Jak spisują się byłe Diabły? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Jak spisują się byłe Diabły? (/showthread.php?tid=85) |
Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Tomek91 - 20-10-2009 17:36 Cytat:Wieloletni zawodnik Celticu Glasgow Henrik Larsson, który miał również swoje pięć minut w Manchesterze United wreszcie planuje zakończyć swoją piłkarską karierę. Szwed zamierza zawiesić korki na kołku wraz z końcem tego sezonu. Myślałem, że ta chwila nigdy nie nastąpi. Larsson jest pierwszym piłkarzem, który przychodzi mi do głowy, kiedy myślę o Szwedach kopiących piłkę. Co tam Ibrahimovic, Larsson był pierwszy W United rozegrał 13 spotkań i strzelił 3 bramki. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - sebos_krk - 20-10-2009 19:25 Mi się reprezentacja Szwecji jakoś kojarzy z Ravellim i Dahlinem Co do Henki- fajnie, że zaliczył ten epizod u nas. Zasłużył sobie, żeby zagrać te kilkanaście spotkań w koszulce z Diabłem na piersi. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - panopticum - 21-10-2009 14:27 Larsson jest wielki. Z tego co pamiętam, to on tchnął ducha w Barcę męczącą się z grającym w 10-tkę Arsenalem. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - matys - 31-10-2009 17:37 Cytat:Cristiano Ronaldo has today compared the Premiership with La Liga, claiming that our defenders are a lot tougher than the ones he’s come across in Spain, with him particularly fond of the duels he had with Ashley Cole.Ronaldo On… Chelsea Defender, City Money and Playing For Another English Club Miło Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Minh - 31-10-2009 17:42 I to jest różnica pomiędzy Tevezem a Ronaldo. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - bobsley - 01-11-2009 08:50 Barcelona zmierzała po zwycięstwo w Pampelunie (kolejny gol Seydou Keity), ale w ostatniej minucie doliczonego czasu Gerard Pique skierował piłkę do własnej bramki i skończyło się na remisie, który oznacza zmniejszenie przewagi nad odwiecznym rywalem. <niesforny> Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Tomek91 - 01-11-2009 10:43 Cytat:- Jeśli chodzi o Manchester City nie jestem w stanie wyobrazić sobie że są oni silniejsi i bardziej znani od United. Słowa Ronaldo dotyczące dążeń City do dorównania United. Taki mały prztyczek w nos ze strony Portugalczyka, miło :twisted: Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Adis - 05-12-2009 22:02 7' z życia Cristiano Ronaldo czyli: wymuszenie (?) karnego, niewykorzystanie go, bramka, żółta kartka za zdjęcie koszulki, druga żółta kartka za kopnięcie rywala. Do tego ładna asysta przy golu Ramosa w pierwszej części spotkania. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - paolo - 07-12-2009 19:35 Do bijatyki doszło w niedzielę po meczu szkockiej ekstraklasy Hamilton - Hearts. Piłkarze obu drużyn pobili się w tunelu prowadzącym na boisko. W trakcie meczu z boiska zostali usunięci dwaj gracze Hearts, m.in. kapitan Michael Stewart, który w latach 1999-2005 rozegrał 8 meczów w barwach Manchesteru United. szkocja.goal.pl napisał(a):Doszło tam [w tunelu] do przepychanek między piłkarzami, którym towarzyszyło mnóstwo wulgaryzmów. Sprawa przybrała tak poważnego rozmiaru, że wezwano na miejsce policję. Ci jednak, po uspokojeniu sytuacji zdecydowali się przekazać sprawę do rozstrzygnięcia odpowiednim organom Szkockiego Związku Piłki Nożnej. Po bójce sędzia pokazał jeszcze trzy czerwone kartki. W konsekwencji, Szkocka Federacja Piłkarska wszczęła śledztwo. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Tomek91 - 08-12-2009 18:06 Manucho strzelił gola w miniony weekend dla Valladolid Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Lukas - 09-12-2009 09:52 A niejaki Cristiano Ronaldo strzela kolejne 2 bramki dla Realu w meczu LM z Marsylią i jak na razie z 6 trafieniami na koncie jest liderem strzelców tej edycji Champions League. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - panopticum - 15-12-2009 11:21 Cytat:Barack Obama, Steve Jobs, Alan Greenspan, ale i Amy Winehouse, czy David Beckham - dziennikarze i publicyści "The Times" wybrali 50 najbardziej wpływowych osób dekady. <a class="postlink" href="http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7364390,Najpotezniejsi_ludzie_dekady_wedlug__The_Times_.html">http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... imes_.html</a> <cwaniak> Re: Jak spisują się byłe Diabły? - sebos_krk - 15-12-2009 12:20 37 miejsce dla sir Alexa. Putin dopiero 11, co mnie trochę dziwi, bo chyba stawiałbym go na pierwszym lub w przynajmniej w pierwszej trójce tego rankingu. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Lasq - 15-12-2009 12:33 Wszystko o tym rankingu mówi to, że Beckham jest przed Putinem :lol: Re: Jak spisują się byłe Diabły? - matys - 20-12-2009 14:31 [flash=425,344]http://www.youtube.com/watch/v/RtBHxcQsn7c[/flash] Da best of da best. A tamci stoją i się patrzą. |