pattersonem rzutow karnych, to on strzelil gola w finale Challenge Cup w 2006 roku.

Jerome Wright

[Obrazek: jeromewrightwa3.th.jpg]

Nasz lewo skrzydlowy, dobrze wyszkolony technicznie, bramkostrzelny, szybki. Wczesiej grał w Oldham Athletic w ktorym gral przeciwko Evertonowi gdzie gral jeszcze Wayne Rooney. Ostatnio w druzynie z Main Road. Juz prawie 2 lata z FC UNITED. Skarb.

01-06-2008 22:02
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości