Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taktyka United
Zashi Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,353
Reputacja: 1
Taktyka United
Na kogo stawiacie w napadzie United? Oczywiscie Rooney bedzie gral na bank. A partner? Saha? Rossi? Ktoś inny? Ja bym najbardziej widzial napad Rooney-Saha. Moim zdaniem ta para najbardziej bedzie sie dopelniac. A Waszym zdaniem?

amor patriae nostra lex
08-08-2006 20:44
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Grzeho Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,257
Reputacja: 0

Rowniez mysle ze podstawowym napadem bedzie para Rooney-Saha.Napewno,Rossi bedzie mial wiecej szans na wystepowanie w 1szym skladzie nie tylko w Carling Cup.Solskjaer jak zawsze pewnie bedzie super rezerwowym,choc w razie kontuzjii np. Saha mial by szanse na gre w 1szym skladzie.Chciaz wolalbym aby czesciej wystepowal od niego Rossi, zeby nabral doswiadczenia.
09-08-2006 08:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Ramone Offline
Member

Liczba postów: 84

Ja bym postawił na początek na Rooney - Solskjaer ryzyko ,ale jest szansa ,że odnalazłby formę.Innym rozwiązaniem jest Rooney - Saha i wpuszczanie Rossiego na ostatnie 10-15 min żeby się rozegrał w Premiership.A poza tym to mam chrapkę na Teveza :twisted:
09-08-2006 09:47
Seki Offline
Senior Member

Liczba postów: 661

Rooney jest pewniakiem to oczywiste, a jego partnerzy mogą sie dość czesto zmeiniać, Rossi będzie zapewne otrzymywał sporo szans z racji tego ze jest młodym, perspektywistycznym zawodnkiem co potwierdził w poprzednich dwóch sezonach w rezerwach United. Saha może grać u boku Wayne'a najwięcej, ale jestem ciekawy jego formy bo wczoraj z Oxford zagrał przecietnei a był to jego dopiero pierwszy mecz przedsezonowy po Mundialu, jest jeszcze Solskjaer który po kontuzji jest w bardzo dobrej formie zdobył już 5 goli.

"zobaczyc UNITED bezcenne"

Praga, 2x Mediolan, Budapeszt, 2x Amsterdam, Kopenhaga, Lens, Kijow, Manchester, Rzym, Londyn

RED ARMY
09-08-2006 10:18
Kuba_^^ Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,483

Rooney wiadomo, że pewniak w ataku, jest to zdecydowanie najpewniejszy punkt napadu. Co do drugiego zawodnika mam podobne zdanie, jak nam przedstawił Sterowiec. Na pewno o drugą pozycję będą walczyć Rossi, Saha i Solskjaer. Zdaje się, że Francuz będzie występował z tej trójki najczęściej, choć to tylko przypuszczenia. Mam nadzieje, że Fergie da wszystkim szanse po równo Smile

[Obrazek: 2ex4nde.jpg]
16-08-2006 16:23
Valverde Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,180

Mi się wydaje, że Ferguson ustawi to zupełnie inaczej, tzn. z 3 graczami z przodu. Jest Carrick, jest Scholes, będzie Senna (Haergraves :? ) - trzech pomocników. W środku ataku Rooney, tudzież Saha, a po skrzydłach Giggs, Ronaldo. Na skrzydło jest też Park, a gdyby Saha grał w środku, to Roo też może biegać po skrzydle. W razie kontuzji kogoś z trójki pomocników, to można płynnie przejść do 4-4-2 - skrzydłowi cofają się na bok pomocy. Niby Ferguson mówi, że Saha będzie następcą RvN(co sugurowałoby, że będziemy grać 4-4-2) ale ja nie wyobrażam sobie Carrick`a, Scholes`a czy Senny na ławce, także 4-3-3 jest optymalnym ustawieniem.
P.S. Proponuje zmienić nazwę tematu na "taktyka" czy coś w tym stylu.
16-08-2006 16:54
Zashi Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,353
Reputacja: 1

Jak wimy w tym meczu w nastepnym meczu z Charltonem nie zagraja Rooney i Scholes. Kto za Roo w ataku? Stawiam na Ole - jest doswiadczony i podobno w formie. Moim zdaniem Rossi dostanie szanse w drugiej polowie na jakies 20minut. A moze sam szykuje nam duza niespodzianke i da do ataku Smith`a? To by było ciekawe. Alan sam wypowiadal sie ze woli grac w napadzie.
Kto za Scholes`a? Mysle ze Giggs zejdzie do srodka a za niego wskoczy Park. Nie widze innej mozliwosci. Przeciez lepiej Park niz Fletcher...

amor patriae nostra lex
21-08-2006 13:28
Amarru Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 16

witam fanów MU. Ja stawiam na Giusseppe, musi udowodnić dla Fergiego że jest godnym zastępcą Ruuda, nie tylko dlatego Rossi może zagrać od piereszych minót: otóż Boss MU przed sezonem obiecał iż będzie brany pod uwagę w pierwszej kolejności , tak więc moim zdaniem w napadzie: Saha i Rossi Big Grin
21-08-2006 15:14
Gracek_11 Offline
Senior Member

Liczba postów: 703

Raczej wątpie, żeby Rossi wystąpił w środę w pierwszym składzie United. Atak pewnie będzie wyglądał Saha-Solskjaer :wink: Choć bardzo bym chciał aby młodziutki napastnik także wystąpił w tym spotkniu. Ale raczej ma na to szanse przez ostatnie 30 minut, moze 45.
Cytat:otóż Boss MU przed sezonem obiecał iż będzie brany pod uwagę w pierwszej kolejności

mozliwe, ale dlaczego nie wpuścił Giusseppe w meczu z Fulham :?: Wolał postawić na bardziej doświadczonego i będącego w dobrej formie Norwega, a było już 4:1 czyli duża zaliczka. Dlatego na The Valley raczej napewno wybiegnie Ole, ktoś wspomniał jeszcze o Alanie ale to zbyt duże ryzyko i tutaj nie ma wogole o nim mowy.

Potêga, która nie zginie... MANCHESTER UNITED...

...aż po życia kres!
21-08-2006 16:00
Kuba_^^ Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,483

Od pierwszych minut raczej zagrają w ataku Saha i Solskajer. Tak jak już wcześniej pisaliście, Rossi z pewnością zostanie wstawiony na ostatnie minuty spotkania. Smith raczej nie wystąpi, zdaje mi się, że Fergie da mu jeszcze się dobrze przygotować Smile Kto zamiast Scholesa :?: Jest wiele wariantów, więc nie wypowiem się.

[Obrazek: 2ex4nde.jpg]
21-08-2006 17:20
Amarru Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 16

a jednak Alan :wink:
21-08-2006 19:02
Seki Offline
Senior Member

Liczba postów: 661

Amarru napisał(a):a jednak Alan :wink:

raczej wątpie, że to właśnie Alan zagra jutro w pierwszym składzie, Smithy rozegrał 66 minut w poniedziałkowym meczu z Preston North End w Lancashire Senior Cup wygranym przez United 2:7, ale będzie raczej gotowy do gry w Premiership na mecz z Watford w sobote (transisja w Canal+Sport)

"zobaczyc UNITED bezcenne"

Praga, 2x Mediolan, Budapeszt, 2x Amsterdam, Kopenhaga, Lens, Kijow, Manchester, Rzym, Londyn

RED ARMY
22-08-2006 10:00
besty Offline
Member

Liczba postów: 73

Alan prawie na pewno jutro nie zagra, Ole z kolei zaliczył niezbyt udane wejście w meczu z Fulhamem, także może jednak Rossi? Chociaż na pewno więcej szans na występ od 1szych minut ma Ole. na środek zapewne zostanie przesunięty Giggs i Park na lewe skrzydło pójdzie - tak jak ktoś już wyżej pisał.

Evra zagrał po mistrzowsku w niedzielnym meczu, oglądając powtórkę nie mogłem wyjść z podziwu, jak dalej utrzyma tę formę, to powracającemu Heinzemu cięzko będzie go wygryżć.
22-08-2006 20:44
Guest
Unregistered

ja tez mysle ze jednak Alan Big Grin
22-08-2006 21:29
Aveko Offline
Member

Liczba postów: 59

Wątpie w występ Alana od pierwszej minuty. Według mnie z Sahą w ataku zagra Ole, chociaż bo sir Alexie mozemy sie spodziewac wpuszczenia Rossi'ego bo ja znam Fergusona jako człowieka który nie boi sie stawiac na młodzież. Gdyby Scholes mógł zagrac, a Rooney nie ma to być moze zagralibysmy z Saha i Scholesem jako cofnietym napastnikiem, tylko pytanie kto zagrąłby na srodku pomocy?
Generalnie jednak gdy wszyscy są zdrowi to pewniakami dla mnie sa Saha i Rooney.

Górnik Zabrze & Manchester United
1997 - 2007
To juz 10 lat zwyciestw i porazek Smile
23-08-2006 12:35
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości