Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liga Klubowa 4v4
Adis Offline
Super Moderator

Liczba postów: 2,287
Reputacja: 27
Liga Klubowa 4v4
:arrow: Tabela

:arrow: Forum dedykowane turniejowi

:arrow: Zarys rozgrywek:
4v4, 2x10min ze zmianą stron, boisko BIG. 3pkt za wygraną, 1 za remis, 0 za przegraną. 5 osób w pokoju (4+1).

:arrow: Regulamin
Ukryty tekst:
1. Mecze rozgrywane mają być w systemie 4vs4, gramy 2 x 10 minut ze zmienionymi stronami. 3 punkty za wygraną, 1 punkt za remis, 0 przy porażce.

2. Na spotkanie kapitan zespołu może powołać maksymalnie 6 zawodników. W pokoju, gdzie toczy sie gra może być maksymalnie 5 zawodników z jednej drużyny. Zawodnik numer 6 w tym czasie przebywa poza pokojem i nie może do niego wejść jeżeli uprzednio nie wyjdzie z niego inny zawodnik.

3. W przypadku tej samej ilości punktów o wynikach decyduje bezpośredni mecz. Jeżeli bilans starć jest równy (po uwzględnieniu bramek wyjazdowych) decyduje bilans bramkowy. Następnie liczba strzelonych bramek. Jeśli stosunek nadal jest taki sam, to decyduje wynik bezspośredni. Jeżeli wynik jest remisowy, decydują bramki wyjazdowe. Gospodarzem pierwszego meczu jest team, który jest wymieniony jako pierwszy np. Druzyna X - Drużyna Y gospodarzem jest team X.

4. Mecze mają być nagrywane przez kapitanów zespołów lub osób upoważnionych przez kapitana. Mają być nagrywane poprzez program w grze haxball. Następnie zapisujemy je na dysku i wysyłamy na forum. Kapitanowie zapisuja strzelców bramek oraz asystentów. Oprócz wpisania wyniku na forum w odpowiednim temacie, nagranie oraz wynik wpisujemy w ten oto link:

http://www.haxball.gr/league/view/29801

5. Liga jest sponsorowana. Rozdane zostanie 7 nagród

6. Za obrażanie zawodników innych drużyn lub klubów, którym kibicuje drużyna, gracz zostaje zbanowany i zawieszony na 2 mecze (łącznie z meczem, w którym został wyrzucony)

7. Nie ma określonego terminu rozegrania meczów. Prosimy jednak o jak najszybsze rozegranie spotkań

8. Zawodnicy są zobowiązani wchodzić pod nickami podanymi w kadrach zespołu.

9. Tytuł Administratora w pokoju Haxball.com, winna mieć osoba hostująca oraz kapitanowie obu ekip.

10. Zmiany w trakcie spotkania odbywają się na zasadzie hokejowej. Można je przeprowadzać jedynie w przerwie gry lub pod zdobytych czy straconych bramkach, chyba że zmiana jest konieczna gdyż zawodnikowi przeszkadzają lagi lub nie może grać.

Regulamin może ulec zmianie.

:arrow: Zespoły biorące udział w rozgrywkach:
- Bola Polimento
- Kokoband
- Nieśmiertelne Orły
- Kappa Team
- Real Madryt Castilla
- MUFC.pl (Kadra A)
- MUFC.pl (Kadra B
- Red Cafe A
- Red Cafe B
- FCInter.pl
- KP Strzelec Warszawa
- Zaq Hax A
- Zaq Hax B

:arrow: Kadra Red Cafe A:
Roxanne ©
sebos (v-ce)
mucha
Adis
Angelito
kaka
Ruud

:arrow: Kadra Red Cafe B:
Foster ©
Wróg Arsenalu (v-ce)
Intel
robaldo
Red
Kris
kojot

W życiu znam się na dwóch rzeczach: na pokerze i na ludziach, dlatego nie przegrywam.
29-08-2011 22:00
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Adis Offline
Super Moderator

Liczba postów: 2,287
Reputacja: 27
Re: Liga Klubowa 4v4
Taka uwaga ode mnie. Nie znam większości zespołów, ale podejrzewam że mogą się tam trafić jakieś dzieciaki i pewnie się trafią, co wiąże się z napinką i wyzywaniem w przypadku niepomyślnego dla nich wyniku. Po prostu ignorujcie, każda zwłaszcza celna riposta tylko ich będzie nakręcać. Ignorujcie i po fakcie punkt 6. regulaminu. Nie zamierzam się taplać w błocie.

W życiu znam się na dwóch rzeczach: na pokerze i na ludziach, dlatego nie przegrywam.
29-08-2011 22:34
sebos_krk Offline
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
Cytat:10. Zmiany w trakcie spotkania odbywają się na zasadzie hokejowej. Można je przeprowadzać jedynie w przerwie gry lub pod zdobytych czy straconych bramkach, chyba że zmiana jest konieczna gdyż zawodnikowi przeszkadzają lagi lub nie może grać.
Nie wiem czy ten punkt już był wcześniej, ale na wszelki wypadek nie róbmy zmian bez powodu w czasie gry, bo jeszcze jakieś dzieciaki będą się o to zabijać.

Fan United od 1992 roku
30-08-2011 09:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Roxanne Offline
Member

Liczba postów: 241
Reputacja: 0
RCA :!:

Dzisiaj po sparingu z teamem Randamy rozegramy najprawdopodobniej mecz ligowy RCA vs RM Castilla.

~ I believe Old Trafford is The Theatre Of Dreams but only for United, not the visitors! ~
Pat Evra
30-08-2011 10:49
Wróg Arsenalu Offline
Senior Member

Liczba postów: 626
Kris będziesz jeszcze robić filmiki z bramkami z naszych meczów z tymi świetnymi komentarzami? :mrgreen: Albo ktoś inny?

Blog
30-08-2011 14:30
Kosma Offline
Król logiki

Liczba postów: 3,067
Reputacja: 73
Postaram się, ale to kwestia czasu jest, bo to zawsze schodzi trochę Smile

Gdzie jest Groszek?
30-08-2011 16:59
Roxanne Offline
Member

Liczba postów: 241
RCA 2:0 RM Castilla

Bramki dla RCA: Ruud x2

Dzięki chłopaki!

Tutaj meczyk: http://www.haxballtube.com/watch.php?v=1dfd4a65

~ I believe Old Trafford is The Theatre Of Dreams but only for United, not the visitors! ~
Pat Evra
30-08-2011 21:28
sebos_krk Offline
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
Jeszcze tylko 23 spotkania, najlepiej, żeby każdy poprzedzała godzinna rozgrzewka (już to widzę :lol: ).

Fan United od 1992 roku
30-08-2011 21:30
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
RCB!

Jutro widzimy się o 20-30 na hoście, który zrobi robak czy tam Red i się rozgrzejemy, żeby potem nie przespać początku jak to mamy w zwyczaju. A czy zagramy ligowego to się okaże jutro koło godziny 18, bo ich kapitan pisał, że jeszcze nie jest pewnych dwóch zawodników.

Mój Blog: Pod presją czasu
30-08-2011 22:15
Kosma Offline
Król logiki

Liczba postów: 3,067
Reputacja: 73
Foster napisał(a):RCB!

Jutro widzimy się o 20-30 na hoście, który zrobi robak czy tam Red i się rozgrzejemy, żeby potem nie przespać początku jak to mamy w zwyczaju. A czy zagramy ligowego to się okaże jutro koło godziny 18, bo ich kapitan pisał, że jeszcze nie jest pewnych dwóch zawodników.

Byle się mój net rozgrzał to i ja będę w formie Wink

Gdzie jest Groszek?
30-08-2011 22:20
Foster Offline
Super Moderator

RCB widzimy się dzisiaj o 20-30

31-08-2011 18:18
Foster Offline
Super Moderator

RCB 1-2 Kappa Team

http://www.speedyshare.com/files/301245 ... replay.hbr

Ze swojej strony przepraszam za dwie samobójcze bramki, ale przy pierwszej nie wiem jakim cudem palec mi zjechał z x więc mimo klikania piłki nie wybiłem, a przy drugiej już po prostu nie miałem co zrobić. Jak zawsze zaczęliśmy frajersko... Wróg a Ty ogarnij tego neta, bo tak to się nie da grać jak co chwile Cię trzeba zmieniać.

31-08-2011 20:25
Wróg Arsenalu Offline
Senior Member

Liczba postów: 626
...
No tak Foster, bo przecież na każdym meczu mam problemy z netem i trzeba mnie zmieniać...

Blog
31-08-2011 20:34
Foster Offline
Super Moderator

W poniedziałek też miałeś problemy z netem jak graliśmy u muchy RCA vs RCB.

Intel, taka jedna uwaga. Jak grasz DM'a to nie możesz grać tak wysoko jak dzisiaj. Kilka razy piłki wpadły Ci że tak powiem za kołnierz i potem robak nas ratował.

31-08-2011 20:42
Intel Offline
Super Moderator

Liczba postów: 1,880
Reputacja: 46
Fakt - niepotrzebnie rzucałem się do przodu, chcąc szybko odrobić straty. Przy prowadzeniu i przy remisie czegoś takiego bym nie zrobił, ale w takim razie postaram się ograniczyć wyjścia do przodu i czynić to jedynie w ostatnich minutach przegrywanego jedną bramką meczu.

Smoka pokonać trudno, ale starać się trzeba.
31-08-2011 20:45
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości