Redcafe.pl - Manchester United Forum
Co sądzisz o ... WolaKu? - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32)
+---- Wątek: Co sądzisz o ... WolaKu? (/showthread.php?tid=388)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

- marcelo - 25-06-2007 06:47

Mates - na razie nie mogę o nim zbyt wiele powiedzieć. Szybko wkomponował się w forum no i w stronę oczywiście, został redaktorem, za co mu chwała. Niestety nie znam go osobiście, kto wie, może kiedyś...

Ogólnie na PLUS

- KanT - 25-06-2007 17:02

Na wstępie, chciałbym przeprosić wszystkich za moją nieobecność na forum, spowodowaną brakiem motywacji :wink: . Teraz na szczęście jest lepiej, więc powracam do formy.

Mates - bardzo wartościowy redaktor i forumowicz. Może na razie dużo nie pisze, ale już w ostatnich dniach widać poprawę, a te kilka newsów w tygodniu to zawsze coś. Było nam dane też pogadać na gg. Od razu wiedziałem, że to człowiek pasujący do naszej ekipy.

Ogółem na + :wink:

- Stojkovic - 27-06-2007 10:06

Mates - w końcu trzeba mu pojechac po rajtach :lol:
Człowiek odpowiedzialny za organizacje meetingów i bardzo aktywny kibic United. Świetny ziom, super człowiek no i do tego zawsze się ze mną napije i fryteczkami zakąsi. Da się pogadać o wszystkim i o wszystkich. Dodatkowo siedziw klimatach ASG. Wielki szacun i mam nadzieje że na tarczy się spotkamy Wink

- Ciampel - 30-06-2007 20:19

Pod każdym aspektem jest niezwykle w porządku, bardzo pomocny, bierze na siebie ciężar organizacji meetingów czy innych akcji. Spora wiedza o UNITED i wszystkim innym, fajnie się z nim gada, do tego wzmocnił naszą redakcyjną ekipę i jak się okazało - ma kilka pomysłów na rozwój strony. Same plusy 8)

- Red - 27-08-2007 15:08

Strasznie leniwy ostatnio Wink

- Skull - 27-08-2007 15:20

Bardzo porządny obywatel forum 8)
Do tego szacunek za te tabelki w typerze :lol:

- Grzeho - 27-08-2007 19:40

Bardzi fajny user, dobry redaktor. Znam go z innego forum o United. Dobrze wkomponowal sie w nasze forum. Uzytkownik na plus :wink:

Ciampel -> Kontynuacja wątku!

- ziomo - 30-08-2007 12:36

Zaga hmm...Znakomicie wkomponował się na forum.Pisze dużo,mądrze i ciekawie.Zadziwiło mnie w jak szybkim tempie doszedł do 200 postów.Oby tak dalej.Do tego ++ za to że kibicujesz Lechowi!

Pozdroofka :mrgreen:

- marcelo - 31-08-2007 08:55

Zaga pomimo, że jest nadal nowym userem, to fajnie się w komponował w nasze szeregi, a co najważniejsze- został z nami na dłużej, a takie coś się ceni. Posiada dużą wiedzę o United i ogólnie o sporcie, co można zauważyć patrząc na "quiz sportowy". Naprawdę jakby było jescze kilku takich nowych userów jak on to mamy najlepsze forum o United w Polsce :twisted:

- Kuba_^^ - 31-08-2007 12:47

Dość szybko wkomponował się w forum, zaczął dość regularnie pisać, dość mądrze piszę i nie mam jakichkolwiek zastrzeżeń do niego. Niech pisze więcej, a będzie co czytać Wink

- Thevil - 31-08-2007 13:02

Zaga92 - nie kojarzę go ze starego forum i z tego co widzę dość świeży user. Sporo postów, wszystkich nie czytałem Tongue , ale te które widziałem są ciekawe i nie kończą się w jednej linijce. Chyba interesuje się polską piłką, a to się ceni :wink:

- Grzeho - 31-08-2007 13:27

Tak jak juz pisalem w temacie o Forumowiczu miesiaca, zaga pisze dosc sporo, ale rowniez jego posty nie odbiegaja od dobrego poziomu. Mam nadzieje, ze zadomowi sie u nas na dluzej, jak i inni :wink:

- zaga92 - 27-09-2007 19:51

Widze temat stanal. Moze ktos jeszcze ma cos o mnie do powiedzenia. Ciesza mnie pozytywne uwagi poprzednikow. Piszcie tu cos bo chce wiedziec, co ludzie o mnie mysla Smile

- Ciampel - 28-09-2007 18:16

Stanął, stanął. Już go wskrzeszam Wink

Zaga dał się poznać od tej dobrej strony - sporo pisze i wyraźnie zależy mu na rozwoju forum, bo wziął pod swoją opiekę jednego z typerów. Przyzwoita wiedza o piłce nożnej, user jak najbardziej na plus.

Teraz czas na Wolaka.

Ostatnio coraz go więcej we wszystkich działach, jeszcze nie tak dawno wchodził tylko sporadycznie i pisał zwykle swoje odczucia o konkretnych starciach UNITED. Zero zastrzeżeń, przyjemnie się z nim dyskutuje.

- Kuba_^^ - 28-09-2007 20:41

Również nie mam większych zastrzeżeń, dobrze, że jest ktoś, kto coś tam od czasu do czasu napisze, mam nadzieję, że szybko nie zrezygnuje z tego.