![]() |
Reprezentacja Polski - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: Reprezentacja Polski (/showthread.php?tid=282) |
- Zashi - 08-08-2007 12:54 ziomo napisał(a):Na pewno cieszy powołanie Murawskiego,naprawdę zasłużył sobie,ma wysmienitą formę i oby miał ją jak najdłużej. Bede sie cieszyc jak Murawki zagra chociaz kilka minut. Obiektywnie patrzac: sa lepsi od niego. ziomo napisał(a):Po za tym Zashi też napisał o Murawskim a pretensji o to nie masz Napisałem tylko, ze sie ciesze, ze jest. A czy on ma forme? Srednio. Ogladałem mecz Korona - Lech i nic szczegolnego nie pokazał, duzo lepszy był Quinteros, ale jego raczej Leo nie powołą :wink: - Grzeho - 08-08-2007 14:27 Dla mnie dziwna rzecza jest brak Irka Jelenia w kadrze. Jest on podstawowym zawodnikiem Auxerre, gra tam dosc dobrze i na pewno powinien sie znalesc na liscie powolanych. - zaga92 - 08-08-2007 14:53 Grzeho napisał(a):Dla mnie dziwna rzecza jest brak Irka Jelenia w kadrze. Jest on podstawowym zawodnikiem Auxerre, gra tam dosc dobrze i na pewno powinien sie znalesc na liscie powolanych. Dla mnie tez. Uwazam, ze Jelen jest jednym z bardziej wyrozniajacych sie Polakow grajacych za granica, ale Beenhakker uwaza, ze jest za slaby i bierze do kadry nie grajacego w klubie Matusiaka i slabego Żurawskiego. W tym momencie troche nie rozumiem postepowania naszego selekcjonera. - Zashi - 08-08-2007 15:01 Albo w druga strone. Wie, ze Irka moze liczyc i wie co Irek potrafi i jego juz nie musi sprawdzac, a innych owszem. Mam nadzieje, ze Leo mysli jak ja, bo Jeleń powinien gra. Uwazam, ze na lewym skrzydle, bo nie ma chyba aktualnie lepszego gracza w polskiej reprezentacji, no chyba, ze przesuniemy tam Smolarka, ale on powinien operowac w ataku. - Pejter - 08-08-2007 15:03 A ja mam inną wersję - prawie zawsze jak Leo powoływał Jelenia, ten był kontuzjowany. Może Beenhakerowi już się to znudziło? - zaga92 - 08-08-2007 22:46 Wracajac do Dawida Janczyka, strzeil on gola w meczu 1/8 finalu pucharu Rosji. Janczyk wpisal sie na liste strelcow w 24 minucie otwierajac wynik. Mecz skonczyl sie wynikiem 2:0. Kolejne takie wystepy i bramki Janczyka i juz niebawem zobaczymy go w kadrze. - Fokus - 09-08-2007 01:44 Zashi napisał(a):Ogladałem mecz Korona - Lech i nic szczegolnego nie pokazał[Murawski], duzo lepszy był Quinteros Coś marnie oglądałeś. Kwinto był jednym z najsłabszych, a Muraś najlepszy[w drużynie Lecha]. zaga92 napisał(a):Wracajac do Dawida Janczyka, strzeil on gola w meczu 1/8 finalu pucharu Rosji. Janczyk wpisal sie na liste strelcow w 24 minucie otwierajac wynik Ładnie nam się Dawid wprowadził w Rosji. Byleby nie podadł w przeciętnośc jak Gorawskie i inne Jopy[powołanie :? ]. Będą z niego ludzie. - zaga92 - 18-08-2007 13:54 Cytat:No to przypomnij mi wyniki ubiegłorocznych MŚ... Zgadza Ukraina zaszla wyzej niz my, ale uwazam ze aktualnie mamy lepszy zespol od Ukraincow. - matimanutd - 20-08-2007 09:26 jak myślicie, w meczu towarzyskim POLSKA-ROSJA kto wygra :?: :?: - ziomo - 20-08-2007 09:40 matimanutd napisał(a):jak myślicie, w meczu towarzyskim POLSKA-ROSJA kto wygra Moze to nie typer, ale ja myslę,ze po wyrównanym meczu górą będą biało-czerwoni,co do wyniku,stawiam na 2-0 dla Polaków. POLSKA BIAŁO-CZERWONI! - Thevil - 22-08-2007 18:12 Rosja 2:2 Polska Ciekawy mecz, sporo ciekawych akcji z obu stron. W 1 połowie i na początku 2 Rosjanie przycisnęli nas pressingiem i nie dali za bardzo pograć. Za dużo razy Bronowicki z Krzynówkiem pozwalali na dośrodkowania z prawej flanki i po jednym z nich padła pierwsza bramka. Bardzo słaba gra Bąka, nie trzymał krycia przy rzucie rożnym i 2:0. Ok. 60 min. Ruscy zaczęli się męczyć i to pozwoliło na rozwinięcie skrzydeł przez Polaków. Błaszczykowski najpierw asystował przy bramce Krzynówka, a potem sam ciekawym strzałem pokonał tyczkę w rosyjskiej bramce :wink: Szkoda poprzeczki Dudki i gry z pierwszej połowy, bo gdybyśmy grali cały mecz na poziomie ostatnich 30 minut, to powinniśmy ten mecz wygrać paroma bramkami bez strat z tyłu. - zaga92 - 22-08-2007 18:18 Ja ogladalem dopiero koncowke, bardzo dobra w wykonaniu Polakow i zdziwilem sie jak nasi mogli przegrywac 0:2. Podobno bledy obrony. Na szczescie udalo nam sie wywiezc korzystny wynik. Dwie akcje Jakuba Blaszczykowskiego. Najpierw podanie do Krzynowka ktory strzalem z 15m pokonal Rosyjskiego bramkarza, a potem sam Blaszczykowski po przechwycie popedzil w kierunku bramki i zdobyl gola zewnetrzna czescia stopy. - Zashi - 22-08-2007 19:05 Nie jestem do konca zadowolony. Trzeba bylo rozgrac caly mecz tak dobrze jak druga polowe, bo ona pokazała, ze radzimy sobie z nieobliczalna reprezentacja Rosji na ich terenie. Najlepszy u nas Krzynówek, ktory strzelil fenomenalna bramke. Lepszego okienka juz nie mozna... :wink: - marcelo - 23-08-2007 05:49 Zashi napisał(a):Najlepszy u nas Krzynówek, ktory strzelil fenomenalna bramke. Lepszego okienka juz nie mozna... Wink No, brameczka Jacka naprawdę cudnej urody. Za to bardzo fajnym strzałem popisła się Kuba Błaszczykowski. Wszyscy myśleli, że będzie podawał, a on strzelił "z fałsza". Szkoda, że Dudka strzelił w poprzeczkę pod koniec meczu, bo mogło być zwycięstwo. I teraz tak, cały mecz z Portugalią trzeba zagrać tak jak 2 połowę z Rosją i możemy liczyć na korzystny rezultat :wink: - zaga92 - 23-08-2007 08:41 marcelo napisał(a):I teraz tak, cały mecz z Portugalią trzeba zagrać tak jak 2 połowę z Rosją i morzemy liczyć na korzystny rezultat Wink Jaka tam druga polowe z Rosja? Trzeba zagrac jak na Slaskim, gdzie zagralismy znakomite spotkanie ![]() |