![]() |
Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? (/showthread.php?tid=101) |
Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - panopticum - 01-02-2010 20:15 My ass. Za jakąś ukraińską pokrakę dali 25 milionów. Za Vidę niech zapłacą dwa razy więcej he he. Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - fasol - 02-02-2010 15:21 pan_opticum napisał(a):My ass. Za jakąś ukraińską pokrakę dali 25 milionów. Za Vidę niech zapłacą dwa razy więcej he he.Albo te rzekome 18 + np.Dani Alves. ![]() Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - truered - 13-03-2010 12:48 http://www.realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=28889&kom=ok Ja już na serio mam dość tych wszystkich spekulacji. Nie wiem czy Gill nie podpisał potajemnie jakiejś umowy partnerskiej z Realem, że w każdym okienku będą chcieli wyciągnąć akurat naszych zawodników. Nie ma mowy, żeby Wazza odszedł, zreszta ".... 1/8 aż po grób" ![]() Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - panopticum - 13-03-2010 13:11 To jest po prostu madrycka myśl szkoleniowa. Kupujemy najlepszego i jesteśmy świetni. A Wayne jest najlepszy. <cwaniak> Cytat:Rooney w dalszym ciągu nie przedłużył obecnego kontraktu, który obowiązuje do 2012 roku.No, to na pewno coś znaczy. Pewnie co rok powinniśmy podpisywać nowe, pięcioletnie kontrakty. Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - sebos_krk - 13-03-2010 15:04 Taa i jeszcze Giggs oraz Neville idą w pakiecie. A w przyszłym okienku Ferguson. Nie wierzę, żeby nawet w Madrycie myślano o Rooneyu, pewnie dziennikarze wymyślili. <gafa> Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - panopticum - 13-03-2010 15:32 To chyba tłumaczenie z "Asa". Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - rooney91 - 21-03-2010 20:03 Jak dla mnie to powinien odejsc Kuszczak. I to nie dlatego ze jest za slaby czy cos ale po prostu lepiej by bylo dla jego kariery ! Polakowi ciezko zyskac zaufanie na stale w tak wielkim klubie jak UNITED ! :/ Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Janczar - 22-03-2010 07:36 Słyszałem, że agent Kuszczaka prowadzi jakieś wstępne rozmowy z Aston Villa. Myślę, że jakby to się udało to dla naszego Polskiego bramkarza było by bardzo dobrze Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - michal85 - 22-03-2010 08:13 Nie wiem co dobrego jest w powędrowaniu z ławki United na ławkę Villi : > Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Chudy - 22-03-2010 11:59 Dopóki tam Friedel będzie siedział to bez sensu żeby tam szedł. Ponoć mówiło się że Tel Awiw się nim interesuje, ale to chyba nieco za słaba opcja jak na Tomka. Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - piasek28 - 24-03-2010 18:21 Jednak myślę, że w Aston Villi Kuszczak nie będzie siedział na ławce i to on właśnie będzie pierwszym bramkarzem w ich składzie. Ja mu życzę jak najlepiej i myślę, że nie powinien marnować się ławce Manchesteru skoro ma duży potencjał i jest naprawdę jednym z najlepszych polskich bramkarzy. Póki VDS nie odejdzie na emeryturę to Tomek nie ma co liczyć na częste występy w zespole. Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - samcro - 24-03-2010 19:21 Jeśli Friedel będzie bronił to nie ma opcji żeby Kuszczak bronił, to jeszcze nie ten poziom. Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - sebos_krk - 24-03-2010 23:10 Kuszczak jeśli miałby przejść do Villi to tylko w wypadku, gdyby Friedel nie podpisał nowego kontraktu. W innej sytuacji nie sądzę, aby Tomek nawet rozważał transfer. Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Lukas - 25-03-2010 00:10 samcro napisał(a):Jeśli Friedel będzie bronił to nie ma opcji żeby Kuszczak bronił, to jeszcze nie ten poziom.Nie mogę się nie zgodzić. Friedel to klasa sama w sobie. Do tego ma końskie zdrowie- 39 lat w maju, a w całym sezonie nie opuścił chyba ani minuty :shock: Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - atenats - 17-04-2010 11:03 Lukas napisał(a):(...)w całym sezonie nie opuścił chyba ani minuty W lidze nie, ale w pucharach bronił Guzan ![]() |