Tylk, ze Skull chcial mi porownac moje zdanie z Petera na podstawie statusu legendy Rorego w FC UNITED, co jest nonsensem i glupota. Wykazal sie w tym momencie nieznajomoscia calej ideii i celow FC UNITED czego nie lubie, bo jak czegos nie wiem to nie pisze, ja np mimo ze interesuje sie NBA to nie pisze tam posta typu " Super, ze wygrali Lakers " a post Skulla " Rory odszedl dla kasy czy sprzedal sie dla kasy " bym nie na miejscu i strasznie wkurwiajacy.
Rory Patterson, zawodnik ktory gral w rezerwie 1 ligowego Derry w lidze irlandzkiej mogl z powodzeniem by grac w V lidze angielskiej i poprzyjmowac wszystkie oferty jakie do niego splywaly przez ostatnie 3 lata. Gral w FC UNITED dla kibicow, za 120 funtow tyg. Jednak przychodzi czas, ze kasa gra glowna role, a, ze Rory zalozyl rodzine, wszystko sprowadza sie do jednego. Wszyscy, cale srodkowisko FC UNITED i Red Army to zrozumialo, wladze klubu dali mu wolna reke z miejsca, Rory tez z miejsca wiedzial, ze nie dostanie nawet 2,5 funta wiecej bo w FCUM za zapytanie sie o podwyzke lecisz na zbity pysk. tylko Skull musial wyjechac z zalosnym postem nie majac o sytuacji zielonego pojecia.
Przykladem moglby byc choc Paul Scholes ktory ma powiedzmy 80 tys funtow tyg, ale rodzi my sie 17 dziecko i skacza w gore ceny miesieczne domow w Anglii, trzeba placic 200 tys funtow, Sunderland sklada propozycje nie do odrzucenia by placic mu 190 tys tyg, Scholes odchodzi tam bo nie postawi milosci do UNITED nad rodzina ktore w tym momencie zginie z glodu. Ale Skull wie lepiej, on odszedl dla kasy, sprzedawczyl. Zrozum przekaz i idee, najlepiej popisz z nami na angielskim forum, to zrozumiesz.
Under The Boardwalk - United Warriors
|