![]() |
Nani - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Nani (/showthread.php?tid=44) |
Re: Nani - Krzychu71 - 06-03-2011 21:33 Lukas napisał(a):Może następnym razem będzie bardziej uważał i nie będzie machał nogami na prawo i lewo.Carragher to wychowanek Liverpoolu. Takiego umysłu nie zmienisz. Re: Nani - sebos_krk - 06-03-2011 21:33 Przecież mu nie chciał złamać nogi. Emocje wzięły górę. Faul to faul, czerwona kartka i tyle. W końcu to najważniejszy mecz sezonu dla kibiców obu drużyn. Fajnie jakby piłkarze też tak do tego podeszli. Pamiętacie pojedynki z Arsenalem z czasów Keano i Vieiry. Piłkarze obu drużyn się jawnie nienawidzili, bo byli bardzo przywiązani do barw klubowych. A teraz przykład z drugiego końca - nasze mecze z Chelsea - są tak bezpłciowe, że za dziesięć lat nikt nie będzie pamiętał, że to były spotkania dwóch najlepszych drużyn ligi. Już wolałem grę z Leeds, ho, ho lat temu. Re: Nani - Krzychu71 - 06-03-2011 21:35 sebos_krk napisał(a):Przecież mu nie chciał złamać nogi.Oczywiście, że chciał! Takie głupie gadanie. Może jeszcze napiszesz, że chciał zabrać piłkę tylko wielkie emocje wpłynęły na to, że nawet na nia nie popatrzył tylko podniósł nogę przy wślizgu na pół metra w górę i wbił swoje korki w piszczel Naniego Litości... Re: Nani - Lasq - 06-03-2011 21:35 Ja nie mam pretensji do Carraghera (którego nie lubię bo jest scouserem - ale szanuję bo jest takim ich odpowiednikiem Neville'a (oczywiście gorszym ^^ )) tylko do sędziego, który bał się pokazać czerwony kartonik i tym samym dał przyzwolenie na bardzo ostrą grę. Efekt? Niewiele później wślizg Rafaela, też na czerwo (i też nie ukarany!). Gdyby w obu zespołach było więcej zawodników o predyspozycjach do takiej gry to ktoś by mógł skończyć z połamanymi nogami ten mecz bo widać było wyraźnie, że sędzia zapomniał czerwonych kartoników z szatni. W ogóle sędzia był strasznie ciotowaty ![]() PS. Tam wyżej Peneros miał nie dostać browara ale się misscliknęło :| Ja kocham oglądac takich świrów z tym zastrzeżeniem, że ich grap powinna być temperowana kartkami żeby się nie wymknęła spod kontroli. Re: Nani - sebos_krk - 06-03-2011 21:37 Wyznajemy po prostu inne zasady w sporcie i tyle. Szkoda ciągnąć dyskusję. Re: Nani - Lukas - 06-03-2011 21:39 Cytat:Faul to faul, czerwona kartka i tyleTylko kartki tego koloru dzisiaj zabrakło. Dobra, rozumiem, emocje podczas meczu mogą być, nerwowe sytuacje, piłkarze mogą się nienawidzić i podczas meczu mogą występować jawne lub mniej jawne prowokacje, odpychanie się czy coś takiego ale nie dajmy się zwariować, przecież to zrobić chyba bez narażania zdrowia i kariery drugiego piłkarza. Re: Nani - Jaceks_21 - 06-03-2011 22:38 Lasq napisał(a):Ja nie mam pretensji do Carraghera (którego nie lubię bo jest scouserem - ale szanuję bo jest takim ich odpowiednikiem Neville'a (oczywiście gorszym ^^ )) tylko do sędziego, który bał się pokazać czerwony kartonik i tym samym dał przyzwolenie na bardzo ostrą grę. Efekt? Niewiele później wślizg Rafaela, też na czerwo (i też nie ukarany!). Dokładnie ![]() Cytat:W ogóle sędzia był strasznie ciotowaty Aż się przypomniało -> <a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=jvLEVBffLUQ">http://www.youtube.com/watch?v=jvLEVBffLUQ</a> ![]() Re: Nani - paolo - 06-03-2011 22:58 ![]() Re: Nani - El Polako - 07-03-2011 00:22 Różnica w ślizgu Rafaela a wejściu Caraghera jest taka że Raf w ogóle nie dotknął (no może musnął) go bo on wcześniej podskoczył a w Naniego się wpierdolił jak średniowieczny taran w mur zamku. Takie zagranie mogło zakończyć karierę Naniemu więc za takie coś powinna być długa dyskwalifikacja najlepiej coś w stylu oko za oko ząb za ząb czyli złamałem kolesiowi noge i on pauzuje 5miesięcy to faulujący tyle samo ma zawieszenia. Re: Nani - Janczar - 07-03-2011 07:58 Nie chce myśleć co by się działo bez ochraniacza... :cry: Re: Nani - Peneros - 07-03-2011 13:25 El Polako ma rację, dwa różne przypadki chociaż z wyglądu podobne. Co do Naniego, sądziłem że czerwona kartka bez dwóch zdań, trochę przekombinował sam Nani wstając, później się przewracając. Przez co sędzia myślał że to wymuszanie, nie mniej jednak. Nie powinien tego brać pod uwagę. Wie ktoś jak tam z Nanim? Re: Nani - Krzychu71 - 07-03-2011 16:26 El Polako napisał(a):Różnica w ślizgu Rafaela a wejściu Caraghera jest taka że Raf w ogóle nie dotknął (no może musnął) go bo on wcześniej podskoczył a w Naniego się wpierdolił jak średniowieczny taran w mur zamku. Takie zagranie mogło zakończyć karierę Naniemu więc za takie coś powinna być długa dyskwalifikacja najlepiej coś w stylu oko za oko ząb za ząb czyli złamałem kolesiowi noge i on pauzuje 5miesięcy to faulujący tyle samo ma zawieszenia.prawda jest taka, że gdyby Lucas nie podskoczył to Rafael wpakowałby mu się w kolano z takim impetem, że złamałoby się w drugą stronę. ała! Re: Nani - RedLucas - 07-03-2011 17:29 Obu panom należała się czerwona kartka, tyle. Re: Nani - Foster - 07-03-2011 17:31 Proponuje już zakończyć dyskusje na temat fauli i wrócić do pisania na temat naszego zawodnika. Wiadomo już ile będzie pauzował Nani? Re: Nani - Krzychu71 - 07-03-2011 17:45 Nic nie wiadomo. Na oficjalnej stronie klubu informacja miała pojawić się dzisiaj rano, ale do teraz serwis milczy i na dobrą sprawę nie wiemy co tak na prawdę się stało... Oby to nie było nic poważnego! |