![]() |
Kilka pytań do... - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Kilka pytań do... (/showthread.php?tid=588) |
Kilka pytań do... - matys - 30-09-2008 16:34 Temat poświęcony poszczególnym userom. Zasady są takie, że kto chce brać w tym udział podbija do mnie(albo Lucasa, jeżeli będzie się chciał tym zająć) na pw, ja/Lucas/my dopisujemy do listy oczekujących na swoja kolej i na tym kończy się cała filozofia. Zmiana ocenianych użytkowników będzie co niedziele. Dobra to kto idzie na pierwszy ogień? Aha w miejsce [....], wstawi się nazwę usera. E: Nie zgłaszać mi czasem swoich kandydatur w tym temacie! Tylko na pw, ewentualnie gg. Do niedzieli oceniamy użytkownika maju ![]() Re: Co sądzisz o maju? - matys - 30-09-2008 17:41 Maju - na plus aktywność. Nie pamiętam dnia, żeby nie skrobnął ze 3-5 postów. W sumie to zawsze w każdym poście coś tam ma do powiedzenia, inaczej... stara się nie nabijać, i orientuje się w miare w tym co się dzieje w piłce. Na minus natomiast, to jak te posty wyglądają. Bo rzadko kiedy można znaleźć, maju twój post, gdzie nie nawaliłeś tyle byków, że czytać się odechciewa. Ostatnio już mimo wszystko z tym lepiej. Dwa. Czasami wyskakujesz z perełkami, jak ta z Hargo :lol: . Było tego dużo, dużo więcej. Ogólnie to jak dla mnie jesteś neutral. Żeś mnie tam trochę podkurwił pare razy, ale jeszcze cie nie do końca skreśliłem. Jeszcze się wyrobisz. E:Zapomniałem dodać, że nick nie jest zły, av do dupy, a podpis też niczym szczególnym się nie wyróżnia. Czemu se w nim błędu nie poprawisz? Re: Co sądzisz o maju? - Miko - 30-09-2008 18:23 Maju, wyróżniająca się postać na scenie RedCafe.pl. Kibic Legii Warszawa, za co ma minusa <hahaha> nie no żartuję. Bardzo aktywny, polemizować z nim to zaszczyt, wiedzę ma, ost zaczyna zgłębiać tajniki F1 co zasługuje na uznanie. Czasami zdarza mu się walnąć gafę ale mimo wszystko z spx koleś z niego. Pracujemy razem w redakcji, jest rzetelnym redem. Widać już poprawę w ortografii i w spacji. Jest dobrze, będzie lepiej ![]() IMO Majk na plus. Re: Co sądzisz o maju? - sebos_krk - 30-09-2008 18:51 Miko napisał(a):Widać już poprawę w ortografii i w spacji.No widać poprawę i za to trzeba pochwalić. Ważne, że ma własne zdanie, choć czasem jego poglądy są dosyć... dziwne ![]() Re: Co sądzisz o maju? - Lucas - 30-09-2008 20:05 Powinniśmy jechać od samej góry, czyli od admina, potem modów i na końcu samych userów. :> Re: Co sądzisz o maju? - Carlito - 30-09-2008 20:14 maju - Miałem z nim kiedyś przyjemność porozmawiać na GG. Naprawdę miły człowiek. Razem pracowaliśmy kiedyś w redakcji amatorskiego serwisu ![]() ![]() Ogólnie na plus ![]() Re: Co sądzisz o maju? - Mata - 04-10-2008 19:35 Nie ma takiego tematu w którym nie zabrał by głosu . W sumie należało by się tylko cieszyć . Powoli jego posty po edycji nie odstraszają czerwonym kolorem , mozila rządzi ![]() Od czasu do czas zarzuci temat do dyskusji , weźmy ostanie próby weryfikacji czasowej gry piłkarzy... Jak będzie wyciągał szybko wnioski to będą z niego ludzie 8-) PS. Zmień nick na Majk , będziesz wtedy fajniejszy :roll: Re: Co sądzisz o maju? - maju - 04-10-2008 19:40 Mata napisał(a):mozila rządzimiałem kiedyś mozillę i niczym mnie nie zaskoczyła, wolę operę ![]() Mata napisał(a):Zmień nickjuż raz zmnieniłem, nie chcę adminowi zawracać dupy ![]() Re: Co sądzisz o maju? - Foster - 04-10-2008 20:23 Tak jak pisał już Mata, maju jest bardzo aktywny, nie ma chyba tematu w którym nie byłoby przynajmniej jednego jego posta ![]() Jednak często pisze takie głupoty że aż się tego nie chce czytać np. maju napisał(a):I bardzo dobrze, bo w pierwszym meczu zachował się, jak świnia... Dla polskiego futbolu wiele nie zrobił, a od kilku lat nie mozna go nawet nazwać piłkarzem, bo dzisiej jest to obrońca gorszy od Polczaka z Kraksy... O Baku nie będę wspominał ty innych ![]() No i oczywiście ta ortografia, na całe szczęście nasi moderatorzy w końcu wymogli na nim sprawdzał jak pisze jeszcze przydałoby się by sprawdzał co pisze... może z czasem. Ogólnie to bardzo sympatyczny człowieczek, choć troszkę głupi Re: Co sądzisz o Miko? - matys - 05-10-2008 21:44 Dobra, teraz czas na Miko. Przez najbliższe 7 dni właśnie ten user będzie na tapecie. Ludzie zgłaszać się, bo nie ma kandydata na przyszły tydzień!!! Re: Co sądzisz o Miko? - Mata - 06-10-2008 10:51 Miko to taka cicha woda jest . Niby porządny , dobrze ułożony ale tak naprawdę to playboy z niego <niesforny> Lech VS Legia odwieczna wojna kibiców ale jakoś nie pokłóciliśmy się jeszcze tak poważnie :? W sumie jeśli chodzi o forum to czegoż chcieć więcej, Miko dajesz radę ![]() Re: Co sądzisz o Miko? - maju - 06-10-2008 13:40 Mata napisał(a):to playboy z niegomoże mi ktoś wytłumaczyć? :oops: Niecierpie tego usera, nie trawię Lechity!! Oczywiście żartuję ![]() Jakiejś gafy z jego udziałem nie pamiętam, więc w zasadzie nie ma do czego się przyczepić. No może poza pomyleniem nazwiska wybitnego menedżera... Dzban, a nie kubek! :x Generalnie spory plus. matys napisał(a):Ludzie zgłaszać się, bo nie ma kandydata na przyszły tydzień!!!Może to i wbrew woli userów, ale może by zrobic ankietę, kogo chcemy oceniać, bo szkdoa by było, gdyby mimo wszystko fajny temat padł. Wtedy zwycięzca ankiety odpowie, czy chce, czy nie chce. Jeśli tak - fajnie, jedziemy z oceną. Jeżeli nie - to to samo z drugim, trzecim itd... To tylko moje zdanie. Chyba, że póki nie zgłosi się ochotnik, to od niedzieli każdy będzie mógł ocenić zarówno mnie, jak i Miko. Re: Co sądzisz o Miko? - Mata - 06-10-2008 14:39 maju napisał(a):Może to i wbrew woli userów, ale może by zrobic ankietę, kogo chcemy oceniać, bo szkdoa by było, gdyby mimo wszystko fajny temat padł. Od ilości postów jechać w dół , nie ma że nie chce tylko oceniamy jak leci : )) maju napisał(a):może mi ktoś wytłumaczyć? :oops:Mata napisał(a):to playboy z niego Zgadnij mój nr GG to Ci wytłumaczę <rotfl> Re: Co sądzisz o Miko? - matys - 06-10-2008 15:05 Nie kombinujmy na siłę. Zasady są proste, kto chce być oceniany ten się zgłasza, komu lata koło dupy opinia innych na swój temat, ten olewa ten temat. Tyle. Na przyszłą niedziele mamy Wroga Arsenalu, ja jestem na czarna godzinę, jakby nie było kandydatów, więc na najbliższe dwa tygodnie oceniać kogo będzie. A potem myślę, że się ktoś zgłosi. Aha i nawet jak się zgłosicie teraz, to za jakiś czas, znowu możecie być brani pod uwagę. Zapraszam jeszcze raz do zabawy. Miko-->Wróg Arsenalu-->Carlito-->Foster26-->muszeq Re: Co sądzisz o Miko? - Foster - 06-10-2008 19:56 Miko muszę powiedzieć że lubie tego typka ![]() Parę razy zdarzyło się że mieliśmy dyskusje na temat tam czegoś ( o ile się nie mylę jedna z nich była przed IO i dotyczyła siatkarzy ![]() User bardzo aktywny, widać że ma pojęcie tematy piłkarskie i nie tylko, a do tego jest w porządku, parę razy coś tam popisaliśmy na gg. Ogólnie bardzo miły użytkownik ![]() |