![]() |
Co sądzisz o ... WolaKu? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Co sądzisz o ... WolaKu? (/showthread.php?tid=388) |
- Stojkovic - 11-05-2007 22:16 RED - burak to już stara gwardia ![]() ![]() Zawsze jak widze piwo Redds to o nim myslę... Pozdro Redzik.. mam nadzieje, że będziemy pracować jeszcze długo razem. - Ciampel - 31-05-2007 16:06 O ile się nie mylę, to naszego kolejnego "młodziana" jeszcze nie ocenialiśmy, zatem do roboty. Wybaczcie za mały przestój, o jego przyczynach za bardzo nie chce mi się pisać ![]() man utd fan - młody, bodajże ma jedynie 10 lat, a stara się jak może. Owszem, na początku wiele nabijał i kupę jego postów musieliśmy kasować, ale chyba wraz z biegiem czasu poznał zasady panujące na forum i widzę duży postęp. Co prawda czasem palnięcie głupstwa jest nieuniknone, ale wiek go usprawiedliwia. Oby tak dalej! - Stojkovic - 31-05-2007 16:55 MUTDFan - Ciezko mi o nim cokolwiek powiedzieć, bo od niedawna jest na forum. Narazie daje + za chęć pisania na forum i w miarę częste wypowiedzi... zobaczymy jak bedzie w przyszłości. - ziomo - 31-05-2007 18:12 Man Utd Fan->Młodszy ode mnie o rok(rocznikiem)ale widac że stara sie nie nabijać choć na początku tak było.Widać w nim chęć pisania.Czasem napisze coś mądrego,pozytecznego a innym razem palnie cos z kosmosu.Mam z nim bardzo dobre stosunki wiec nie narzekam zbytnio na niego.Prywatnie spoko.Pozdro dla Ciebie. :wink: - Pejter - 31-05-2007 20:29 man utd fan - nic do niego nie mam. Każdy ma przecież prawo wypowiadania się na forum, pod warunkiem, że robi to na odpowiednim poziomie ![]() - Kuba_^^ - 01-06-2007 07:09 man utd fan - również do niego nic nie mam, bo nie pisze jakiś bezsensownych postów, pisze wiadomości na poziomie i nikomu nie zagraża (ależ to zabrzmiało :lol: ). - Grzeho - 01-06-2007 20:55 man utd fan- jeden z mlodszych uzytkownikow naszego forum. Moze ostatnio nie pisze zbyt duzo, ale nie mam do niego zadnych zastrzezen. - Valverde - 03-06-2007 04:03 Man utd fan - póki co jego posty nie są najwyższych lotów, ale z uwagi na wiek można powiedzieć, że ma zadatki na dobrego i wartościowego forumowicza. W porównaniu z początkiem jest dużo lepiej, pracuj dalej ![]() - ziomo - 21-06-2007 18:40 Ludzie co tu taki przestój???? Pejter -> Bo nie ma już praktycznie kogo oceniać, dlatego na razie mała przerwa. Wyluzuj. - Mates - 21-06-2007 19:51 ziomo napisał(a):Bo nie ma już praktycznie kogo oceniać, dlatego na razie mała przerwa. Wyluzuj. To może mnie? :oops: - Pejter - 21-06-2007 20:35 Ok, niech będzie Mates. Co sądzicie o nim? - Kuba_^^ - 21-06-2007 20:43 Pejter napisał(a):Co sądzicie o nim? Wsumie jest to jeden z tych nowszych userów na tym forum, o ile nie najnowszy. Na razie mało go znam, ale chętnie bliżej się z nim zapoznam, wkońcu jest to mój rówieśnik ![]() ![]() - ziomo - 22-06-2007 06:59 Mates jest bardzo użytecznym forumowiczem bo przyszedł stosunkowo nie dawno a postów i newsów napisał niemało.Na GG czasami sobie pogadamy na różne tematy.Ogólnie fajny ziooom. PS.Nie chcę sie przechwalać ale przyszedł na forum za moją namową. - Grzeho - 22-06-2007 13:08 Mates- znam go z innego forum i strony o United. Kiedy dowiedzialem sie,ze zostal redaktorem manutd.pl i zarejestrowal sie na naszym forum bylo to dla mnie mile zaskoczenie. Ogolenie user oczywiscie na PLUS. :wink: - Wojtek3 - 23-06-2007 18:23 Poznalem ziomka na MS, prawdziwy fan UNITED, anagzuje sie we wszystko co jest zwiazane z naszym klubem. Trzeba go poznac osobiscie, naprawde wspaniala osoba, bardzo inteligentny, za 3 lata do mnie wpada i jedziemy na meczyk, albo i szybciej 8) 8) |