Redcafe.pl - Manchester United Forum
RED ARMY from POLAND - wyjazdy... - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33)
+---- Wątek: RED ARMY from POLAND - wyjazdy... (/showthread.php?tid=307)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

- Seki - 23-12-2007 19:12

Jak wiadomo w 1/8 LM zagramy z Lyonem tak wiec jacys chetni na wyjazd ? Jakies plany ?

Mowie o wyjezdzie do Francji Wink

- Stojkovic - 24-12-2007 11:24

Zastanawiam się nad tym wyjazdem, ale dokładne terminy trzeba zna i ceny Smile

- Seki - 24-12-2007 16:59

Gramy prawdopodobnie 19 lutego, cały wyjazd wyjdzie pewnie w granicach do 1500 zł Wink

- Wojtek3 - 27-12-2007 18:37

Mecz bedzie 20 lutego i z tego co widac to jest ciezkie polaczenie lotnicze z Lyonem z Polski a takze jak z Irlandii w moim przypadku. Po wiecej informacji odnosnie wyjazdu klikaj w link ponizej.

LYON V MAN UNITED - wyjazd

RED ARMY.

- EricRyan - 31-12-2007 13:11

Przelot liniami easyJet z Berlina do Lyonu juz podrożał i kosztuje w dwie strony 72 euro: Wylot z Berlin'a śro 20 lut 08:15, a powrót z Lyon'u czw 21 lut 10:35. Lotnisko jest 20km od centrum Lyonu wiec dość blisko.

Jeśli ktoś jest z zachodniej Polski jak ja, to przelot z Berlina jest najdogodniejszym sposobem dostania sie do Lyon'u. Jesli nie zdecyduje sie lot z Berlina to chyba wybiore sie prywatnie autem.

To na razie tyle, a korzystajac z okazji Wszystkiego Naj... w Nowym Roku dla "wyjazdowiczów" i wszystkich fanów UNITED.

- Seki - 08-01-2008 12:29

Witam po długiej przerwie od forum.

Sprawy mają sie tak, że ja jeszcze nie wiem czy pojade na ten mecz.. niestety zaczynam prace w przyszłym miesiąciu nie wiele przed wyjazdem do Lyonu wiec moze byc bardzo ciezko o urlop.

Kontaktowało sie z emną kilka osób w sprawie tego wyjazdu no i pewne plany juz mamy jak jechac itp co z tego będzie to sie okaże juz w krótce.

- Ciampel - 08-01-2008 20:35

Ze statusu Wojtka wnioskuję, że wyjazd na pewno się odbędzie, kwestia wątpliwa to tylko liczba osób. Także brawa po raz kolejny za wzorową organizację i szybkie decyzje.

- Wojtek3 - 11-01-2008 22:37

Ciampel napisał(a):Ze statusu Wojtka wnioskuję, że wyjazd na pewno się odbędzie, kwestia wątpliwa to tylko liczba osób. Także brawa po raz kolejny za wzorową organizację i szybkie decyzje.

Wyjazd juz praktycznie zaklepany, tylko pozostala kwestia zalatwienia wejsciowek o ktore solidnie walczy EricRyan i wszystko w najblizszym czasie sie wyjasni. Jest ogromne zainteresowanie meczem i naprawde trudno na chwile obecna okreslic szanse zalatwienia wejsciowek, dzieki Eric za dobrze wykonywana robote. Mam nadzieje, ze mi loty nie podrozeja przez te nastepne dni, bo juz z powrotem musze leciec z Lyonu do Niemiec 8)

- EricRyan - 12-01-2008 16:49

Wojtek3 napisał(a):tylko pozostala kwestia zalatwienia wejsciowek o ktore solidnie walczy EricRyan i wszystko w najblizszym czasie sie wyjasni. Jest ogromne zainteresowanie meczem i naprawde trudno na chwile obecna okreslic szanse zalatwienia wejsciowek, dzieki Eric za dobrze wykonywana robote.
Największą robote w sprawei biletow robi jak zawsze "Nasz" "PREZES", a ja sie tylko tym bardzo interesuje, choc faktycznie po cichu licze na moje znajomości z Polakami mieszkającymi w Lyonie. Ja tylko bardzo chcialbym zeby ktoś z naszej ekipy pojechal na ten mecz. Smile
Zainteresowanie niestety jest bardzo duze i bardzo ciezko bedzie dostac bilety dla wszystkich ale miejmy nadzieje ze znajdzie sie chociaz na jedno auto i Wojtka.

- Seki - 18-01-2008 11:28

Póki co biletów jeszcze nie mamy, ale na razie nie ma co panikowac bo do meczu jeszcze daleko, z tego ci mi wiadomo to ma byc 4-5 wejsciowek o ile tyle da sie załatwic.

Jezeli by tak było wtedy jedziemy tylko jendym autem no chyba ze jakims cudem uda sie załatwic wiecej biletów

- EricRyan - 29-01-2008 19:39

Z biletami na LYON jest totalna lipa :/
Chetnych bylo kilkakrotnie wiecej niz biletow a tych bylo tylko 2300. Nikt z "ekipy wyjazdowej" nie wylosowal biletu z ONE UNITED! Niestety nie widac mozliwosci zalatwienia biletow w inny sposob. Sad
Ostatnia szansa to kontakty Prezesa i znajomi Polacy ktorych mam w Lyon'ie.

- Wojtek3 - 31-01-2008 01:26

Wyczytalem na angielskich forach, ze nawet ludzie co byli w Lizbonie i Kijowie nie dostali biletow z OU i podobno jest teraz niezly burdel, zreszta z tych 2300 na razie przyszlo 1200 choc to bylo jakies 6 dni temu, anyway, angole juz rozprowadzili praktycznie wszystkie wejsciowki.

Ludzie nawet sprzedaja swoje wejsciowki na Liverpool w marcu by pojechac do Lyonu, jeden koles sprzedal swoja za 130 funacikow i dolozyl 40 Smile

Nasze szanse na wyjazd do Lyonu sa praktycznie rowne zeru, dziwic sie nie ma co, wyjazdy do Francji zawsze dostarczaly wiele emocji a przykladami sa mecze z Lyonem, i 2x z Lille ostatnimi laty.

- EricRyan - 12-02-2008 20:47

Sytuacja z wyjazdem do Lyon'u cały czas jest niewyjaśniona. W dalszym ciagu czekam na informacje z LYON'u od znajomych... Po ustaleniach z osobami ktore mialyby jechac ze mna autem wyszlo, ze za 4 bilety mozemy dac wsumie max 500 euro, a za 3 bilety 400 euro. Czy i ile biletow uda sie skombinowac nie zalezy juz odemnie. Jesli bilety beda dostepne ale drozej, to ja biore je nawet po 150-200 euro. Jak nie bedzie na nie chetnych z ekipy wyjazdowej to pojade ze znajomymi, ktorzy sa sympatykami UNITED i nie byli nigdy na meczu MUFC.
Dla mnie to priorytetowy mecz na wiosne, zwlaszcza ze nie wiem czy bede dysponowal wolnym czasem na inne mecze.

- Skull - 13-02-2008 01:39

Zaczelismy z Wojtkiem od meczu w Pubie ,a teraz byc może razem walniemy na Old Trafford :twisted:
Jak bedziesz już cos wiecej wiedział w sprawie tych biletów to pisz :wink:

UNITED :!:

- Wojtek3 - 17-02-2008 20:48

I jak z wyjazdem na Lyon ? Jedziecie czy jednak zostajecie w Polsce ? Wink

Mi sie wczoraj udalo obejrzec spotkanie na Old Trafford przeciwko Arsenalowi, mimo moich wczesniejszych proroczych przepowiedni, nie bylo az tak ciezko o wejsciowke. Musialem opuscic ostatnie 5 minut FC UNITED by zdarzyc na Old Trafford. Siedzialem na North Stand praktycznie na samym dole, przy samym roznym, widzialem blisko Fletch'a, Rooney'a i innych po strzelonym golu.

Rzeczywisci atmosfera wczoraj bardzo bardzo bardzo dobra na Old Trafford, mam nadzieje, ze taka byla by i wtedy gdybysmy przegrywali, az dziw bierze, ze z NS ludzie sie wlaczaja do dopingu, QUE SERA SERA!

Co do meczu to kazdy wie jak bylo, wynik swietny a gra jeszcze lepsza.

Z powrotem jak wracalem niestety trafilem na pociag pelny Gunnersow i nasluchalem sie USA! USA! czy We're on the top of the league i tych innych, ale przezylem.

Jednodniowy trip do Manchesteru wspanialy, udalo mi sie zaliczyc 2 mecze UNITED, wszystko bylo robione na ostatnia minute i na styk, pelno emocji i andrenalina, na autobus przyjechalem na 4 min przed jego wyjazdem na prom :!: Na promie juz imprezka z kibicami UNITED az do Dublina, zachecam do wyjazdow na Manchester!

Tak widzialem mecz.

[Obrazek: 16022008001et3.th.jpg]

PS. Skull, 2 wejsciowki na 9 marca z Bolton juz zalatwione Wink