![]() |
Anderson - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Anderson (/showthread.php?tid=41) |
Re: Anderson - panopticum - 26-04-2011 12:24 [flash=425,344]http://www.youtube.com//v/2_oILx_B2bw&feature=player_embedded[/flash] Anderson son son Our midfield magician To the left, to the right, To the samba beat tonight ![]() Re: Anderson - panopticum - 30-04-2011 07:51 Cytat:The Manchester United midfielder Anderson has a story about the beginnings of his professional career that tells you everything you need to know about why this talented Brazil international believes that he will be a success in England. Fajny wywiad z Ando Re: Anderson - Foster - 31-05-2011 10:52 Scholes kończy karierę co powoduję, że powstaje ogromna luka w środku pola, co z kolei jest ogromną szansą dla Andersona. Tak zastanawiam się czy SAF rzeczywiście będzie chciał kogoś kupić za Paula. Jest Brazylijczyk, jest też Cleverley, który na ostatnim tournee grając w środku pokazał się z bardzo dobrej strony. Oczywiście jest też Giggs, które nie będzie grywał w każdym meczu, jednak zawsze będzie można na niego liczyć. Opcja o której mówię, jest bardzo ryzykowna, ale może się nam niesamowicie opłacić. Ferguson jak widać ciągle wierzy w Andersona i nie będę wielce zaszokowany, gdy zamiast kupić Modrica czy innego Sneijdera, postawi na Brazylijczyka. Andi w tym sezonie miał kilka błysków i pokazał, że być może jeszcze nie wszystko stracone. Chłopak już nauczył się strzelać bramki, z podaniami jest już lepiej. Do tego jest jak czołg w środku pola, niesamowicie waleczny i wybiegany. Może dając mu szanse gry w niemal każdym spotkaniu chłopak w końcu otworzy skrzydła? Nie wiem... gdyby to ode mnie zależało, nie zdecydowałbym się na taką opcję. Już jakiś czas temu straciłem nadzieję, że chłopak będzie tym, który będzie prowadził naszą grę... Re: Anderson - panopticum - 31-05-2011 10:54 Super, że w końcu przepracuje z drużyną okres przygotowawczy, a nie leczył jakąś kontuzję. Re: Anderson - Jaroldz - 31-05-2011 11:10 Z Andersonem zawsze mam problem, jak go ocenić. On ma duże wahania formy, jednak jeśli jest moment, kiedy dostaje od SAF-a więcej minut oraz kiedy może zagrać kilak meczów z rzędu, wtedy prezentuje się lepiej i coś w tym na pewno jest. Jak dotąd, mam wrażenie, że Fergie ustawiał go za głęboko, nie dawał mu szans na rozpostarcie skrzydeł, a widać, że on ma wielki ciąg na bramkę, jest silny, dobrze trzyma się na nogach, rywale mają problem, aby go przepchać. Szkoda byłoby się go pozbywać. Re: Anderson - Sirius - 31-05-2011 11:34 Wątpię czy pozbędziemy się go skoro niedawno dostał nowy, kilkuletni kontrakt. Nie wydaje mi się żeby była to zagrywka mająca na celu wyciągnięcie za niego większej kasy. Ferguson chyba widzi coś w Ando i jak już pisałem w innym dziale transfer na środek pomocy to priorytet, natomiast Brazylijczyk może dalej być wykorzystywany jako rezerwowy albo trzeci środkowy pomocnik. Re: Anderson - RedLucas - 31-05-2011 14:59 Ja Wam tylko przypomnę, to co już kiedyś mówiłem. Jeśli SAF w końcu twardo zacznie na niego stawiać, Brazylijczyk rozkwitnie nam, jak Nani. Jednak, czy postawić na niego nikogo nie kupując do środka? Myślę, że to nie jest najlepsze rozwiązanie. Nawet gdy kupimy kogoś o charakterystyce ofensywnej, to nie będzie to w żaden sposób koligowało z regularną grą Andiego, bo jak wiadomo Brazyliano może też grać trochę głębiej, więc spoko. Re: Anderson - Kosma - 01-06-2011 22:29 Ja od dawna nie widziałem w Andersonie materiału na zawodnika robiącego u nas karierę. Może szczęście co do zdrowia pomoże mu uzyskać zadowalający poziom, jednak następny sezon jest niewątpliwie decydującym. Wobec wielkiej dziury w środku pola po ostatecznym pożegnaniu Hargo, emeryturze Scholesa, a może i rezygnacji z Gibsona, Ando powinien zostać (sam się sobie dziwuję, że tak twardo za tym obstaję) - Cleverley wszystkiego nie załata. Szczególnie, że defensywne zadania to chyba nie dla niego są :? Re: Anderson - panopticum - 02-06-2011 01:01 Hehe, ten sezon też ludzie określali jako decydujący. Re: Anderson - wicior - 18-07-2011 14:43 Ando zakomunikował, że może zastąpić Rudego. Re: Anderson - kojot - 18-07-2011 15:14 Jest moim idolem, ale nie wiem, czy by podołał :cry: . No, ale jeśli Ferguson nie kupi nikogo do środka, to Anderson będzie grał pewnie regularnie i kto wie, może w końcu wybuchnie jego potencjał. Re: Anderson - Mubinio - 18-07-2011 20:36 Dwa warunki, żeby grał bardzo dobrze: 1. Brak kontuzji (a przynajmniej tych poważniejszych). 2. Częste wystawianie go przez Szkota. Czemu piszę o tym drugim warunku? Ano, Anderson IMO w ogóle nie potrafi sobie poradzić z rotacją w srodku pomocy. Po 3 świetnych występach i dwóch meczach spędzonych na ławie - już zaczyna grać o klasę niżej. Nie mówię, że ma grać w każdym meczu. Ale jakby zdołał zagrać te 35 meczów w sezonie to byłbym spokojny o to, że będzie grał dobrze. Taka jest moja teoria, jest dość osobliwa, ale moja. ![]() Aleeee.... jak Gibson pójdzie to tak czy siak musimy kupić kogoś do środka pomocy i basta. Re: Anderson - Jaroldz - 18-07-2011 21:09 Ja bym chciał, aby w końcu SAF zaczął wystawiać Andersona trochę wyżej, dał mu trochę swobody, aby mógł przynajmniej w jakimś stopniu pójść do przodu, jak jeszcze to robił grając w Brazylii czy FC Porto. Re: Anderson - Foster - 19-07-2011 20:53 Jak nie zacznie mądrzej i dokładniej podawać, to nic mu nie pomoże. Re: Anderson - panopticum - 19-07-2011 22:20 Przecież pokazał, że potrafi zajebiste piłki posyłać. |