Redcafe.pl - Manchester United Forum
Anderson - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36)
+---- Wątek: Anderson (/showthread.php?tid=41)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Re: Anderson - Foster - 13-07-2012 14:45

Cytat:Przyszły sezon jest dla mnie bardzo ważny i wiem, że muszę cały czas pozostawać skupiony. Oczywiście nadal śmieję się i żartuję z kolegami z drużyny, jednak wciąż koncentruję się na pracy. Bardzo chcę zaprezentować się z jak najlepszej strony, by pomagać zespołowi.

Zdecydowanie, przyszły sezon będzie najważniejszym w mojej karierze na Old Trafford. Muszę udowodnić co potrafię. Wiem, że zarówno menedżer, jak i koledzy pokładają we mnie wiarę, po prostu dotychczas miałem pecha. W mojej grze chcę udoskonalić co tylko się da i pomagać klubowi wygrywać trofea.
Czyli wychodzi na to, że Anderson zostanie z nami na kolejny rok i otrzyma kolejną (którą to już?) szanse na przekonanie wszystkich, że jednak coś w sobie ma. Zobaczymy. Ja już dawno straciłem nadzieję, że z niego coś będzie. Bardzo lubię Brazylijczyka, ale w ostatnim czasie to on więcej spędza w gabinetach lekarskich niż na boisku.
Według mnie, jedyna nadzieja w tym, że Ferguson raczy trochę zmodyfikować nasze ustawienie, dzięki czemu Anderson będzie mógł grać wyżej. Może gdy da mu się więcej swobody będzie radził sobie lepiej? Jakby się udało to byłby przyzwoitym zmiennikiem Kagawy (pod warunkiem iż ten będzie grał na swojej optymalnej pozycji, a nie na skrzydle).

Zobaczymy co z tego wyjdzie. Choć wolałbym by odszedł i zrobił miejsce dla kogoś lepszego.

Re: Anderson - sebos_krk - 14-07-2012 07:16

Ja bym sprowadził całą polską kadrę i niech dostają kolejno szanse przekonywania, że mają coś w sobie.
Niestety zapłaciliśmy za niego grube funciaki i właśnie dlatego kolejny sezon będziemy liczyć, że coś pokaże.

Re: Anderson - Jaroldz - 14-07-2012 12:09

Pewnie będzie tak, że znów początek sezonu będzie miał obiecujący, a później, z biegiem czasu znów obniży loty i to będzie wszystko, co Pączek pokaże.

Obym się mylił i w końcu Anderson pokazał, że jednak potrafi grać dobrze i równo. Może łatwiej byłoby, gdyby SAF ustawiał go trochę wyżej, tak jak to miało miejsce w Brazylii i w Porto :?:

Re: Anderson - RedLucas - 14-07-2012 15:19

Podobnie jak Wy, najchętniej bym już nie patrzył na grubasa w tym sezonie. Już rok temu moim zdaniem jego czas się skończył, tymczasem po kolejnym tragicznym sezonie, on dostaję kolejną szansę. Podejrzewam, że SAFowi tak jest po prostu wygodniej. Może ciężko było znaleźć idealnie pasującego zawodnika do naszej taktyki, więc łatwiej było dać kolejną szansę temu Andersonowi, który jednak już filozofię naszej gry zna zapewne bardzo dobrze.

Re: Anderson - Ryan_11 - 14-07-2012 22:12

Moim zdaniem Anderson przez te lata w United nie zbiżył się poziomem do Carricka czy Fletchera nie mówiać już o Scholsie, a miał wiele okazji. Nie wiem co by musiał zrobić, żeby Fergie zaczął na niego znowu regularnie stawiać, zwłaszcza że przyszedł Kagawa, no i czekamy na Fletcha !!!!!!

Re: Anderson - Mubinio - 15-07-2012 11:07

Ja mam niesamowity problem z Andersonem. Czasem (rzadko) zagra tak, że ja jestem podniecony. A potem czekam na kolejny taki mecz w jego wykonaniu. I czekam. I czekam. I wybaczam, bo myślę: zniżka formy, zaraz zagra świetnie. I po jakichś kilku meczach znowu zagra bardzo dobre zawody. A potem znowu mu wybaczam i wybaczam, i czekam, i czekam.

Obiektywnie sądząc: ławka. Jak się godzi z taką rolą - niech tu siedzi. Lepszy nasz, "oswojony", grubas, niż jakiś pan X z klubu Y.

Re: Anderson - Foster - 16-07-2012 12:07

Schudł czy mi się wydaje?
[Obrazek: anderson-south-africa.jpg]

Re: Anderson - Cepilek - 16-07-2012 13:34

I tak wygląda jakby miał te pare kilo za dużo.

Re: Anderson - Jaroldz - 16-07-2012 19:03

Może to pasek w spodniach sprawia, że Pączek wygląda jakby ostatnio schudł Wink

Re: Anderson - daniel - 16-07-2012 20:37

Śmiejcie sie śmiejcie, jeszcze pozamiata!

Re: Anderson - robaldo - 16-07-2012 20:38

Clevuś mu nie pozwoli Tongue

RE: Anderson - Silvan - 11-09-2012 14:18

Wiem że to tylko wymysły prasy, ale ponoć United gotowi są opchnąć Andersona... Ciekawe, że takie informacje pojawiają się niedługo po tym jak Fellaini ogłosił że najprawdopodobniej odejdzie już w styczniu Tongue

RE: Anderson - allfanmu - 11-09-2012 14:25

Który to już raz według mediów Ferguson traci cierpliwość do Andersona a potem, gdy jakoś niespecjalnie zanosi się na transfer, te same media jednak uważają, że Fergie da mu ostatnią szansę? Dajmy już sobie spokój. Odejdzie, super, zostanie, super.

RE: Anderson - Silvan - 12-09-2012 07:14

Oj pomarzyć zawsze można Smile

RE: Anderson - Foster - 29-11-2012 21:36

[Obrazek: ibfOFdQlqz3N0H.gif]

[Obrazek: iS9Dig0iM0Vuu.gif]

[Obrazek: ixJASTLx1qo2d.gif]

Cool