Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fantasy Premier League 2008/09
maju Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,351
Reputacja: 0
Re: Fantasy Premier League 2008/09
Richards => Turner
Lennon => Young A
Geovanni => Ireland
Fletcher => Delap
Santa Cruz => Defoe

Bez ryzyka nie ma zysku Big Grin 16 punktów w plecy, ale cóż ;] Jak chce się awansować trzeba ryzykować i myślę, że te oczka, które teraz straciłem zwrócą mi się w najbliższej kolejce, bo większość moich piłkarzy do tej pory nie punktowała. Miarka się przebrała i już ich nie ma Smile

tyle ćpunów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz! szerokimi ulicami zapierdalają z blantami, popatrz, o popatrz!... mmmm... bit, co to mu zapodaje bitem, patrzę mu na postacie wbite w ziemię, o w ziemię!
20-10-2008 15:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Miko Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,615
Maju, się dopiero okaże. Ja cieszę się z tego, że nadal wierzyłem w Roo i się opłaciło. Ma teraz nieziemską formę i zgarnął u mnie 30 pkt (jako kapitan). Reina na 1 punkcik tym razem.
20-10-2008 16:06
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Mata Offline
why duck donald

Liczba postów: 2,982
Reputacja: 11
Ja wymieniłem skład z 3 tyg temu . Skutki widać , niecałe 30 pkt do lidera , a apetyt rośnie w miarę jedzenia Big Grin
Miko napisał(a):a cieszę się z tego, że nadal wierzyłem w Roo i się opłaciło. Ma teraz nieziemską formę i zgarnął u mnie 30 pkt (jako kapitan)
mam to samo

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
20-10-2008 17:07
maju Offline
Posting Freak

Ja również do początku wierzyłem w Roo. Kupiłem go na początku sezonu, cilał po te 2, 3 pkty, ale w ostatnich kolejkach nabija, jak szalony Big Grin Mam nadzieje, że jego forma będzie nie schodziła poniżej obecnego poziomu ;]

Mata napisał(a):Ja wymieniłem skład z 3 tyg temu . Skutki widać , niecałe 30 pkt do lidera , a apetyt rośnie w miarę jedzenia
Witaj w klubie. Ja kilku piłkarzy wymieniłem przed dwoma tygodniami. Mimo, że wtedy straciłem też sporo punktów utzymałem się na poziomie10-go miejsca, a teraz po kolejnych korekatch mam nadzieję na 6-tą lokatę Tongue A dalej, czekam na moich "podopiecznych" ;]

tyle ćpunów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz! szerokimi ulicami zapierdalają z blantami, popatrz, o popatrz!... mmmm... bit, co to mu zapodaje bitem, patrzę mu na postacie wbite w ziemię, o w ziemię!
21-10-2008 10:25
Mata Offline
why duck donald

Liczba postów: 2,982
Reputacja: 11
79 pkt w 8 kolejce!

18 pkt straty do lidera ,a było grubo ponad 50 Big Grin

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
21-10-2008 17:00
maju Offline
Posting Freak

Wczoraj grali ostatni podopieczni ;] 6pkt A. Ferdinand i McShane, a także 2 pkt Wright-Philips Big Grin Łącznie 66 pkt w ostatniej serii spotkań. Jeśli ci, których nie wymieniłem nie stracą formy, a nowi dołożą tyle, ile potrafią to jednak będę w stanie awansowac Tongue

21-10-2008 18:09
Miko Offline
Posting Freak

Arbolea za Evre oraz Giovanni za Reo z AVB. 28 pkt w tej kolejce, Niedługo trzeba wykorzystać dżokera.
27-10-2008 17:56
Wróg Arsenalu Offline
Senior Member

Liczba postów: 626
Ogólnie rzecz biorąc kiepska kolejka. Jak ktoś miał Agbonlahora i Robinho (i któregoś z nich jako kapitana) to około 50 punktów za nich samych mógł nabić, ale w naszej lidze takiego spryciarza, niestety Tongue, nie było.

Nie zapomnijcie panowie że dzisiaj następna kolejka, do 20.30 można wprowadzać zmiany.

Blog
28-10-2008 18:51
Rosa Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 19
Wróg Arsenalu napisał(a):Nie zapomnijcie panowie...

I Panie Smile

Kto by pomyślał, że Liderem zostanę ja ? Jedyna dziewczyna w składzie Smile
Panowie musicie się wziąć do roboty Smile Ciekawa jestem jak po tej kolejce będzie wyglądała tabela. Czy ktoś mnie zdetronizuje, czy jeszcze trochę będę cieszyć się koszulką lidera Big Grin
28-10-2008 20:08
Miko Offline
Posting Freak

Błąd, nie wiem, zaryzykowałem.

Cytat:Sagna replaced by Paintsil
Johnson replaced by Figueroa
Young A replaced by Ronaldo
Arteta replaced by Marney
Davies replaced by Bent

Po tyg zawsze można zmieniać jednego zawodnika więc powinno być dobrze. Dżoker już wykorzystany.
29-10-2008 23:37
Kula Offline
Senior Member

Liczba postów: 735
Oj muszeq, muszeq nagrody fair play to Ty nie dostaniesz Smile

eśli pozwolisz by robactwo się rozmnożyło - rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać" - de Saint-Exupery

http://redlog.pl/author/Kula/|http://www.lastfm.pl/group/Manchester+Un...Supporters|http://kula.ndl.pl
11-11-2008 10:19
mucha Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,322
Reputacja: 3
Ale ma się ten spryt trenerski, co nie? Big Grin Tych dwóch, których imienia nie wolno wymawiać zapunktowali i to mocno Big Grin A jak dodać jeszcze Nasriego punktującego przeciw nam to... :lol:

Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road.
11-11-2008 13:40
Kula Offline
Senior Member

Liczba postów: 735
nie wywijaj się jak nie przymierzając Wenger, bo był deal, że nie oszukujemy Smile

eśli pozwolisz by robactwo się rozmnożyło - rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać" - de Saint-Exupery

http://redlog.pl/author/Kula/|http://www.lastfm.pl/group/Manchester+Un...Supporters|http://kula.ndl.pl
11-11-2008 18:44
mucha Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,322
Reputacja: 3
Oj tam, nie ja pierwszy liverpoolczyków mam w składzie Wink A, że się ma ten nos to cóż poradzić? ;P Na pocieszenie mogę powiedzieć, że mam zamiar się ich pozbyć, bo nie wierzę w taką formę do końca sezonu Smile

Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road.
11-11-2008 19:51
maju Offline
Posting Freak

No i co tu zrobić z Kryśką? Ni ma po co go trzymać, bo jedzie do Japoni, a jak go zamienie, to stracę pkty za zmianę, a jak wróci z Japoni i będzie w gazie? Pieprzone KMŚ.

Apropos: Co ten temat ostatnio jakoś zastugł?

15-12-2008 19:11
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: