![]() |
RED ARMY - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: RED ARMY (/showthread.php?tid=319) |
- WoLaK - 12-02-2008 08:53 Skull napisał(a):[Chociaz sa ludzie którzy nie lubią polaków ,dlatego ostatnio jeżdze rowerem po okolicy w koszulce Polski:twisted: :twisted: :twisted: A scousery i niebieskie pajacyki nic do was nie krzyczeli jakiś anty United ? Ale Panowie respect ![]() A build a bonfire oczywiście zaintonowaliście :twisted: ? - EricRyan - 12-02-2008 20:54 Wojtek no fakt, oprawa przed meczem efektowna ale co z tego? Na Trybunach i Boisku dominowalo City, a doping w tym derbowym pojedynku jest tylko potwierdzeniem tego jak słabo jest z fanatykami MUFC na Old Trafford. W drugiej połowie chwilami było wrecz tragicznie a wlasnie wtedy najbardziej potrzebny był doping dla UNITED. Normalnie masakra :/ - WoLaK - 12-02-2008 23:41 EricRyan napisał(a):W drugiej połowie chwilami było wrecz tragicznie a wlasnie wtedy najbardziej potrzebny był doping dla UNITED.No dokładnie.Mnie krew zalewała jak słyszałem "there`s your fuckin,there`s your fuckin,there`s your fuckin man city,there`s your fuckin man city" Przygnębiająca sprawa gdy w takich okolicznościach 3 tysiącie niebieskich przekrzyczało prawie 70 koła ludzi... - Wojtek3 - 13-02-2008 00:18 Oprawa byla wysmienita, UNITED wspaniale to zorganizowalo jakby nie bylo. Hmmm co do dopingu to w I polowie mimo wszystko nie mam zastrzezen, bo po 0-1 puscilismy pare konkretnie ze Stretford, w drugiej juz bylo gorzej, szczegolnie w koncowce. Teraz na Arsenalu spodziewam sie dobrego dopingu, bo po pierwsze Arsenal, po drugie Arsenal a po trzecie... 8) - Anonim - 13-02-2008 09:04 Wow... Wojtek to tam była jakas oprawa?...,no bo chyba nie mowisz o szalikach podniesionych do gory? Oczywiscie zbijam sie(bardzo sympatycznie),no bo jak wiemy w Anglii opraw sie nie tworzy(w sumie szkoda,bo czasem naprawde fajnie to wyglada-,ale flagi sektorówki itp mogłyby byc-fajniejszy klimat),pozdr. - Wojtek3 - 13-02-2008 14:00 Anonim napisał(a):Wow... Wojtek to tam była jakas oprawa?...,no bo chyba nie mowisz o szalikach podniesionych do gory? Chodzilo mi o wszystkie szaliki podniesione w gore i trzymane przez caly mecz, bo jak wiemy Anglicy szalikow nie preferuja wiec bylo to swego rodzaju wyjatkowe zdarzenie, swego rodzaju oprawa. - Anonim - 14-02-2008 14:35 heh,wiem wiem...,ale zbyt duzo w zyciu widziałem aby nie zdziwic sie czytajac ze była "swietna oprawa"...,nie zmienia to faktu ze fajnie to wygladało i serce rosnie(szkoda ze tak rzadko u siebie cokolwiek mozna podziwiac w tym wzgledzie) - kapszti - 16-02-2008 10:18 no faktycznie jak na Anglię to oprawa niezła. Ale w Polsce są duże lepsze oprawy, np: w Lublinie na Motorze - KanT - 16-02-2008 12:41 kapszti napisał(a):no faktycznie jak na Anglię to oprawa niezła. Ale w Polsce są duże lepsze oprawy, np: w Lublinie na Motorze haha ![]() Polska a Anglia to dwa inne światy, inna kultura kibicowania. Angole dobrą atmosferą na stadionach to sie mogli pochwalić 20 lat temu :wink: ... teraz komercja, komercja, pieniądze...zdarzają się też wyjątki - mecze na szczycie, gdzie największe ekipy przychodzą i drą się przez całe 90 minut. A jako, że dzisiaj Arsenal i mecz w FA Cup, gdzie doping zawsze jest lepszy, tak jak Wojtek mam nadzieję na niezłą atmosferę. - WoLaK - 16-02-2008 21:09 Dzisiaj to był porządny doping.Naprawdę cały czas słychać było kibiców United.Oby tak na każdym meczu ! A zna ktoś może słowa tej przyśpiewki co leci tak samo jak "fuck off chelea fc" ? - woyteq - 21-02-2008 22:47 <a class="postlink" href="http://i26.tinypic.com/243hpxt.jpg">http://i26.tinypic.com/243hpxt.jpg</a> - Wojtek3 - 22-02-2008 00:09 woyteq napisał(a):http://i26.tinypic.com/243hpxt.jpg Az dziw bierze do teraz, ze w Lens na meczu z Lille dostalismy 5,5 tys wejsciowek a na Lyon tylko 2,3.. ehh boja sie nas i tyle ![]() Eric dostarles w koncu na mecz ? ![]() - EricRyan - 22-02-2008 08:57 Wojtek3 napisał(a):Eric dostarles w koncu na mecz ? Smile Napisz jak bylo.. Dotarlem, dotarlem ![]() ![]() woyteq - dobre foto - Anonim - 22-02-2008 18:07 Bez przesady Wojtek3,przeciez te 2300 wejscowek to uwazam i tak w porzadku biorac pod uwage ze w LM ekipy przyjezdne na Old Trafford dostaja max 3900 wejscówek( tak zawsze te nieco ponad 5% pojemnosci stadionu),a powinno byc wiecej zdecydowanie aby atmosfera fajna sie tworzyła - Wojtek3 - 22-02-2008 18:11 Anonim napisał(a):Bez przesady Wojtek3,przeciez te 2300 wejscowek to uwazam i tak w porzadku biorac pod uwage ze w LM ekipy przyjezdne na Old Trafford dostaja max 3900 wejscówek( tak zawsze te nieco ponad 5% pojemnosci stadionu),a powinno byc wiecej zdecydowanie aby atmosfera fajna sie tworzyła :lol: |