Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spadek z Premier League 2010/2011
Mubinio Offline
jestę Scholsę.

Liczba postów: 1,128
Reputacja: 16
Re: Spadek z Premier League 2010/2011
panopticum napisał(a):Zawsze moglibyśmy z nimi się spotkać w Curling Cup

A myślałem, że Scousersi nie mają żadnego teamu ganiającego ze szczotkami po lodzie. :o

Mędrzec bez własnego zdania jest gorszy niż padlina.
06-10-2010 16:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika
panopticum Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,648
Reputacja: 6
No nie mają, wymyśliłem to. Zniesmaczonych, przepraszam.

“I don’t think this team ever loses. It just runs out of time.”

Blog klasy B <- mój fajny blogasek.
06-10-2010 17:19
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Kosma Offline
Król logiki

Liczba postów: 3,067
Reputacja: 73
Ehh, gdzie te czasy, gdy jaraliśmy się Liverpoolem w strefie spadkowej. Scouserki, co prawda, znów zlecieli do drugiej dziesiątki, ale osiągnąć im dno nie będzie łatwo.

A w międzyczasie na 18. lokatę poleciała ekipa Birmingham City. Mała rewelacja poprzedniego sezonu, a tutaj po 13u kolejkach strefa spadkowa. Trzy następne mecze grają z Chelsea (H), Fulham (A) i Spurs (H), więc łatwo mieć nie będą.

Natomiast zanosi się na kontrofensywę Wilków. Po spotkaniach z drużynami z Manchesteru (coś tam grać potrafią) oraz stosunkowo łatwym terminarzu aż do półmetka można wnioskować, że jest to ostatni gwizdek, by nie zostać daleko w tyle.
A wg takiego scenariusza na ostatnie miejsce leci West Ham.. :/

Gdzie jest Groszek?
14-11-2010 22:40
Jaroldz Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,903
Reputacja: 10
I właśnie w tej całej sytuacji tylko West Hamu szkoda. Niestety, ale to chyba jest ten sezon, w którym "Młotom" nie uda się utrzymać. Kilka razy mieli farta, ale teraz chyba on ich opuścił. WHU nawet nie potrafi wygrywać z zespołami, z którymi będzie walczył o utrzymanie, bo z wieloma zaledwie remisuje.

Manchester United champions of England for the 19th time!

"We'll keep the red flag flying high, couse Man United will never die"
15-11-2010 12:26
kocio17 Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 29
Reputacja: 0
Ja myśle, że do odstrzału są WHU, Blackpool i chyba jednak WBA które jest za silne na Chempionschip a za słabe Premier League więc ja tym drużynom mówie Bye Bye ...
26-12-2010 12:50
Kosma Offline
Król logiki

WHU po dobrych występach dostali lanie od Newcastle. A już wydawało się, że wychodzą na prostą.

Gdzie jest Groszek?
05-01-2011 22:42
Chudy Offline
Senior Member

Liczba postów: 528
Ja bym w tej kategorii nie lekceważyl Liverpoolu i ciągle za nich trzymam kciuki ze im sie uda zaliczyc niżs.zą klase rozgrywkowa.
05-01-2011 23:36
Jaceks_21 Offline
Member

Liczba postów: 200
Reputacja: 1
Nie ma mowy. Chcecie sezon bez meczu z Liverpoolem?

Szkoda mi West Hamu. Ostatnio zaczęli lepiej grać, ale ta klęska z Newcastle mam nadzieję nie podłamie graczy z Upton Park. Życzę im wszystkiego dobrego.
06-01-2011 00:17
Janczar Offline
Senior Member

Liczba postów: 405
To, że jak by spadli z ligi nie znaczy, że nie zagramy z nimi meczu. W PL nie zagramy, ale zawsze możemy ich spotkać w pucharach Ja nie mam nic przeciwko żeby spadli. Może w niższej lidze uda im się wreszcie coś wygrać ^^

Nie musicie nas lubić...
Wystarczy, że się nas boicie...
Manchester United!!!
06-01-2011 08:51
ZasadKG Offline
Senior Member

Liczba postów: 400
Jacek, jakoś przez ten jeden sezon odżałowałbym te 2 mecze z Liverpoolem w lidze, jeśli by spadli do drugiej ligi - przecież spadek to byłoby coś, dzięki czemu przez następnych kilkanaście lat kibice Loosersów nie mogli by nawet zaskomleć o tym, że są na poziomie MU Big Grin

Glory, glory man united!

Totalna pustka, myśle i nic - za tą pustke szóstka - myśle i nic Smile
06-01-2011 10:09
Lisu Offline
Senior Member

Liczba postów: 289
Reputacja: 2
Mi szkoda Aston Villi. W ostatnich latach śmiało walczyli o awans do europejskich pucharów, a aktualnie są w strefie spadkowej :shock: . Lubię ten zespół i mam nadzieję, że to tylko przejściowy kryzys, a nowy trener (Houllier) wydobędzie klub z niego.

Bycie fanem United to nie przyjemność, to zaszczyt
06-01-2011 11:19
Jaroldz Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,903
Reputacja: 10
Obawiam się, że jeśli włodarze WHU nie dokonają kilku transferów, to West Ham niestety spadnie, a w lidze pozostaną takie drużyny, jak Blackpool czy Wolverhampton, których dla mnie nie powinno być w takiej lidze. te zespoły są takie nijakie, ani nie mają ciekawych piłkarzy, ani kibiców, po prostu są w tej lidze i tyle. Nie nadają kolorytu Premiership. A taki West Ham daje go tej lidze.

Mimo wszystko mam nadzieję, że ostatecznie Młoty uciekną spod topora i uda im się utrzymać.

Manchester United champions of England for the 19th time!

"We'll keep the red flag flying high, couse Man United will never die"
06-01-2011 11:37
Kosma Offline
Król logiki

Jaroldz napisał(a):a w lidze pozostaną takie drużyny, jak Blackpool czy Wolverhampton, których dla mnie nie powinno być w takiej lidze. te zespoły są takie nijakie, ani nie mają ciekawych piłkarzy, ani kibiców, po prostu są w tej lidze i tyle. Nie nadają kolorytu Premiership. A taki West Ham daje go tej lidze.

Wolves jak Wolves, ale Blackpool kojarzy mi się bardzo pozytywnie. Goście, którym nikt nie dawał większych szans na awans, potem mieli być czerwoną latarnią, a trzymają się ostro i mam nadzieję, że tak pozostanie. Do tego mają świetnego trenera - Ian Holloway nadaje lidze kolorytu za całą ponoć tak nijaką ekipę z Blackpool. I do tego stłukli Scouserów. Smile

A co do WHU - jak pisałem wyżej - oby się utrzymali. W sumie patrząc na tabele to spaść może chyba każda drużyna od 10 miejsca w dół. Kto by pomyślał, że taka sytuacja będzie miała miejsce na półmetku rozgrywek?

Gdzie jest Groszek?
06-01-2011 14:19
mucha Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,322
Reputacja: 3
Komu życzę spadku? Na pewno West Hamowi, bo nie trawię Avrama Granta, któremu życzę źle. Oczywiście chciałbym, żeby spadł Liverpool, ale chyba nikt w to nie wierzy. Choć przyznam, że szkoda mi Hodgsona, bo zawsze go lubiłem. Niech sobie osiąga sukcesy, ale nie w Liverpoolu. No i do kolekcji jeszcze Wolves, podobnie jak w przypadku West Hamu nie lubię ich menedżera McCarthy'ego. Nie przepadam też za Birmingham, a nie pogardziłbym też spadkiem Aston VIlli. Dzięki temu taki Young pewnikiem chciałby odejść, bo jest za dobry na drugą ligę, a my spokojnie moglibyśmy po niego sięgnąć, bo szczerze mówiąc trochę się marnuje na Villa Park.

Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road.
06-01-2011 16:11
kaka Offline
Senior Member

Liczba postów: 652
Reputacja: 24
Nie wiem dlaczego tak bardzo chcecie degradacji Liverpoolu. Ja ich również nie darze sympatią, ale spadku chyba nigdy im życzyć nie będę. Bo co to będzie za liga bez takich gamoni jak oni? Nie wiem ile osób pamięta tutaj trochę dawniejsze czasy, ale wydaje mi się że w latach dziewięćdziesiątych też większość życzyła Leeds spadku no i się doczekali. I co z tego mamy? Klub ten na wiele lat popadł w kryzys, groziła im całkowita rozsypka. I co z tego mieli kibice United? Chwilową ekstazę? Mecze z Leeds były niewiarygodnym przeżyciem i tęsknie za tymi czasami. Tak, tak, Roses Rivalry to było to coś czego nie można zastąpić niczym innym. Od lat już śledzę ich wyniki i trzymam mocno kciuki za ich powrót, pomimo tego że jestem kibicem Manchesteru United. Miejsce Leeds i Liverpoolu jest w Premiership.
07-01-2011 09:33
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości