Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seriale
samcro Offline
Banned

Liczba postów: 1,291
Re: Seriale
Radziowi się pomyliło Big Grin Miał być Polak ale podczas castingu coś sie zmieniło i zartudnili Thomasa, chłopaka z Kongo. 4 sezon już się skończył, jest lepszy niż trzeci
25-03-2010 09:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
radzio Offline
Cantona

Liczba postów: 2,113
Reputacja: 8
samcro napisał(a):Radziowi się pomyliło Big Grin Miał być Polak ale podczas castingu coś sie zmieniło i zartudnili Thomasa, chłopaka z Kongo. 4 sezon już się skończył, jest lepszy niż trzeci

Dokładnie tak ;-)

Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.
Radzio Jogger
Manchester United
Darmowe relacje SMS
25-03-2010 19:34
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kwas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 974
Reputacja: 12
Dexter wrócił
27-09-2010 22:09
Chudy Offline
Senior Member

Liczba postów: 528
Reputacja: 0
A próbował ktoś z was "Mentalisty" obecnie leci 1 sezon na TVN. Choć ja już śmignąłem do 3 sezonu. Strasznie mnie wciągnęło, podejście do tych zagadek z zupełnie innej strony. No i świetna kreacja Simona Bakera. Warto sprawdzić..
28-09-2010 00:18
daniel Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,744
Reputacja: 6
Ja jakiś czas temu zacząłem oglądać 'Breaking bad'. Całkiem ciekawy serial o chemiku, który dowiaduje się że jest chory na raka i postanawia zmienić coś w swoim życiu by przestać być nikim, kuma więc się z okolicznym dilerem narkotyków by ten wciągnął go w ten biznes i razem zaczynają produkować metamfetamine. Od razu mówie, że pierwszy sezon nie powala, 7 odcinków czysto wprowadzających, ukazujących początki narko-biznesu starzejącego się chemika a także jego, zmieniające się z czasem, relacje z rodziną. W sezonie 2 i 3 wszystko się rozkręca. W roli głównej...tata Malcolma, ze Świata według Malcolma Tongue

Too weird to live, too rare too die

http://www.dzwiekumaniak.pl
28-09-2010 08:18
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
matys Offline
Reputacja: 1000

Liczba postów: 3,225
Reputacja: 7
Też ostatnio zassałem 2 serie Breaking Bada, ale były w jakości filmu nagrywanego odkurzaczem, toteż musiałem to wyjebać.

Ja ostatnio skończyłem The Sopranos, 7 miesięcy mi to zajęło. Ogólnie, to był to najlepszy serial jaki w życiu widziałem. Taki Godfather tylko trwający 80 godzin. No, także polecam.

A teraz oglądam Skins, brytyjski serial komediowy o grupce nastolatków i ich problemach. Niezłe, niezłe. Jak utrzyma taki poziom do końca, to ode mnie ma solidne 8/10.

The Wire ktoś oglądał? Podobno dobre.

My mate told me that I just don't understand irony.

Which was ironic because we were at a bus stop at the time.
28-09-2010 12:33
radzio Offline
Cantona

Liczba postów: 2,113
Reputacja: 8
matys napisał(a):A teraz oglądam Skins, brytyjski serial komediowy o grupce nastolatków i ich problemach. Niezłe, niezłe. Jak utrzyma taki poziom do końca, to ode mnie ma solidne 8/10.

Potem sie jak dla mnie to miekkie zrobilo.

Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.
Radzio Jogger
Manchester United
Darmowe relacje SMS
28-09-2010 13:17
samcro Offline
Banned

Liczba postów: 1,291
matys napisał(a):The Wire ktoś oglądał? Podobno dobre.

Mówią, ze to oraz The Shield to najlepsze seriale w historii to drugie oglądałem i jest świetny jak ta
Ukryty tekst:
[Obrazek: olivia-wilde-33.jpg]
lala

Skins jest fajne ale 2 sezony . 3 i 4 już nie ten poziom ale da radę oglądać 5 z nową obsadą w styczniu
28-09-2010 14:56
mucha Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,322
Reputacja: 3
Obejrzałem pierwszy odcinek "Skins" i szczerze mówiąc średnio mi się to podoba. Miało być realistycznie? Według mnie nie jest. Ale pobiorę jeszcze jeden odcinek i może się przekonam. Z "Twin Peaks" miałem podobnie. Pierwszy odcinek mnie nie zachwycił, ale z każdym następnym nie mogłem oderwać się od monitora Wink

Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road.
29-09-2010 13:32
matys Offline

Realizmu zbytniego nie oczekuj, bo to jednak komediowy serial.

Ja właśnie obejrzałem 1,5 odcinka 3 serii i nie zdzierżyłem więcej. Od połowy drugiej serii robi się coraz większa chujówka, ale ten drugi sezon jeszcze całkiem całkiem, choć ostatnie 2-3 odcinki, to już przedsmak tego co serwują w następnym sezonie. Trzeci to już totalna kupa. A podobno z każdym odcinkiem coraz gorzej.

E: Trza szukać czegoś dalej, chyba to The Wire zassam. Chciałem Deadwooda, ale nie ma na torrentach nigdzie w fajnej jakości.

29-09-2010 14:03
Lasq Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,917
Reputacja: 23
Realizm? Dla mnie od początku było oczywiste, że to ma być przerysowanie (mam nadzieję Tongue ). Btw. czysta komedia to to na pewno nie jest, już raczej komediodramat, szczególnie drugi sezon (notabene świetny).

Trzeci sezon obejrzałem, nie jest tragiczny chociaż nic specjalnego. Czwarty mam na dysku ale jeszcze nie oglądałem i jakoś mnie nie ciągnie po trzecim.

"Miarą twoich sukcesów jest liczba twoich wrogów."
29-09-2010 14:24
Czary Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,964
Ja miałem wielką zajawe na skinsów. 2 pierwsze sezony w 2 tygodnie (a może i nawet mniej) obróciłem. Później zacząłem 3 sezon i stanąłem na odcinku nr 6, czy 7. Jakoś tak nie wciąga mnie wcale.

"Kto parę razy dostał po ryju i wie, że nie jest ze szkła, ten czuje że żyje. Dopiero wtedy, gdy balansuje na krawędzi."
29-09-2010 23:55
Lasq Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,917
Reputacja: 23
2 tygodnie? Mnie jak serial wciągnie to potrafię obejrzeć 20-kilko odcinkowy sezon bez przerwy na spanie Smile Skinsów jest mniej niż 10 odcinków w każdej serii. Oglądałem w czasie sesji poprawkowej ale i tak chyba koło tygodnia na pierwsze 2 sezony Tongue

"Miarą twoich sukcesów jest liczba twoich wrogów."
30-09-2010 00:23
Czary Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,964
Jak chodziłem do roboty to miałem mało czasu na oglądanie, tak wiec 2,3 odcinki dziennie i kima, bo trochę się przespać trzeba. Wink

"Kto parę razy dostał po ryju i wie, że nie jest ze szkła, ten czuje że żyje. Dopiero wtedy, gdy balansuje na krawędzi."
30-09-2010 07:14
matys Offline

fidain napisał(a):ale i tak chyba koło tygodnia na pierwsze 2 sezony Tongue
+1.

30-09-2010 13:58
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 28 gości