![]() |
Felietony - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Felietony (/showthread.php?tid=435) |
Felietony - marcelo - 01-05-2007 17:58 Drodzy forumowicze, Ponieważ na stronie nie ma możliwości komentowania felietonów pozwoliłem sobie założyć odrębny temat na forum. Bardzo ciekawią mnie opinie dotyczące moich tekstów. Dzisiaj został dodany nowy, a obiecuję, że w przyszłości będzie ich więcej. Jeżeli w miarę upływu czasu redakcja najmie jakiegoś dodatkowego felietonistę, to oczywiście wszelkie komenty także tutaj, no ale na razie jestem osamotniony. Jeszcze raz proszę o wszelkie opinie forumowiczów. - Zashi - 01-05-2007 18:07 A moze zrobimy tak, ze chetni forumowicze bede pisac texty, a te ktore spodobaja sie szefom strony zostaną wrzucone na server? Ja chetnie cos bym naskrobał, tylko wena tworcza musi przyjsc :wink: - Ciampel - 01-05-2007 19:06 Felietony marcelo jak najbardziej mi się podobają, a to, że znajdujesz motywację, pisząc sam w naszym gronie, jest dodatkowym plusem. Sam chciałem spróbować swoich sił w tym rzemiośle, aczkolwiek na razie poświęcam się innym częściom strony/forum. Najważniejsze, że istnieje u nas "podział obowiązków" i jakoś sobie z tym wszystkim radzimy - IMO na forum i stronie od niedawna jest coraz większy ruch, co dobrze rokuje na przyszłość. Zashi, każdy może napisać felieton, ale wersje gotowe do oddania wysyłajcie Pejterowi na maila, w tym temacie raczej tylko komentujmy ukazującę się na stronce. - Pejter - 02-05-2007 13:31 Ogólnie marcelo piszesz nie najgorzej, ale tak jak już ci pisałem w indywidualnej rozmowie, dużo ci jeszcze brakuje, aby były to felietony z krwi i kości. Myślę jednak, że powoli się rozwijasz i może "coś" z ciebie być :wink: Nie zrażaj się. A jak oceniacie felieton Valverde? Moim zdaniem, jak na debiut w tej dziedzinie, bardzo przyzwoity tekst. Widać, że Valve czuje, o co mniej więcej biega w tym fachu. Czekam na kolejne, jeszcze lepsze felietony. - Ciampel - 03-05-2007 18:46 Felieton Valvka również mi się spodobał - poszedł w nieco inne klimaty, ale taka różnorodność jest oczywiście jak najbardziej wskazana. Uchylę rąbka tajemnicy, otóż szykują się kolejne produkcje z serii "by Valverde", musimy być cierpliwi ![]() - marcelo - 04-05-2007 09:47 No musze przyznać, że tekst Valvka mnie bardzo mile zaskoczył. Ponieważ jestem zdolny do samokrytyki to muszę przyznać, że felieton mojego "kolegi po fachu" jest lepszy od moich tekstów, dlatego cieszę się, że zabrał się do tej roboty. Oczywiście nie pozostanę dłużny i będę się starał ulepszać swoje teksty. - Ciampel - 15-12-2007 00:31 No proszę, życzenia Futbolowej się spełniły. Skull dopiero raczkuje i wprawa pewnie przyjdzie z czasem, mimo to całkiem przyjemnie, z kolei w felietonie Maro widać tzw. "lekkie pióro" ![]() - Skull - 15-12-2007 02:46 Ciampel napisał(a):Skull dopiero raczkuje i wprawa pewnie przyjdzie z czasem, mimo to całkiem przyjemnie To był mój pierwszy felieton - jestem z siebie dumny :twisted: Postaram sie na czasie o kolejny :roll: Ciampel napisał(a):z kolei w felietonie Maro widać tzw. "lekkie pióro" Maro sie postarał 8) Bardzo fajnie sie czyta takie texty ,mam nadzieje że już myślisz nad kolejnym :wink: - Maro11 - 15-12-2007 13:30 lekkie pioro, dziekuje ale do napisania dobrego feletonu jeszcze bardzo mi daleko. Skull, wiecej indywidualizmu wiecej wlasnego zdania, nie pisz tak zeby sie przypodobac, masz wywołac emocje, bez zbednych statystyk czy dogłebnych analiz.Bedzie ok ![]() - marcelo - 15-12-2007 16:08 No, no, musze przyznać, że pojawiła się konkurencja. Zarówno Skull i Maro stworzyli bardzo przyjemne teksty, i teraz nie pozostaje mi nic innego, jak również stworzyć jakiś felieton "na poziomie". Myślę, że takowy pojawi się już niebawem. - ziomo - 15-12-2007 16:45 Ja uważam,że felietony na stronie są mądre i ciekawe oraz fajnie się je czyta.Debiut Skulla jak najbardziej na +,tak jak i powrót do pisania felietonów przez Maro 11. - Maro11 - 15-12-2007 21:08 Skull juz w nastepnym feletonie pokaze na co go srac ![]() ![]() - Aquarius - 16-12-2007 00:50 Nabral oglady i lekcji na redcafe wiec bedzie majstrem wsrod felietonistow ![]() Mówisz o Skullu, czy o Maro? //Pejter O Skullu rzecz jasna ![]() - Maro11 - 18-12-2007 15:12 Nic kolejny tekst spłodziłem, mysle ze sie bedzie podobał. Skull jak tam twoja praca o naszym bramkarzu? - Skull - 18-12-2007 15:43 Maro11 napisał(a):Nic kolejny tekst spłodziłem, mysle ze sie bedzie podobał Fajnie 8) kiedy sie pojawi na stronie? Maro11 napisał(a):Skull jak tam twoja praca o naszym bramkarzu? Jest gotowa,ale przez ostatni mecz troche straci uroku,tak więc odłożyłem zamieszczenie na kiedy indziej,a już dzisiaj powinien się pojawic mój nowy felieton o premiership :wink: Widze że sie ludzie wzieli za pisanie ![]() |