![]() |
Nani - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Nani (/showthread.php?tid=44) |
Re: Nani - rav10 - 22-02-2011 13:02 Z ciekawości sprawdziłem sobie na stronie PL statystyki Naniego dotyczące strzałów, bo ilość piłek posyłanych przez niego w trybuny była niezliczona. No i wszystko się wyjaśniło tylko 0.1 (jedna dziesiąta :-D ) strzałów Naniego ląduje w siatce. Dla ciekawostki Scholes ma jedynie 0.07 Re: Nani - Lisu - 22-02-2011 16:41 rav10 napisał(a):No i wszystko się wyjaśniło tylko 0.1 (jedna dziesiąta :-D ) strzałów Naniego ląduje w siatce. Nie zmienia to faktu, że Nani jest w trójce najskuteczniejszych zawodników ManUtd w tym sezonie. Ma aż 10 goli - to świetny wynik jak na skrzydłowego. Dodajmy jeszcze 15 zaliczonych w tym sezonie asyst i trzeba stwierdzić, że bez niego... oj, aż się boję wyobrazić ![]() ![]() Re: Nani - RedLucas - 22-02-2011 18:48 No i co z tego, że marna skuteczność? Ale to jest jedyny człowiek w United, który nie boi się strzelać i chwała mu za to! Wiele z tych niecelnych strzałów było bardzo groźnych i mogły być z tego kolejne bramki. Poza tym pozycję do strzału też trzeba umieć sobie wypracować, a to nie stanowi dla niego żadnego problemu. Oczywiście także sporo z tych uderzeń było bardzo marnej próby, ale na pewno Nani ciężko nad tym pracuje ![]() Re: Nani - Krzychu71 - 06-03-2011 18:40 http://www.youtube.com/watch?v=ta4gmQuVwz4 Oto brutalny atak tej szmaty Carraghera oceniony przez czarnego pajaca na żółta kartka. Krew się we mnie gotuje. Poniżej obrazek nogi Naniego. Jak będzie tak jak z Valencia to jestesmy w czarnej... ![]() Re: Nani - RedLucas - 06-03-2011 18:41 Cytat:United will assess Nani at Carrington on Monday morning following his injury in the Reds' 3-1 defeat at Anfield. Czyli na oficjalne informacje przyjdzie nam czekać do jutra. Re: Nani - El Polako - 06-03-2011 19:20 na tym filmiki nie ma pokazanego w jakim stanie jest noga Naniego Re: Nani - mucha - 06-03-2011 19:28 Jest jeszcze jedno zdjęcie: ![]() Re: Nani - daniel - 06-03-2011 19:30 Trzeba się ostro wjebać żeby doszło do czegoś takiego, carager i de jong będą walczyć w kategorii na cwela sezonu. Re: Nani - Jaceks_21 - 06-03-2011 19:44 daniel napisał(a):Trzeba się ostro wjebać żeby doszło do czegoś takiego, carager i de jong będą walczyć w kategorii na cwela sezonu. Coż, tak się gra w Anglii. Cenię Carraghera, chociaż ten wslizg to lekka przesaada, ale nie jedną taką kosę mozna zobaczyć na boiskach EPL w jednej kolejce(podejrzewam). Myślę, że po meczu Jami złoży przeprosiny, bo to jednak człowiek z honorem, który raczej nie chciał zrobić nic złego. W przeciwieństwie do De Jonga, który jest urodzonym chamem i brutalem. Re: Nani - RedLucas - 06-03-2011 19:58 Nie wiem, czy tylko mi się tak wydaję, ale ta pierwsza fota to chyba fake. Na drugim zdjęciu nie wygląda to tak strasznie, jak na je poprzedzającym. Re: Nani - rav10 - 06-03-2011 20:09 Rzuć ktoś drugie zdjęcię na inny serwer, albo powiedz co zrobić, żeby dało się oglądnąć, bo po włączeniu jakieś błędy wyskakują :< Re: Nani - RedLucas - 06-03-2011 20:12 Jeśli masz zamiast niego "Image" to naciśnij prawy przyciskiem myszki na niego i "pokaż obrazek". Re: Nani - ZasadKG - 06-03-2011 20:14 nie działa i tak mi ![]() Re: Nani - RedLucas - 06-03-2011 20:17 ![]() Może teraz? ![]() Re: Nani - Krzychu71 - 06-03-2011 20:18 Jaceks_21 napisał(a):Cenię Carraghera, . A ja go szczerze nienawidzę. |