![]() |
Sir Alex Ferguson - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Kadra (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Sir Alex Ferguson (/showthread.php?tid=91) |
Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Dinos - 19-10-2009 14:24 SAF ma podobno dostać karę za komentarzę w stronę Alana Wiley, sędziego z meczu z Sunderlandem. Jak dla mnie jest to troche usprawiedliwione bo sędzia nie był kondycyjnie przygotowany do meczu. Co prawda Manchester i tak powinien to wygrać ale mogło trochę ponieść Fergusona. Chociaż i tak mógł sobie odpuścić. Karą ma być spędzenie kilku następnych meczy na trybunach. Zbliża się mecz z L`poolem i głupio by było gdyby na tym meczu Ferguson siedział na trybunach. Co ciekawe jeśli do tego doidzie to będzie najwyższa kara jaką w karierze trenerskiej miał Ferguson. Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - paolo - 19-10-2009 16:37 Dinos napisał(a):Karą ma być spędzenie kilku następnych meczy na trybunach. Zbliża się mecz z L`poolem i głupio by było gdyby na tym meczu Ferguson siedział na trybunach. Co ciekawe jeśli do tego doidzie to będzie najwyższa kara jaką w karierze trenerskiej miał Ferguson. Do 3.11 Ferguson może się odwoływać od decyzji FA, natomiast mecz z LFC jest 25.10. Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Szymcio - 19-10-2009 16:37 Coś czuję, że Ferguson się nie wywinie. Sam jest sobie jednak winny, po co sapie do tych sędziów, co mu to daje? Satysfakcję? Nie rozumiem tego. Koleś jest wybitny, doświadczony a to, że jego piłkarze zagrają słabo zwala na arbitrów ![]() E: paolo, dziękuję za info, kamień z serca. Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - dsw_MUszyna - 19-10-2009 17:36 Szymcio napisał(a):Koleś jest wybitny Kolesi to możesz mieć na podwórku... Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - sebos_krk - 19-10-2009 20:19 Nic nie usprawiedliwia takiego zachowania, ale u Fergusona to normalne. To tak jakby zapytać co dawały Keanowi pyskówki na boisku z sędziami, rywalami. Poza tym sir Alex dobrze wie, że to wpływa na późniejsze decyzje arbitrów. Raczej nie chcą mu podpadać, bo już wiele razy czekał na nich przed wejściem do tunelu. A ponieważ mówimy tu o największej postaci całego piłkarskiego światka w Anglii to i późniejsze kary nie są zbyt dotkliwe. Prócz paru spotkań zawieszenia i dostania po kieszeni Fergusonowi nic nie grozi. Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - sebos_krk - 06-11-2009 11:38 6 listopada 1986 - 6 listopada 2009 Ktoś wie, co to za rocznica? <cwaniak> Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - panopticum - 06-11-2009 11:54 Dokładnie 23 lata temu, sir Alex, największy z wszystkich serów, zaczął prowadzić Manchester United, największy z wszystkich klubów ![]() Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - dsw_MUszyna - 06-11-2009 14:55 Nie wyobrażam sobie United bez Sir Alexa. Już sam fakt że kapitanuje naszej łajbie 3 lata i 52 dni dłużej niż ja żyję jest dla mnie nie do ogarnięcia... Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - branka - 06-11-2009 17:46 Ja też sobie nie wyobrażam Diabłów bez Fergusona - myślę, że dlatego że innego Manchesteru niż z nim nie znam.. Oby jeszcze trochę został w klubie, boję się że dobije do 25 rocznicy i skońćzy - ale na razie co nie ma co krakać ![]() Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Foster - 06-11-2009 20:24 23 lata za nami, miejmy nadzieję, że jeszcze kilka przed nami ![]() Oby było ich jeszcze kilka i by były równie owocne jak te 23 ![]() Jedyne co możemy, to powiedzieć: Dziękujmy SAF Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - sebos_krk - 08-11-2009 09:09 Ferguson będzie na stanowisku dopóki zdrowie mu pozwoli. To jest całe jego życie i jestem pewien, że nie dojdzie do sytuacji, gdzie sir Alex oznajmia- słuchajcie mili, czas się zając wnukami, posiedzieć z żoną przed telewizorem, pozwiedzać świat. Miesiąca by nie wytrzymał. Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - matys - 12-11-2009 15:31 Ferguson zawieszony na dwa mecze, plus dwa w zawieszeniu i do tego 20,000 Ł kary. Chodzi o krytykę Wiley'a, tak w ramach uzupełnień. Czyli Everton i Portsmouth z Phelanem na ławce. E: Zawieszenie obowiązuje aż do końca sezonu 2010/2011 :shock: Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Breakthru - 25-12-2009 03:02 sport.onet.pl napisał(a):Sir Alex Ferguson, menedżer Manchesteru United w wywiadzie dla angielskiej prasy wskazał swojego następcę na Old Trafford. Szkot uważa, że obecny trener Barcelony, Josep Guardiola jest idealnym kandydatem na nowego szkoleniowca Czerwonych Diabłów. link: http://sport.onet.pl/74327.1,1248702,2101191,,alex_ferguson_wskazal_swojego_nastepce,wiadomosc.html Tyle, że to onet. Diabli wiedzą jak zinterpretowali słowa Alexa (np czy się przy tym nie śmiał). Bo, że media spekulują o emeryturze naszego menago, to można się było przyzwyczaić od dobrych paru lat. Sir Alex zresztą już wcześniej używał takiego komplementu wobec różnych osób, np. Cantony. Zastanawia mnie to: Usługami Guardioli zainteresował się Manchester United Jest na to jakieś potwierdzenie, czy kolejna radosna twórczość dziennikarska? No panic ogólnie póki co, ot ciekawostka. ;) Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - sebos_krk - 25-12-2009 11:13 Cytat:Angielska prasa spekuluje, iż Szkot przejdzie na emeryturę po zakończeniu sezonu 2009/10.Ta <śpi> Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - panopticum - 25-12-2009 11:21 Pep ma być moim asystentem od kwietnia. |