Muzyka - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Muzyka (/showthread.php?tid=253) |
- Mates - 30-06-2007 22:58 Wracając do tematu płyty LP... Moim zdaniem jest ona gorsza niż Meteora, czy Hybrid Theory. Re-Animation nie była w gruncie rzeczy zła Najbardziej czego mi brakuje na tej płycie to ostrzejszych kawałków, no bo ile można lecieć na soft'cie i Mike'a, który dawał naprawdę wiele! Teraz jest to - oczywiście moim zdaniem - zwykły, klasyczny rock, bez kombinacji, które wprowadzał Shinoda Pozdrawiam. - KanT - 03-07-2007 13:43 Jeśli chodzi o muzykę, to ja słucham większej części amerykańskiego rapu - większość lata 90, Dr.Dre, Snoop Dogg, The Game, 50cent (jak mu jeszcze ryja nie przestrzelili :mrgreen: ) I tutaj rodzi się moje pytanie. Slyszałem ostatnio pogłoski mówiące o tym, że Dre wydaje nową płytę. Słyszał ktoś coś o tym? Jest data dokładna? - Wojtek3 - 03-07-2007 18:56 KanT napisał(a):Jeśli chodzi o muzykę, to ja słucham większej części amerykańskiego rapu - większość lata 90, Dr.Dre, Snoop Dogg, The Game, 50cent (jak mu jeszcze ryja nie przestrzelili Mr. Green ) The Game jest z lat 90 ? 8) A propo The Game'a, w Dublinie daje koncert za tydzien, a pozniej Nassir Jones ( NAS ) oraz Puff Daddy... KanT napisał(a):I tutaj rodzi się moje pytanie. Slyszałem ostatnio pogłoski mówiące o tym, że Dre wydaje nową płytę. Słyszał ktoś coś o tym? Jest data dokładna? Nie, nie slyszalem. Poczytaj cos na amerykanskich forach o rapie albo na oficjalu Dreka. - KanT - 03-07-2007 21:27 Wojtek3 napisał(a):The Game jest z lat 90 ? Nie, jak mi wiadomo to on ma 26 lat. Tutaj mnie źle zrozumiałeś, bo jak wymieniałem wykonawców to miałem na myśli tych, których słucham :wink: . No ale to nieważne jest. Gadałem z kumplem odnośnie tego albumu, i okazuje się, że w większości Dre dołoży swoją muzykę, a śpiewać będzie kto inny. Przy takim obrocie spraw nawet nie czekam na tą płytę :roll: - Wojtek3 - 04-07-2007 18:17 KanT napisał(a):Gadałem z kumplem odnośnie tego albumu, i okazuje się, że w większości Dre dołoży swoją muzykę, a śpiewać będzie kto inny. Przy takim obrocie spraw nawet nie czekam na tą płytę Rolling Eyes Ja tez nie, ale tylko wtedy gdy na plycie bedzie Kasia Nosowska albo Mandaryna, bo jak Snoop albo Xzibit to czemu nie ? - KanT - 04-07-2007 19:27 Gdybym chciał posłuchać Snoopa albo X Zibita to bym kupował ich płytę :twisted: Alfą i Omegą nie jestem, ale z tego co się dowiedziałem to on będzie chciał wypromować młodszych, nieznanych. Jak dla mnie to sh*t jest, chociaż przyznam Ci rację, że kilka piosenek może być fajnych. - Wojtek3 - 15-07-2007 20:35 30 lipca ide na koncert The Game'a 8) W Olympia Theatre... Widzieliscie i slyszeliscie nowy kawalek Timbaland'a z Hilsonowa ? Niezly bicik, milo wpada w ucho i teledysk niczego sobie, fajny freestyle. Polecam klip oraz mp3 <a class="postlink" href="http://uk.youtube.com/watch?v=iWg3IMN_rhU">http://uk.youtube.com/watch?v=iWg3IMN_rhU</a> - Mates - 15-07-2007 20:41 Cytat:30 lipca ide na koncert The Game'a Cool W Olympia Theatre... Ehh... Po ile bilety?! Sam bym chętnie poszedł. Widziałem raz fragment jego koncertu na MTV (pokazywali dzień z Game'em) i był kawałek One Blood, po prostu wypas... Publiczność wbija na scenę i dają razem... Po prostu cudooo Aż Ci zazdroszcze Jakbyś miał tam tanie koszulki Game'a to poproszę (ofkorz nie za drogie, kasę zwrócę ) Pozdro - Wojtek3 - 15-07-2007 20:50 Mates napisał(a):Ehh... Po ile bilety?! Sam bym chętnie poszedł. Widziałem raz fragment jego koncertu na MTV (pokazywali dzień z Game'em) i był kawałek One Blood, po prostu wypas... Publiczność wbija na scenę i dają razem... Po prostu cudooo Very Happy Aż Ci zazdroszcze Smile Jakbyś miał tam tanie koszulki Game'a to poproszę (ofkorz nie za drogie, kasę zwrócę Razz )Very Happy Jakbym koncert Nas'a to ludzie tez wbijali na scene Ma byc imprezka kozak, bilety rozeszly sie w kilka dni, sam sie zalapalem na ostatnie. Bedzie super. Koszulki beda na pewno, dziewczyna mojego kuzyna byla na Justine T. i byly, wiec i pewnie tu beda - gollaz - 21-07-2007 10:27 Słucham nowego albumu Commona - Finding Forever. Spodziewałem się trochę więcej po nim, ale nie o tym. W 4 kawałku na featuringu pojawia się ta cała Lily Allen, wcześniej słyszałem jej jeden kawałek i choć nie lubię popu (?) to tam znacznie lepiej wypadła niż na płycie Commona. Z nowych płyt polecam Ill Billa - Black Metal. - Wojtek3 - 30-07-2007 23:31 Mates - koszulek na koncercie nie bylo, ale The Game rzucal swoimi po calej sali Jestem swierzo po koncercie - KOZACKO! The Game spoznil sie 36 minut, ale jego ziomki milo umilali nam czas czarnymi kawalkami, nawet nie zauwazylem spoznienia The Game wbil w szerokich spodniach, trampkach, kozackiej czapeczce i huscie cos al'a cowboy, z miejsca zarzucil Let's Ride przez co cala Olympia Theatre oszalalo, pozniej rzucil kilkoma kawalkami o 50 Centie, a pozniej cala sala rzucala " Fuck Fifty " ! Jakos po 40 min na scene wbil koles i dal The Game'owi 0,7 Gina z Cork, wypil to koles za jednym razem 8) Pozniej jeszcze caly kubek Guniness'a, troche sie mu chyba w bani przekrecilo bo na chwile musial usiasc. Konert trwal nieco ponad 2 godz, The Game rzucal wszystkim swoimi kawalkami, od i albumu do ostatniego, niezle sie zaprezentowa, rozdal chyba z 10 koszulek, czapeczki itd, szkoda, ze mialem miejsce na Upper Circel, przez co patrzylem troche z gory, ale konert wypasik, jutro wrzuce jakies linki z youtube'a, bo aparatu nie mialem. Pozdro, Fuck Fity and Yayo 8) - Pejter - 31-07-2007 18:43 Wojtek3 napisał(a):pozniej rzucil kilkoma kawalkami o 50 Centie, a pozniej cala sala rzucala " Fuck Fifty " ! Czy mi się miesza, czy to 50 Cent wypromował The Game'a? Jakieś spięcie między nimi było? - Wojtek3 - 31-07-2007 20:24 Pejter napisał(a):Wojtek3 napisał(a):pozniej rzucil kilkoma kawalkami o 50 Centie, a pozniej cala sala rzucala " Fuck Fifty " ! The Game'a wypromowal Dr Dre, nie 50 Cent. Pozniej zostala nawiazana wspolpraca miedzy 50 a The, jednak pozniej byly jakies spiecia miedzy nimi, dokladnie nie wiem jakie bo nie ta strona rapu sie inetersuje, anyway, The Game i 50 Cent razem juz nigdy nie zagraja. - Mates - 18-08-2007 17:47 A ja dzisiaj pojechałem na OFF-Festival, którego dyrektorem jest Rojek. Nie pojechałem tam na cały dzień, a tylko na jednego wykonawcę - OSTR! Przybyłem, jako, że mój ojciec zna właściciela hotelu, który jest na terenie Off'owej imprezy miałem wejściówkę zajebistą. Stałem tuż przy scenie, a potem po koncercie (po jakiś 30 minutach) przyszedł sam OSTR. Nie miałem niestety czym robić fotek. Mój bracik cyknął parę z tarasu w knajpie, na którym siedział z rodzinką, jak brałem autograf od Adasia. Ogólnie bardzo spoko ziomek. Podpisał się wszystkim, podbijam do niego: -Ostry, a mnie się podpiszesz? -Pewnie. -Dzięki, jesteś wielki -Spoko. A tam, nie jestem, zobacz jaki chudy ( i w tym momencie stanął i rozłożył ramiona) -Ty wiesz dobrze o co mi chodzi OSTR się uśmiechnął i poszedł. Potem poszedłem na taras i chwile posiedziałem z rodzinką i po pewnym czasie wbił Ostry, wyciągnął trawkę i sobie zaczął z kumplami palić ^^ Co do tego co zagrał. Ogólnie nastawienie na freestyle, ale wplatał w to kawałki swojej muzy - ja i mój lolo, kochana polsko, o robieniu bitów, mówię co widzę. Ogólnie wypas. Pomimo faktu, że to raczej "metalowo-rockowa" impreza, to OSTRy miał sporo swoich zwolenników Pozdrawiam! - Fokus - 23-08-2007 12:17 Mates napisał(a):A ja dzisiaj pojechałem na OFF-Festival, którego dyrektorem jest Rojek. Nie pojechałem tam na cały dzień, a tylko na jednego wykonawcę - OSTR! Zazdroszcze. :wink: Ja już kilka razy wybierałem się na koncerciwo Adama, ale zawsze coś stawało na przeszkodzie. Najbardziej żałuję trasy koncertowej z Sofą, Łoną, DJ Dany Drumzem, i Haemem. Była to chyba trasa promocyjna Hollyłódź. Tak czy inaczej słyszałem, że koncert był genialny. :wink: Dla mnie wystarczyło by, żeby na koncercie grał same kawałki z 'Jazz w wolnych chwilach'. Przezajebisty krążek. |