![]() |
Nani - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Nani (/showthread.php?tid=44) |
Re: Nani - dende - 15-11-2009 13:04 maju napisał(a):Berbatov strzela regularnie I tu nie masz racji Re: Nani - Minh - 15-11-2009 13:22 Berbatov przeplata mecze dobre z bardzo dobrymi. Nani żałosne z przeciętnymi. Re: Nani - Czary - 15-11-2009 13:27 Nie popadajmy w skrajności. Na początku sezonu Nani grał nawet dobrze. Był jedną z jaśniejszych postaci w naszej drużynie. Minh, z Twojej wypowiedzi, można wywnioskować, że Nani w naszych barwach nie zagrał ani jednego dobrego meczu. Tak nie jest. Zawodnik ma talent, ale nie umie ustabilizować swojej formy. Obecnie dużej korzyści z niego nie mamy i sam nie miałbym nic na przeciwko, żebyśmy go sprzedali za te 15 mln, ale to nie znaczy, że gra on cały czas na jakimś żenującym poziomie. Re: Nani - Minh - 15-11-2009 14:01 Nani zagrał może z 10-15 meczy na poziomie United przez tych kilka ostatnich lat. To jednak trochę za mało. Re: Nani - Foster - 29-11-2009 13:52 Cytat:- Kilka dużych klubów wspomniało o Nanim. Mam tutaj na myśli Milan i Benfikę, ale nikt się z nami nie kontaktował. My sami jednak w każdym razie nie rozważamy jego sprzedaży - powiedział Szkot. - On ma tylko 23-lata. Jeżeli ktoś w styczniowym okienku przyjdzie i powie, że jest nim zainteresowany, wówczas otrzyma odpowiedź, że Nani nigdzie się nie wybiera. Co Wy na to? Re: Nani - matys - 29-11-2009 13:59 Sprzedać. Re: Nani - Czary - 29-11-2009 14:38 Cytat:- Kilka dużych klubów wspomniało o Nanim. Mam tutaj na myśli Milan i Benfikę, ale nikt się z nami nie kontaktował. My sami jednak w każdym razie nie rozważamy jego sprzedaży - powiedział Szkot. - On ma tylko 23-lata. Jeżeli ktoś w styczniowym okienku przyjdzie i powie, że jest nim zainteresowany, wówczas otrzyma odpowiedź, że Nani nigdzie się nie wybiera. Jestem ciekawy, co by Fergie powiedział, gdyby w styczniu ktoś przyszedł i oferował za Naniego 15-17 mln ojro... Z drugiej strony, SAF mówi, że Nani dostanie szanse. Ta szansa może być jego ostatnią i jeśli jej nie wykorzysta to w lecie out. Re: Nani - Mata - 29-11-2009 14:46 Czary napisał(a):Jestem ciekawy, co by Fergie powiedział, gdyby w styczniu ktoś przyszedł i oferował za Naniego 15-17 mln ojro... Za rezerwowego która gra średnio co 3 mecz trochę spora suma ![]() Miał imponujący początek sezonu, błyszczał też w meczach sparingowych, a teraz? Cień samego siebie, może gdyby grał mecz w mecz byłoby inaczej ale nie ma co gdybać. Nikt po nim płakać nie będzie, poczekamy zobaczymy jak potoczą się jego losy. Przypuszczam, że w styczniu zmieni pracodawcę. A szkoda ![]() Re: Nani - Foster - 08-12-2009 13:19 Cytat:Nani nie ma obecnie łatwego życia. Sir Alex Ferguson pomija go przy ustalaniu wyjściowego składu, a na dodatek wczoraj Portugalczyk poczuł się jak junior. Odejdzie w styczniu czy dopiero po sezonie? Re: Nani - matys - 08-12-2009 14:03 Było trzeba narzekać na Fergusona w prasie? Ma za swoje, niech się uczy pokory. Re: Nani - Lukas - 08-12-2009 14:07 Ostatni raz widzieliśmy Naniego w akcji przeszło miesiąc temu w meczu z CSKA na Old Trafford. Szmat czasu. Czyżby Portugalczyk był w tak kiepskiej formie, żeby przez ten czas nie zagrać ani chwili? A przecież okres przygotowawczy i początek sezonu miał taki udany :/ Jeśli dzisiaj, przy takiej kadrze jaka pojechała, nie zagra, to sam już nie wiem. Jeżeli ta sytuacja będzie się utrzymywać, to widzę innej możliwości jak transfer w lecie. Re: Nani - matys - 08-12-2009 14:53 Nawet jakby był w fatalnej formie, to SAF by mu dał pokopać trochę minut, żeby nabrał pewności siebie. Zresztą jak ma odzyskać formę, skoro nie gra. Ani w rezerwach, ani w pierwszym zespole. Noszenie piłek raczej mu nie pomoże w powrocie do dyspozycji z początku sezonu. Re: Nani - Foster - 08-12-2009 18:58 Już nawet koledzy się z niego śmieją ![]() ![]() Re: Nani - Adis - 30-01-2010 13:38 RoM napisał(a):Nani has had a tough time at Manchester United, this season more than ever, but has put in three good performances on the trot and seems to be revitalised.Jeszcze nie tak dawno wydawało się, że Portugalczyk jest na "wylocie", ale dostał kolejną szansę, zanotował 2 dobre występy i oby tylko w kolejnych meczach potwierdził swoją dobrą dyspozycję i znów pokazał rozsądną grę. Mam nadzieję, że na Arsenal wyjdzie w pierwszym składzie wraz z Valencią. Re: Nani - tajwan - 31-01-2010 21:12 Gdyby nie dzisiejszy mecz z Arsenalem to bym uważał że Nani nigdy nie zaprezentuje takiego poziomu jaki przezntuje Giggs, ale dzisiaj zobaczyłem że może jest jeszcze szansa. |