Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Piłkarzyki - DRAFT
Mata Offline
why duck donald

Liczba postów: 2,982
Reputacja: 11
Re: Piłkarzyki - DRAFT
Zashi napisał(a):Trzeba takze zaznaczyc, ze w jednym posciem w drafcie mozna zabrac jednego gracza. Aby zabrac kolejnego trzeba czekac, az wszyscy inni wybiorą. Czyli jak w pierwszym drafcie.

Tak własnie , tak właśnie!

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
07-12-2008 19:33
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wróg Arsenalu Offline
Senior Member

Liczba postów: 626
Reputacja: 0
Maju, sory ale jak używasz jakiś określeń typu "lista dostępna, nie dostępna" to po prostu nie zrozumiałem co masz nam myśli.

Piszecie też o jakimś uważnym śledzeniu kto, ile bramek strzelił. Mi się wydaje że każdy co się po prostu interesuje piłką orientuje się bez problemu kto jest w czołówce strzelców w Primera, Bundeslidze czy Serie A. Nie trzeba uważnego śledzenia. Poza tym, nawet jak by się ktoś taki niezorientowany znalazł, to wystarczy że sprawdzi sobie listę strzelców tych lig i po chwili ma już taką samą wiedzą co ten który tak "uważnie śledzi poczynania napastników" od początku sezonu. :roll:

Blog
07-12-2008 21:50
Mata Offline
why duck donald

Obecna kolejność draftu z uwzględnieniem liczby wyborów:

paolo ( 1 wybór w drafcie)
maju (3 wybory w drafcie)
RedLucas ( 2 wybory w drafcie)
muszeq (3 wybory w drafcie)
fidain ( 2 wybory w drafcie)
Aneain ( 1 wybór w drafcie)
Foster26 ( 1 wybór w drafcie)
Miko ( 2 wybory w drafcie)
Zashi ( 2 wybory w drafcie)
Mata ( 1 wybór w drafcie )
Minh ( 2 wybory w drafcie)

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
08-12-2008 12:04
Lasq Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,917
Reputacja: 23
<żart> Ja jestem za wersją Aenaina bo wtedy bym wybierał jako pierwszy Wink

A tak na poważniej to faktycznie szkoda, że za wygranie grupy nie ma nic (w większości pucharów ma się przynajmniej słabszego teoretycznie przeciwnika w losowaniu później) bo właściwie nie ma różnicy między 1 a 3 miejscem Tongue

Wracając do tematu to wywalam Pato i Bojana Krkica i zgłaszam się do draftu.

Btw. mam dość ważne pytanie. Czy jeśli wywalę tych dwóch graczy i potem np. okaże się, że wszyscy zawodnicy, których chciałem wziąć są już wzięci czy mogę wybrać z draftu z powrotem mojego zawodnika (oczywiście jeśli wcześniej nikt go nie wybrał)? Np. wywalam Pato i Krkica, po czym okazuje się, że jak przychodzi moja kolej to nie ma już nikogo lepszego do wzięcia więc wybieram z draftu np. Pato.

"Miarą twoich sukcesów jest liczba twoich wrogów."
08-12-2008 12:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Mata Offline
why duck donald

fidain napisał(a):Btw. mam dość ważne pytanie. Czy jeśli wywalę tych dwóch graczy i potem np. okaże się, że wszyscy zawodnicy, których chciałem wziąć są już wzięci czy mogę wybrać z draftu z powrotem mojego zawodnika (oczywiście jeśli wcześniej nikt go nie wybrał)? Np. wywalam Pato i Krkica, po czym okazuje się, że jak przychodzi moja kolej to nie ma już nikogo lepszego do wzięcia więc wybieram z draftu np. Pato.

Tak oczywiście , że możesz .

Zaraz zedytuje powyższy mój post i uwzględnię Cię w drafcie Smile

08-12-2008 12:08
Minh Offline
Posting Freak

Liczba postów: 880
Reputacja: 10
o co chodzi z liczba wyborow w drafcie?
08-12-2008 13:38
Mata Offline
why duck donald

pozbyłeś się dwóch zawodników więc na ich miejsce wybierasz dwóch w drafcie ;p chyba ,że nie chcesz to daj wcześniej cynk ;d

08-12-2008 13:42
Wróg Arsenalu Offline
Senior Member

Liczba postów: 626
Mata, mam prośbę, czy mógłbyś przygotować listę zawodników którzy mają już zespoły ? Ułatwiłoby to wybieranie piłkarzy do drafta.

Blog
08-12-2008 14:59
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Już to jest przecież zrobione....

Mata napisał(a):Minh - C. RONALDO, LUCA TONI, SILVA, TOTTI, , CHINYANA, A. ALVES,
Mata - ROONEY, ZLATAN I, LAMPARD, RONALDIHNO, FABREGAS,, CASSANO, MATA
Lukas - TEVEZ, VILLA, J.COLE, TREZEGEUET, CAVENAGHI , PERROTA, SEEDORF, THE WALCOTT
Zashi - AGUERO, , BEN ARFA, ROSSI , DIEGO , MUTU , , BENT
Miko R. LEWANDOWSKI, GOMEZ, FARFAN, ZIENCZUK, BOGUSKI, KEVIN NOLAN
Foster26 - SANTA CRUZ, FORLAN, A. YOUNG, M. ARTRETA, I. OLIC, L. OBRANIAK, Owen
Aneain - BERBATOV, HENRY , GIGGS, GERRARD, ANDERSON : F. CAMPBELL, SHEVCZENKO
fidain - ADEBAYOR, RIBERY, , DEL PIERO, BALLACK, ANELKA, CARRICK,
Wróg arsenalu- AGHONLAHOR, KLOSE, CAREW, ROBBIE KEANE, NASRI, G. BARRY, MARTINS, D.KUYT
muszeq - , KURANI, MESSI, ROBBEN, GOMIS, VAN PERSIE,
gooral - BENZEMA, KAKA, DI NATALE, STILIC, MANCINI, ROBINHO, BAKARI KONE, ANDREA PIRLO
Bartez - DROGBA, TORRES, RAUL, VUCINIC, MAXI RODRIGUEZ, J. NAVAS, DOS SANTOS, R.OLIVEIRA
Anirin - Ashton, Kalou, Scholes, Garguła, Podolski, Fred, Viduka, Camoranessi.
Duras- Jo, Nani, David Suazo, Sidney Govou, Pavel Nedved, Iwański, Gudjohnsen, Luis Garcia
RedLucas - Sabrossa, A. Hleb, Jarmaine Defoe, Benjani, D. Bentley, Llorente
Maju - Amauri, Grzelak, Louis Saha, S. Mila, Suley Muntari
Paolo - Ireland, Gignac, Riki, Renato, Marcin Zając, Gamst Pedersen, Filip Ivanovski
Pawlo - Pavlyuchenko, Majewski, Kanu, Johnson, Petrov, Pazzini, Chmiest, Tamudo.
Młody_UNW -PAWEL BROZEK, DECO, SNEIDER

Ja mam jeszcze takie jedno pytanie. Draft się skończy wszyscy już wybiorą sobie graczy, a np. ja za kilka dojdę do wniosku, że może jeszcze kogoś bym wyrzucił, a w jego miejsce wziąłbym kogoś innego. Czy takie coś jest możliwe? Od razu mówię że wg mnie powinno być Wink

Mój Blog: Pod presją czasu
08-12-2008 15:52
Mata Offline
why duck donald

Cytat:ASHTON , ALVES , AGUERO, ARTRETA, , ANELKA, ADEBAYOR, AGHONLAHOR, AMAURI

BENT, BEN ARFA, BOGUSKI, BERBATOV, BALLACK, , BENZEMA, BENTLEY,BENJAMI, PAWEL BROZEK

CHINYAMA , CASSANO , J.COLE , CAVENAGHI, CAMPBELL, CARRICK, CAREW, CAMORANESSI,CHMIEST

DI NATALE, B.KONE, DROGBA, DEFOE , DECO, DIEGO, DEL PIERO, DOS SANTOS

FABREGAS, FORLAN, FRED

GOMEZ, GIGGS, GERRARD, GOMIS, GARGUŁA, GOVOU, GUDJOHNSEN, GRZELAK, GIGNAC , L.GARCIA

HENRY,

IWAŃSKI, IREALAND, IVANOVSKI,

JO, JOHNSON,

KLOSE, KURANI, KUYT, KAKA, KALOU. , KANU

LAMPARD, LEWANDOWSKI, LORENNE,

MATA, MUTU,MESSI , MANCINI , MARTINS, MUNTARI , MILA, MAJEWSKI

NOLAN, NASRI, J. NAVAS, NANI , NEDVED,

OLIC, OBRANIAK, OWEN, R.OLIVEIRA

PERROTA, PIRLO, PODOLSKI, PEDERSEN, PAVLYUCHENKO,PAZZINI , PETROV

RONALDO, ROONEY, RONALDIHNO, ROSSI, RIBERY, ROBBEN, ROBINHO, RAUL, M.RODRIGUEZ, RIKI,RENATO

SILVA, SEEDORF, SANTA CRUZ, STILIC, SCHOLES,SUAZO, SABROSSA,SAHA, SNEJDER, SOTIROVIC

TONI, TOTTI, TEVEZ, TREZEGEUET, TORRES , TAMUDO,

WALCOTT

YOUNG,

VILLA, VAN PERSIE, VUCINIC, VIDUKA

ZLATAN, ZIENCZUK, M.ZAJĄC

08-12-2008 16:03
Mata Offline
why duck donald

Foster26 napisał(a):Ja mam jeszcze takie jedno pytanie. Draft się skończy wszyscy już wybiorą sobie graczy, a np. ja za kilka dojdę do wniosku, że może jeszcze kogoś bym wyrzucił, a w jego miejsce wziąłbym kogoś innego. Czy takie coś jest możliwe? Od razu mówię że wg mnie powinno być Wink

Myślę , że tak jak najbardziej . Ale oczywiście tylko i wyłącznie gdy będzie trwało okienko transferowe.

Za rok będzie nam o niebo lepiej, zbierzemy tylko obecne postanowienia w kupę i heja Tongue

08-12-2008 16:47
maju Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,351
A czy jeśli ja w swojej kolejce w drafcie pozyskam piłkarza to będę mógł wymieniać się piłkarzami z innymi userami podczas gdy w drafcie jest czyjaś kolejka?

tyle ćpunów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz! szerokimi ulicami zapierdalają z blantami, popatrz, o popatrz!... mmmm... bit, co to mu zapodaje bitem, patrzę mu na postacie wbite w ziemię, o w ziemię!
09-12-2008 13:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Mata Offline
why duck donald

maju napisał(a):A czy jeśli ja w swojej kolejce w drafcie pozyskam piłkarza to będę mógł wymieniać się piłkarzami z innymi userami podczas gdy w drafcie jest czyjaś kolejka?

oO

a czemu niby nie ? okienko startuje jutro od godziny 9:00 więc szykować się panowie Big Grin

09-12-2008 15:18
Zashi Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,353
Reputacja: 1
Jesli jeszcze mozna to ja chcialbym wyrzucic Benta.

amor patriae nostra lex
09-12-2008 16:34
Mata Offline
why duck donald

KTO CHCE WZIĄĆ UDZIAŁ W DRAFCIE MA CZAS NA ZGŁOSZENIE SIĘ DO 20,00 DNIA DZISIEJSZEGO!!!

NA CHWILĘ OBECNĄ WYGLĄDA TO NASTĘPUJĄCO :

kolejność oraz ilość wyborów:

Cytat:paolo ( 1 wybór w drafcie)
maju (3 wybory w drafcie)
RedLucas ( 2 wybory w drafcie)
muszeq (3 wybory w drafcie)
fidain ( 2 wybory w drafcie)
Aneain ( 1 wybór w drafcie)
Foster26 ( 1 wybór w drafcie)
Miko ( 2 wybory w drafcie)
Zashi ( 3 wybory w drafcie)
Mata ( 2 wybory w drafcie )
Minh ( 2 wybory w drafcie)

Piłkarze będący już w kadrach drużyn:

Cytat:ASHTON , ALVES , AGUERO, ARTRETA, ANDERSON, ANELKA, ADEBAYOR, AGHONLAHOR, AMAURI

BEN ARFA, BOGUSKI, BERBATOV, BALLACK, BARRY, BENZEMA, BENTLEY,BENJAMI, PAWEL BROZEK

CHINYAMA , CASSANO , J.COLE , CAVENAGHI, CAMPBELL, CARRICK, CAREW, CAMORANESSI,CHMIEST

DI NATALE, B.KONE, DROGBA, DEFOE , DECO, DIEGO, DEL PIERO, DOS SANTOS

FABREGAS, FARFAN, FORLAN, FRED

GOMEZ, GIGGS, GERRARD, GOMIS, GARGUŁA, GOVOU, GUDJOHNSEN, GRZELAK, GIGNAC , L.GARCIA

HENRY,

IWAŃSKI, IREALAND, IVANOVSKI,

JO, JOHNSON,

KLOSE, KURANI, KUYT, KAKA, KALOU. R.KEANE , KANU

LAMPARD, LEWANDOWSKI, LORENNE,

MATA, MUTU,MESSI , MANCINI , MARTINS, MUNTARI , MILA, MAJEWSKI

NOLAN, NASRI, J. NAVAS, NANI , NEDVED,

OLIC, OBRANIAK, OWEN, R.OLIVEIRA

PERROTA, PIRLO, PODOLSKI, PEDERSEN, PAVLYUCHENKO,PAZZINI , PETROV

RONALDO, ROONEY, RONALDIHNO, ROSSI, RIBERY, ROBBEN, ROBINHO, RAUL, M.RODRIGUEZ, RIKI,RENATO

SILVA, SEEDORF, SANTA CRUZ, SHEVCZENKO, STILIC, SCHOLES,SUAZO, SABROSSA,SAHA, SNEJDER, SOTIROVIC

TONI, TOTTI, TEVEZ, TREZEGEUET, TORRES , TAMUDO,

WALCOTT

YOUNG,

VILLA, VAN PERSIE, VUCINIC, VIDUKA

ZLATAN, ZIENCZUK, M.ZAJĄC

09-12-2008 16:39
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 58 gości