![]() |
Nani - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Nani (/showthread.php?tid=44) |
Re: Nani - luisss - 26-09-2010 14:09 szkoda , że nie wykorzystaliśmy potknięcia chelsea i arsenalu . btw , zauważyłem iż Nani strzelał i asystował w AdiZero wtf ? Re: Nani - sebos_krk - 26-09-2010 14:58 Zmienił po prostu dostawcę sprzętu z nike na adidasa. Re: Nani - michal85 - 15-12-2010 15:58 Nierzadko Portugalczyk jest tutaj krytykowany (w moim mniemaniu nie zawsze słusznie), więc ciekawostka : Cytat:Of the 11 league losses Manchester United have suffered since April 2008, Nani has started none of them. Reds undefeated in his last 41 league starts8-) Re: Nani - matys - 13-02-2011 13:13 Jak podaje optajoe w ostatnich 20 meczach PL, Nani zanotował 20 goli bądź asyst. Razem z Vidą, tworzą duet, który jako jedyny trzyma poziom przez cały sezon. Tak się zastanawiam czy jest lepszy na chwilę obecną skrzydłowy na świecie? Re: Nani - truered - 13-02-2011 15:24 No, jeżeli traktujemy Cristiano to jest ![]() Re: Nani - mucha - 13-02-2011 15:45 Dla mnie Nani to w tej chwili główny kandydat do zdobycia nagrody piłkarza sezonu w Premier League. Nie widzę żadnego zagrożenia ze strony innego zawodnika. Jak utrzyma taką formę to bankowo zgarnie tę nagrodę. Re: Nani - truered - 13-02-2011 15:53 Ej no bądźmy chodź trochę obiektywni ![]() Re: Nani - mucha - 13-02-2011 16:05 Każdy z nich prezentuje się dobrze, ale jak dla mnie żaden z nich nie gra tak znakomicie jak Nani. Berbatow? Bez przesady, jest mało regularny, strzela bramki w niewielu meczach (ale za to po kilka), do tego siedzi na ławce w najważniejszych meczach. Van Persie? Przez część sezonu był kontuzjowany. Strzelił 10 bramek w lidze, prawie dwa razy mniej od Berbatowa, więc nie przesadzajmy. Nasri prezentował sie bardzo dobrze, lecz teraz ma kontuzję i nie wiadomo jak to będzie po powrocie. Tevez może być poważnym kandydatem. Jednak nagrodę tę przyznają sami piłkarze, a czym się kierują w głosowaniu? Ano pewnie tym, przeciwko komu im się gra najtrudniej, a biorąc pod uwagę, że Nani wozi wszystkich jak tyczki w slalomie to może okazać się, że to własnie Portugalczyk zdobędzie tę nagrodę. Wazna jest też regularnośc, a Nani od początku sezonu strzela, asystuje, jest w dobrej formie, a słabe mecze zdarzają mu się rzadko. Owszem, są inni kandydaci, ale w określeniu, że "Nani jest głównym kandydatem do zdobycia nagrody piłkarza sezonu" nie dostrzegram braku obiektywizmu. Jest zajebisty i tyle. Re: Nani - truered - 13-02-2011 16:12 Uważam, że nie ma ustabilizowanej formy , chociaż jest w tym dużo racji 13 asyst i 9 bramek robi swoje. Ale mimo wszystko, jeżeli van Persie będzie grał tak jak dotąd, a Tevez z Berbą jeszcze trochę nahukają to dla mnie kandydatura Naniego jest daleka od oczywistej Re: Nani - matys - 13-02-2011 16:14 Tylko, że głosowanie będzie już jakoś teraz. A na tą chwilę Nani patrząc na statystyki nie ma sobie równych. Re: Nani - truered - 13-02-2011 16:18 Teraz to chyba nie...Wazza odebrał nagrodę 25 IV w zeszłym roku, mamy luty, więc spoko, dużo czasu jeszcze Re: Nani - matys - 13-02-2011 16:24 Racja, na wiosnę jest, coś mi się pomyliło. Dla mnie najpoważniejszymi kandydatami są Nani, Nasri i Vidic. Re: Nani - RedLucas - 13-02-2011 17:08 Pewnie zauważyliście, ale warto zaznaczyć jak tytaniczną robotę wykonał Nani nad posługiwaniem się lewą nogą. Wcześniej jedynie próbował nią dośrodkowywać i były to zazwyczaj nędzne próby. A teraz? Świetne uderzenie, co już potwierdził kilkoma bramkami, a co do dośrodkowań to póki co niewiadomo. Pamiętam, jak z Matą przepowiadaliśmy, że on wykorzysta swój talent no i mamy ![]() Na koniec trzeba dodać, że niestety, albo i stety zespół jest znacząco uzależniony od niego. Re: Nani - michal85 - 13-02-2011 17:20 Z tego co mi wiadomo głosy będą oddawane w przeciągu kilku następnych tygodni. Wiele się nie zmieni - wydaje się, że głównymi kandydatami do nagrody będą Nani, Nasri, Berbatov, Tevez, VdV/Bale. Nie byłbym w stanie stawiać na jednego z tych zawodników. Każdy miał/ma okresy słabszej gry. Re: Nani - Kwas - 14-02-2011 11:22 RedLucas napisał(a):Na koniec trzeba dodać, że niestety, albo i stety zespół jest znacząco uzależniony od niego.Dalej powtarza się ta sama gadka. Najpierw jesteśmy uzależnieni od Ronaldo, potem nie poradzimy sobie bez Rooney'a, a teraz jak wypadnie Nani, to kompletna kicha. Nie przyjmuje do wiadomości, że taki klub jak United kompletnie zgasłby, gdyby wypadł jeden piłkarz. |